جملات مهم و تکان‌دهنده روانشناسی ترید

اگر نتیجه‌ی یک معامله بتواند حال و هوایت را خراب کند، یعنی حجم ورودت اشتباه است.

سیستم معاملاتی وقتی یک روزِ ضررده دارد شکست نمی‌خورد.

وقتی شکست می‌خورد که بعد از یک باخت، اعتمادت را به آن از دست می‌دهی و شروع می‌کنی با احساسات، بداهه‌کاری کردن.

ثبات در استراتژی نیست، ثبات در معامله‌گر است.

معامله‌گری مثل ماهی‌گیری‌ست؛

وقتی آن را یاد بگیری، تا آخر عمر می‌توانی از آن بهره‌مند شوی.

توانایی‌ِ حفظ آرامش بعد از یک باخت ، بسیار مهمتر از نرخ برد شماست.

کار بازار این است که شما را به سمت معاملات بد بکشاند و کار شما این است که از آنها اجتناب کنید.

بهترین معامله‌گران دنیا در یک چیز واقعاً مهارت دارند:

اینکه مدت‌های طولانی هیچ‌ کاری نکنند.

انگیزه برای بازنده‌هاست،

نظم برای حرفه‌ای‌هاست.

هر جا تو ذهنت جمله اینبار فرق میکنه رو شنیدی همون لحظه پاشو سیستمت رو خاموش کن و خودت رو به هر کاری بجز ترید مشغول کن…

دقیقا همینطوره :clap: :clap:

جملات بسیار زیبا و تاثیرگذاری بودن، لطفا بیشتر از این مطالب بذارید. مرسی

راستش این موضوع روی کاغذ درسته ولی در عمل ماجرا بینهایت متفاوته…

طبق تجربه من این یکی از بزرگترین تله های بازاره…

نه وینریت،. نه ریسک به ریوارد…

تریدر موفق شخصیه که حاصل جمع استراتژیش، مدیریت معاملش و مدیریت سرمایش که درنهایت میشه بیشترین زیان وقتی معاملهه زیان میکنه و بیشترین سود وقتی معامله سود میکنه.

این موضوع مکانیکال نیشت و داینامیکه…

تمام توان روی بالا رفتن پرافیت فکتور باید باشه…

وقتی تمرکز روی بالا رفتن پرافیت فکتور باشه مثلا بالای 2 خود بخود همچیز درست میشه یا حداقل بیشتر چیز ها…

عجب جمله ی مهمی واقعا

به به. جمله بسیار دقیق

چشم، چند روزی نبودم ولی از امروز مجدد شروع میکنم:heart::heart:

اینم یه دیدگاهه. بنظرم دیدگاه شما هم درسته

اصولاً خوبی ترید همینه، دنیاش به شدت بزرگه، اینجا هر کسی می‌تونه ناخدای کشتی خودش باشه و هرجور دلش خواست به مقصد برسه یا حتی غرق بشه

زبان معامله‌گران سودآور، ریاضیات است.

هر پولی که با زیر پا گذاشتن قوانین معاملاتی به دست بیاید، مال شما نیست.

شما به دلیل ایجاد عادت‌های بد، آن را بلافاصله پس خواهید داد.

هر چه آرام‌تر باشی، خطرناک‌تر می‌شوی.

ذهن‌های آرام تصمیمات هوشمندانه‌ای می‌گیرند.

یه جمله خوندم خیلی تو فکر بردتم…

وقتی بدستش میاری که لیاقتش رو داشته باشی و وقتی لیاقتش رو بدست میاری… دیگه نمیخوایش…

رو این متن خیلی به شغل خودمون فکر کردم، به ترید و قوانینش…

شما زمانی در ترید به موفقیت می‌رسید که آون ذهنیتِ قمارگونه، هیجان‌طلب و عجول خودتون رو بُکُشید. وقتی با از بین بردن این ویژگی‌ها شایسته سودآوری می‌شوید، متوجه می‌شوید آن تصویری که در روز اول از تریدینگ (هیجان، پول سریع، ماشین‌های لوکس یک‌شبه) داشتید، دیگر برای شما نه جذابیتی دارد و نه واقعی است. شما به یک مدیر ریسکِ خونسرد و منطقی تبدیل شده‌اید.

و وقتی این تغییر در شما اتفاق می‌افته، شما از یه انسان به یه ابر انسان تبدیل می‌شید.

من هنوز خودم اصلاً به اون سطح نرسیدم که کنترل ۱۰۰ درصدی روی خودم داشته باشم ولی امیدوارم که به زودی این اتفاق برام بیفته

برای شما هم همین آرزو رو دارم