هشدار بسیار مهم: نقض قانون MCID متاکوتز آیدی - با اشتراکات CID و ip فرق داره!

مطالبی که از راهنمای متاتریدر کپی پیست کردید بازم عرض میکنم ارتباطی به نقض قانون نداره - توصیف استفاده از امکانات متاتریدر هست

انگار من میرم توضیحات مربوط به نحوه ایجاد اوردر بای و سل رو از راهنما کپی میگیرم میزارم اینجا

:collision: یک بار دیگر موضوع بحث این تاپیک رو بصورت نوشتاری مینویسم تا اگر عزیزی مثل شما نتونست ویدیو رو کامل ببینه متوجه بشود:

اینکه متاکوتز آی دی چیه و چجوری ست میشه و چیکار میکنه هم تو ویدیو اشاره شده هم شما زحمت کشیدید راهنما رو گذاشتید. اینجا راجع به امکانات متاتریدر صحبت ■■■■■■■

راجع به این حرف میزنیم که اگر از پوشه کپی شده استفاده میکنید (به دلایل ذکر شده در بالا یعنی عدم دسترسی به نت بین الملل و …) به عنوان متاتریدر پرتابل یا هر عنوانی که بهش داده میشه و من به اختصار غیر اصلی مینامم میتونه دیتای سیستم قبلی رو همراه خودش بیاره که یکی از نکات مهم اون متاکوتز آی دی هست و همین میتونه موجبات نقض قانون در پراپ بشه همانند نقض قانون اشتراکات آی پی و cid

اینکه بحث رو ادامه بدیم خیلی عالیه چون باعث میشه چند ساعت یکبار با کامنت جدید این پست بیاد بالا و اطلاع رسانی بیشتری انجام بشه چون در ظاهر خیلی ها ممکن هست متوجه عواقب اون نباشند اما شایسته است که به اصل موضوع اشاره شود

حتی اگر کامنت های شما کماکان اسپم باشد باز استقبال میکنم و با کمترین آورده به سود این پست خواهد بود.

1 لایک کرده