اینجا استارلینک بگیری جرمه. حکمشم اعدامه
رفیقم داره تو افغانستان
ببین سرعتش برای ما خداس
میگه اینا عادیه من خفنترشم گرفتم
باگ نمیخوره تازه پاسشونم همه بروکرا قبول میکنن و خدمات میدن ![]()
اینجا استارلینک بگیری جرمه. حکمشم اعدامه
رفیقم داره تو افغانستان
ببین سرعتش برای ما خداس
میگه اینا عادیه من خفنترشم گرفتم
باگ نمیخوره تازه پاسشونم همه بروکرا قبول میکنن و خدمات میدن ![]()
بنظرم پراپ ها که ول معطلن اونکه بروکر انتخاب میکنه باید شانس بیاره با بروکر خوبی طرف بشه..تا اینطوری ریسک مالی روانی باهم نابودش نکنه
دوستان تو این شرایط با حجم درست و استاپ لاست وارد معامله بشید که سرمایتون به خطر نیوفته الکی هم دنبال مقصر نگردید به نظر من
مقصر اون کسیه که این چرخ خیاطی رو داد دستمون
هر چی بیشتر میخونم بیشتر نمی فهمم. اینترنت قطع میشه تقصیر بروکرچیه؟ مثلاً برق منطقه ما ۴ ساعت رفته. به همراه اون اینترنت هم قطع شده. اینجا تقصیر بروکر چیه؟
تقصیر بروکر اینه که بروکره ![]()
این کم جرمی نیست
گزینه ۳ : نفوس مسکن؟
//////////
بنظرم باید با اکسپرت مدیریت سرمایه ترید کرد ، تا اگرمم چیزی شد معامله ت ضررش زیاد نشه
اما ریسک ترید زیاده
اما بروکرو پشتیبانیشم مهمه چون بتونی مثلا هماهنگ کنی معامله ت مدیریت کنن
حد سود حد ضرر بزار تا کسی مقصر نباشه
از نظر قانونی بسته به قرارداد موجود بین تریدر و بروکر داره که معمولا در موقع ثبت نام امضا/پذیرفته میشه ( در اینترنت بیشترTerms of Useیا End User Licence Agreement (EULA) نامیده میشه). مفهومی به نام فورس ماژور force major (شرایط قهری / خارج از اختیار) در قراردادها وجود داره که حقوق و تکالیف دو طرف را در حادثههای قهری عمده مشخص میکنه. اگر چنین بندی به صراحت یا به طور ضمنی در قرارداد وجود نداشته باشه، معمولا بند شیوهٔ رفع اختلاف که اون هم باید در قراردها وجود داشته باشد اجرا میشه. در صورت عدم حل اختلاف بین دو طرف به دادگاههای حقوقی کشور صاحب اختیار حقوقی (jurisdiction) در قرارداد- که اون هم باید در قرارداد مشخص شده باشه- ارجاع میشه.
بالاخره عضو همیشگی ترید کردن توی ایران قطعی اینترنت هم هست من از سال 99 همین دغدغه رو داشتم و جوری سبک چیدم که بشه با این وضع اینترنت اوضاع رو مدیریت کرد
ای کاش میشد بعنوان راه حل انتخاب کرد کامنت شما رو
شما چهار راه های معنوی (چاکراه های مناطق کم برخوردار) من رو گشودی با این پیام
معمولا هر چی در قوانین بروکر نوشته شده باشه و موقع عضویت تاییدش کردید ملاک اون هست.
حواستون باشه چاک راههاتون(همونایی که مال مناطق کم برخودارن) بیش از حد گشوده نشه، خطرناکه![]()
مرسی واقعا
یکم از دوستت بگو
دارم امید میگیرم ب آینده
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بهرحال مقصر نهایی تریدره،معامله ای که استاپ نداره میتونه به هررررررررررر دلیلی منفجر شه،باید با یه استاپ گذاشتن جلوی نفوذ شانس رو بگیری
همین امروز موقع اپن نت قطع شد معامله که زدم اجرا نشد و معامله به اون خوبی از دستم رفت . امروز کس دیگه ای از تو سرور زورا این مشکل رو داشته؟
دیگه انقد اینترنت قطع شده یا اختلال زیاده هیچوقت بدون ستاپ و تارگت وارد معامله نمیشم. و کمترین مقدار پول رو هم میزارم داخل پلتفرم بمونه که اگه تا ابد قطع موند به زندگیم لطمه نزنه.
من یه ساعت پیش آلپاری اردر گذاشتم ثبت هم شد ،بعد اتصال قطع شد الان اومدم میبینم اوردر بجای اینکه با سود بسته شده باشه،میبینم کنسل شده