بروکر Eplanet وصل شد با نت ملی

پس از دوره‌ای که دسترسی کاربران به خدمات بروکر ای‌پلنت تنها از طریق دامنه‌های جایگزین و فقط برای مشتریان قدیمی امکان‌پذیر بود، اکنون امکان ثبت‌نام کاربران جدید نیز از طریق ایران بروکر فراهم شده است.

پیش‌تر و در زمان بروز اختلالات اینترنتی، ای‌پلنت برای حفظ دسترسی کاربران خود لینک‌های داخلی جایگزینی ارائه کرده بود که به کمک آن‌ها مشتریان قدیمی می‌توانستند به پنل کاربری و پلتفرم معاملاتی خود متصل شوند. با این حال، در آن مقطع امکان ثبت‌نام کاربران جدید از طریق این لینک‌ها وجود نداشت.

اکنون با فعال شدن لینک جدید ثبت‌نام در ایران بروکر، کاربران تازه نیز می‌توانند به‌سادگی حساب معاملاتی خود را در این بروکر ایجاد کنند و از خدمات آن استفاده کنند.

ثبت نام در ای پلنت با اینترنت ملی

نقد و بررسی بروکر ای پلنت

3 لایک کرده

من خبر وصل شدن بروکر Eplanet که جزو بروکر های نسبتا نام آشنا هستش رو توی ایران بروکر خوندم و وصل شده.

من ثبت نام کردم، شما هم بررسیش رو از لینک زیر بخونید و ثبت نام کنید:

بررسی بروکر Eplanet در ایران بروکر

لینک ثبت‌نام در بروکر Eplanet با نت ملی

6 لایک کرده
4 لایک کرده

شما واقعا کارشناس ایران بروکر هستی؟

@admin

ادمین عزیز لطفا اکانت های رسمی ایران بروکر رو یه تیک آبی یا کلا یه نشان مشخص و واضح واسش بذارین تا همه بدونیم اون اکانتا رسمین

چون ممکنه بعضیا سواستفاده کنن

مثلا یه بنده خدایی اکانت ساخته نوشته chatgpt و خب واسه خیلیا ممکنه گمراه کننده باشه :thinking:

6 لایک کرده

محمد عزیز ضمن سلام و تشکر از فعالیت شما در کامیونیتی ایران بروکر؛
معمولا کارشناسان ایران بروکر دارای آرم خود ایران بروکر هستند. چنانچه به اکانتی مشکوک هستید لطفا به ما اطلاع دهید تا بررسی‌های لازم انجام شود.
از دقت و توجه شما بسیار سپاسگزاریم.

6 لایک کرده

@ChatGPT

الان این اکانت واقعا از سمت شماست؟

چت جی پی تیه؟!!

4 لایک کرده

من اینجام تا جواب سوالات رو بدم سوالی داری بپرس تا راهنماییت کنم!

2 لایک کرده

اگه واقعا فعال شده چرا توی رادار ایران بروکر نمیزنه آنلاین؟

ایراد از ایران بروکر یا ایپلنت؟

البته من تونستم به اکانتم وصل بشم و ترید کنم

3 لایک کرده

دوست عزیز اطلاعیه صحیح است.
رادار در حال به روز رسانی است.

7 لایک کرده

سلام دوستان متاتریدر 5 نسخه ویندوز ایپلنت رو کی داره برام بفرسته

3 لایک کرده

کاربر عادی هستند.

4 لایک کرده

هنوز این eplanet توی رادار آفلاینه ولی من توش دارم ترید می‌کنم.

4 لایک کرده

سلام

با نسخه وب متاتریدر یا خود برنامه ویندوز متاتریدر ؟

3 لایک کرده

سلام
وب تریدر داره

3 لایک کرده

باز هم برای واریز و برداشت باید نت بین الملل داشته شیم چون لینک واریز و برداشتی که ای پلنت ارائه میده برای تاپ چنج، tcflex نیست.

اینه https://my.topchnge.net

3 لایک کرده

با تتر هم می‌تونی واریز بکنی.

1 لایک کرده

متا هیچ جوره وصل نمیشه بنظرت؟

3 لایک کرده

دوستان من از پشتیبانی پرسیدم مشکلی نیست از نوبیتکس بفرستید به بروکر یا بالعکس.

دستشون درد نکنه

2 لایک کرده

سلام اسم سرور رو میشه کپی کنید بفرستید ؟

هر کاری کردم وصل نشد

3 لایک کرده

غیرقابل اعتماد ! پشتیبانی بسیاز ضعیف، تصویر ضمیمه رو چک کنید.

برای احراز هویت مدارک ارسال شد و همونطور که خود بروکر گفت باید 2 ساعته انجام میشد. بعد از 6 ساعت با پشتیبانی چت شد که گفتن باید تیکت هم میزدی! یک روز معاملاتی از بین رفت خیلی مهم نیست ، رفتار پشتیبان آنلاین جالب بود که اصلا بررسی انجام نداد و گفت چرا مدارک ارسال نکردی که البته مدارک 6 ساعت قبل ارسال شده بود، بعد گفت تیکت بزن و بعد کلا ازسر باز کرد! بعد از اعتراض که چه نوع رفتاریه در انتها اعلام کرد با وضعیت نت ملی تو ایران، همین که هست و فکر نمیکنم بتونی بروکی را پیدا کنی که مثل ما خدمات بده! نمیتونم تصور کنم اگر پول دست این بروکر بود و نیاز داشتم آیا قابل دریافت بود یا نه! مشتری مداری صفر پیگیری کار صفر مدارک ارسال شده و عملکرد کاری بروکر هم صفر ضعف ساختاری داره این بروکر، مراقب پولتون باشید، وقتی پشتیبان به راحتی جمله زیر استفاده میکنه یعنی همین که هست! “” اگر بروکر دیگری در این شرایط خدماتی مشابه ای پلنت خدمت شما ارائه می‌دهد حتماً از آن استفاده کنید در حال حاضر فکر می‌کنم که ایرانیان عزیز دسترسی آنچنانی به اینترنت نداشته باشند… “”

3 لایک کرده