اتمام کار پراپ ForFx و ریفاند کردن چالش‌ها و پرداخت سودها

:white_check_mark: آنچه لازم است بیان شود:

:red_circle: فور‌اف‌ایکس از ابتدا با استانداردی مشخص و نگاهی حرفه‌ای شکل گرفت. در ادامه این مسیر، تصمیم بر آن شد که تمرکز مجموعه بر ساختاری قرار گیرد که تناسب بیشتری با جهت‌گیری آینده ما داشته باشد. از این مقطع، اولویت ما توسعه در بستر بروکری و هم‌راستایی بیشتر با این فضاست.

:red_circle: حتی در دوره اخیر، با وجود شرایط جنگی و ناپایداری‌های منطقه، فور‌اف‌ایکس بدون وقفه به فعالیت خود ادامه داد و پرداخت‌های متعددی نیز به تریدرهای خود انجام داد.

:red_circle: در سطح کلان، به این جمع‌بندی رسیدیم که تمرکز آینده ما باید بر مدل‌های کسب‌وکاری بزرگ‌تر و هم‌راستاتر با چشم‌انداز بلندمدت مجموعه قرار گیرد.

:red_circle: همچنین، ساختار فعلی بازار پراپ‌فرم‌ها به سمتی حرکت کرده که با استاندارد و دیدگاهی که ما برای فور‌اف‌ایکس تعریف کرده بودیم، هم‌راستا نیست.

:red_circle: تیم فور‌اف‌ایکس فعالیت خود را در کنار بروکر OPO ادامه خواهد داد و تمرکز ما از این پس در آن مسیر دنبال می‌شود. ما همچنان در دسترس خواهیم بود و این انتقال، آغاز فصل جدیدی برای تیم ماست.

در پی اتخاذ این تصمیم، اقدامات زیر به‌صورت کامل اجرایی شده‌اند:

:red_circle: تمامی حساب‌های فعال، بدون درنظر گرفتن وضعیت بالانس حساب یا مرحله چالش، به‌صورت کامل مشمول بازپرداخت شده‌اند.

:red_circle: مبلغ بازپرداخت شما نیز از پیش در کیف پول شما در opofinance.com واریز شده و بدون محدودیت، قابل برداشت است.

:white_check_mark: همچنین:

:red_circle: پرداخت سود حساب‌های فاند شده: تمامی حساب‌های فاند شده‌ای که دارای بالانس مثبت بوده‌اند، فارغ از رعایت یا عدم رعایت قانون نرخ ثبات، مشمول پرداخت کامل سود یا بخشی از سود شده‌اند و مبالغ مربوطه نیز به‌طور کامل به کیف پول کاربران در بروکر واریز شده است

:red_circle: کمیسیون‌های افیلیت نیز به‌صورت کامل پرداخت شده‌اند؛ حتی با وجود اجرای بازپرداخت کامل برای تمامی حساب‌های فعال، این تعهد نیز به‌طور کامل انجام شده است.

:red_circle: اطلاعات کامل مربوط به فرآیند بازپرداخت حساب‌های فعال، در فایل PDF زیر ارائه شده است.

برای مشاهده و بررسی جزئیات بازپرداخت خود، لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید:

https://refund.forfx.com/

از همراهی، حمایت و اعتماد همیشگی شما سپاسگزاریم.

با احترام،

تیم فور‌اف‌ایکس

1 لایک کرده

لطفا از امروز هر کسی ریفاند شد یا سودش رو دریافت کرد اینجا اپدیت بدهد

2 لایک کرده

در این قسمت

با وارد کردن جیمیل تان میزان ریفاند یا سودتان محاسبه و اعلام میشود

سپس به این بروکر انتقال پیدا میکند:

اما برای برداشت ازش نیاز به وریفای دارید که برای من فعلا غیر فعال است

اینم رفت !!!حیف !!!چ اوضاعی شد

1 لایک کرده

عملنا پراپ تریدینگ ایران داره تعطیل میشه دیگه
ماهانه دارن بالا ده هزار دلار هزینه متاکوتس میدن اینجوری اس جی بی هم نمیتونه دووم بیاره.

2 لایک کرده

مگه اینکه تا نهایت ۲ هفته دیگه اینترنت بین المللی وصل شه

1 لایک کرده

بدبختی اینه

اینا کارشون درسته دارند ریفاند میکنند حداقل

اما من دردم رو به کی بگم؟

ریفاند رفته تو حساب بروکر حالا برای برداشت باید وریفای کنم، برای وریفای باید پیامک بیاد که مخابرات جلو پیامک رو بسته

ای خدااااا

1 لایک کرده

اصلا دوست ندارم این حرف رو بگم ولی اگر نت بین الملل هم وصل بشه به هیچوجه به پایدار موندنش اطمینان نیست برای همین آرزوم اینه که یکی از پراپای خوب ایران روی نت ملی هم خدمات بده

2 لایک کرده

اطلاعیه پراپ forfx فعالیت خود را در پراپ تریدینگ پایان داده است. و حساب باقیمانده در پراپ یا پراپ های در حال انجام را refund کرد.

اطلاعیه مربوطه‌

مشتریان و همراهان گرامی فور اف ایکس،

در راستای تمرکز جدید مجموعه، ساختار حضور فور اف ایکس از این مقطع با محوریت بستر بروکری بازتعریف شده است.

بر این اساس، تیم فور اف ایکس فعالیت خود را در کنار بروکر OPO ادامه خواهد داد و تمرکز ما از این پس در آن مسیر دنبال می شود.

در همین چارچوب، پیش از ورود به این مرحله جدید، متعهد شدیم تمامی بازپرداخت های مربوط به حساب های فعال و همچنین پرداخت سود حساب های مشمول را به صورت کامل انجام دهیم.

اطلاعات کامل مربوط به فرآیند بازپرداخت حساب های فعال در فایل PDF, داخل کانال تلگرام پیوست شده ارائه شده است. همچنین برای مشاهده و بررسی جزئیات بازپرداخت خود، لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید:

مبلغ بازپرداخت شما نیز از پیش در کیف پول شما در opofinance.com واریز شده و بدون محدودیت، قابل برداشت است.

از همراهی، حمایت و اعتماد همیشگی شما سپاسگزاریم.

با احترام،
تیم فور اف ایکس

1 لایک کرده

بنظرم اگه الان وصل بشه با یه تخفیف 50 درصدی حساب های کوچیک + تزریق مالی میکنن سرپا بمونن ولی بیشتر طول بکشه واقعا ممکن نیست.
من خودم با پراپ های خارجی کار میکنم ولی واقعا امیدوارم اس جی بی و کامبت بتونن سرپا بمونن برای مارکت ایران.

1 لایک کرده

ریفاند من به حساب اوپو واریز شد

برای برداشت نیاز به احراز بود

برای احراز نیاز به تایید شماره موبایل

برای تایید شماره موبایل نیاز به پیامک از سمت مخابرات

که نفرستاد

ایمیل زدم و مشکل رو گفتم:

گفتند که مدارک مورد نیاز رو آپلود کنید تا با توجه به مشکل عدم ارسال پیامک وریفای انجام شود، شماره واتساپ هم در لینک های موجود در ایمیل بود

من از طریق واتساپ اقدام کردم:

بعد از وریفای در کمتر نیم ساعت ریفاند به ولت نشست

ممنون از خدمات خوب و عالی اوپو فاینانس و فورافیکس

2 لایک کرده

دقیقا انتخاب اول و دوم من از هردوشون چند تا حساب دارم اگر اینا حذف بشن خیلی سخت میشه

سلام با چی ب واتساپ وصل شدی داداش

1 لایک کرده

سخته تو این شرایط ولی من شخصا امیدوارم به آینده
باشد که باشیم و ببینیم…

من دیروز از این موضوع باخبر شدم ، دیروز ولت اپوفایننسم رو چک کردم دیدم هزینه چالشم ریفاند شد.

1 لایک کرده

با همون گیگی ی تومنی ها

پراپ فورافیکس با ایران دیگه کارنمی کنه ؟ولی بروکرشان کارمی کنه ؟

بله پراپ forfx دیگه کلا کار نمیکنه نه تنها با ایران

بروکرشان به نام اوپو هست اون فعاله - ریفاند رو هم بروکر انجام داد - شرافتمندانه

1 لایک کرده

فاتحه پراپ ها دیگه تمام است و ….

کلا کار نمیکنه نه این که با ایران کار نکنه. یعنی دیگه خدمات پراپ ندارند.

1 لایک کرده