راه دیگه ای نیست.
درآمد ریالی هیچ ارزشی نداره.
درآمد دلاری هم بدون اینترنت خارجی نمیشه.
راه دیگه ای نیست.
درآمد ریالی هیچ ارزشی نداره.
درآمد دلاری هم بدون اینترنت خارجی نمیشه.
بخرید، دو روز دگ ک دوباره ج ن گ شد همین خط پرو هم قطع کردن میبینیم هم رو، ببینم میتونید ترید کنید، موفق باشید
پیام همراه اول الان شبیه اومده برام که بیا پرداخت کن اینا 2100
هنوذ پرداخت نکردم
والا اطرافیان همه دارن توصیه میکنن که نگیرم اینا
حق هم دارن حرف هایشو غیر منطقی نیست
این پول ها مستقیم داره جایی میره که …
دارم فکر میکنم اگر خیلی مجبور بشم پرداخت میکنم ( اگر خیلی مجبور شدم )
شما هم اگر خیلی مجبوری بگیر مگر نه که این اینترنت که اینجوری با پول زور دارن از مردم میگیرن خیلی خیانته
ما مردم بیاد پشت هم باشیم.
همینم که ثبت نام کردم امیدی نداشتم برای تایید شدنش اولش خوشحال شدم که تایید شده ولی از صبح نارحمتم که چرا همون 1500 رو هم پرداخت کردم
اشکال نداره، مهم آگاهی و آگاه شدنه ک شدی و دمت گرم
دادا اکثر ما از دی تا حالا بیکاریم. بحث ما اینترنت نیس. بحث اصلی کارمونه. کدومشون اینا که فقط حرف میزنن حاضرن فردا نرن سرکار؟ فقط کافیه همشون یکماه نرن سرکار تا نتیجشو ببینن. پشت هم بودن به حرف نیس که! از فردا همه پشت هم باشن نرن سرکار اون موقع ماهم تف میکنیم روهرچی اینترنته
والا منم فقط برای همین ترید میخوام
jforex , bookmap
بله شما حق دارین ( حرفتون درسته منم متوجه اینکه خیلی ها سرکارن نمیدونن وضع ما ها چیه کار نداشتیم از دی ماه )
منم از دی ماه رفتم رو هوا ، یه بچه کوچیک هم دارم ، استرس، این وضعیت جامعه . خانواده ، تورم
دیگه شرایطم نزدیک به قرمز شدنه
تا جایی که بشه نمیگیرم
ممنون شبتون خوش
دقیقا. آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما وهمه ی مردم مظلوم دارم. ممنون شب بخیر
من چند نفر از دوستام که رفتن کانادا برای تحصیلات .تعریف کردن کردن بعد از اتمام تحصیلات برای کار رفتن مصاحبه شغلی هر جا ایرانی بوده چنان زیرابشون زدن که … حالا شما توقع دارید کسایی که واقعا تو ایران نیاز دارن اینترنت نگیرن …اون چیزی که تو ذهن شما هست در فرهنگ ایرانی تعریف نشده.
کار درست همیشه درسته اگر همه حتی کار اشتباه رو انجام بدن، مشکل ایرانی دقیقا همینه مه بقیه ک دارن میکنن منم بکنم اون کار اشتباه رو
با یک گل بهار نمی اد اولا. دوما اگر نخریدن شما واقعا تاثیری نداشته باشه این به معنای کار درست نیست چون شما اگر مسول خانواده باشید دارید به زن و بچتون ظلم میکنید .
بله اگر فکر میکنید شما نمیخری تاثیری داره در روند کار کارتون قابل تحسینه.
اوکی پس در کنار سیم کارت طبقاتی در کنارش موتور برق هم بخرید جلو جلو بلاخره گرون میشه عقب نیفتید و نمیشه ک ترید تو قطعی برق کرد ک پس اونم از قلم نندازید
البته برقا ک میره انتن خیلی همین اپراتورها هم باهاش میره ای وایی
من نگفتم کسی بره برای ترید اینترنت بگیره چون با قاطعیت تمام میگم 95 درصد اعضای این سایت در مدت 3 سال برایندشون منفی هست. من کلی گفتم.
قبلا هم گفتم خریدن پرو و دادن مالیات احتمالی در کنار ضرر های ترید خنده داره. یعنی شما برای ضرر کردنت داری مالیات و پول نت میدی.
نه دیگه قرار بر اینه که تو جنگ هم قطع نشه.
اگه قطع شه هیچکس دیگه برای ۵۰ گیگ بعدی یه قرون نمیده
شما تو قسمت پروژه چی نوشتی؟الان براتون متصل شده؟متاتریدر و تریدینگ ویو رو چک کردی؟
و اینکه بعد از پرداخت سازمان نصر چقدر طول کشید تا پیامک همراه اول بیاد؟
پیام همراه اول اومد ولی من پرداخت نکددم هنوذ پس هنوذ وصل نشدم ببینمچه خبره
زدم پراپ تریدر سرمایه گذار برتر
کارفرما رو هم زدم سمایه گزار برتر
پول پروژه امزدم۵ مییون تومم
بابا اینا اصلا اینارو چکنمیکنن فقط پول میخوان
امنیت کشکه
سوال،قسمت سامانه ی هدا چندتا سیم کارت ثبتیه،چطور باید مشخص کنیم روی کدوم اپراتور میخوایم؟یا لازم نیست و روی همون شماره سازمان نصر فعال میشه؟
حالا اگر تونستیم ثبت نام کنیم و بگیریم چطور می تونیم روی کامپیوتر اینترنت پرو داشته باشیم با گوشی نمی تونم استفاده کنم ؟
نمیدونم ولی
همون سامانه هدا ارتقا احراز هویت کنی میتونی سیم کارت اصلیتون رو مشخص کنید تو سیستم هدا
ولی فکر کنم رو همون سامانه نصر باشه
برای من هم سیم کارت اصلیم با سیم کارتی که تو نصر ثبت کرده بودم یکی بود
هات اسپات میکنید
برای کیس های قدیمی که وای فای ندارن باید دانگل usb وای فای تهیه کنید
50 گیگ بعدی رو بعد ک قطع کردن و دوباره خواستن وصل بکنن میکنن ده میلیون و بازم همونا پول میدن