درخواست کمک برای مشکل ip مشترک سرمایه گذار برتر

سلام،من دو تا ایمیل که برای خودم و خانومم بود با یک لپ تاپ و یک اینترنت روی سایت سرمایه گذار برتر ثبت کردم اما یک روز بعد متوجه شدم این کار خلاف قانون هست،بنابراین هیچ چالشی خریداری نکردم و موضوع رو به پشتیبانی اطلاع دادم و گفتم که می تونم چالش بخرم و اگه پاس کردم سود به من تعلق می گیره یا نه و بیش از ده بار این پیام رو برای پشتیبان های مختلف سرمایه گذار برتر دادم و هر بار با یک پاسخ مواجه شدم. سرمایه گذار برتر:بله تخلف هست اما وقتی چالش رو پاس کردید کارشناس آنالیز تایید می کنه که شما می تونید ادامه بدید یا نه و قبل از پاس کردن چالش جواب قطعی وجود نداره .

همونطور که پاسخ رو دیدید این روش باعث می شه که من تریدر نتونم با تمرکز چالش رو پاس کنم. دوستان اگه تجربه مشابهی دارند همین جا با ما به اشتراک بذارند و اینکه اگه هیچ راه حلی نداره کدوم پراپ فرم رو جایگزین کنم.

سلام منم چنین مشکلی داشتم برای حساب 200 کایی . هر سری یک جواب متناقض میدادن / حتی اسکرین شات میگرفتم برای پشتیبان بعدی میفرستادم .ولی حرفاشون فرق داره

درود،در نهایت به نتیجه ای رسیدی؟مشکلت حل شد یا سودت رو دادند؟ و اینکه پراپ فریم جایگزین چی معرفی می کنی؟

روانم رو خیلی بهم زد/ بالای 2 سال تو جالشش بودم/ بد جوری تو حساب گیر کرده بودم/ چند روز پیش دیگه زدم نابودش کردم

امیدوارم روزهای خوبی برات بیاد.

اتفاقا برام بهتر هم شد/ یک حساب ریل در بروکر باز کردم با حدود 300 دلار/ خیلی با فشار کمتر دارم ترید میکنم/

تیکت زدید یا از طریق پشتیبان های انلاین صحبت کردید؟؟

هم تیکت زدم هم به پشتیبانی آنلاین پیام دادم جواب هر دوی اینها کاملا یک سان بود.

یعنی نه پاس میشد نه فیلد؟