بروکر A book هست به ایرانیا خدمات بده؟
بروکرهای خوبو اگه چند سال باهاشون کار میکنید معرفی کنید اینجا همه آشنا شن.
بروکر A book هست به ایرانیا خدمات بده؟
بروکرهای خوبو اگه چند سال باهاشون کار میکنید معرفی کنید اینجا همه آشنا شن.
نه تو ایران چنین چیزی وجود نداره .
چیزی که گفتی تو ایران قفله فعلا
ایشالا برا نسلای بعدی…
سلام دوست عزیز بروکر ویندزور که یکی از بستگان چندین سال باهاش کار میکرد و منم قصد داشتم شروع کنم بهم معرفی کرد و تو شرایط تحریم WM مارکت روجایگزین کرد که همون ویندزور قبلیست خیلی راضی بود با رگوله های متفاوت و معتبر، ولی با تحریم شکن ، اما دو شب قبل تو نظرات سایت محترم ایران بروکر دوستان عنوان کردن دسترسی با نت ملی ایجاد شده و لینکشو گذاشته بودن اما من هنوز تست نکردم
در خصوص A-book امروز یکی از دوستان stb provider رو معرفی کرد ولی تو لیست ای بوک های ایران بروکر نیست و هیچ شناختی ازش ندارم
البته برای خودم هم سوال بود چرا سایت محترم ایران بروکر تو بخش بررسی بروکرها رگوله هارو اعلام میکنه ولی به a,b یا سی بوک بودن بروکرها اشاره نمیکنه
بروکر های ای بوک چون باید تحت رگوله های معتبر باشن اصلا به کشور های تحت تحریم اف ای تی اف خدمات نمیدن
بروکر ای بوک شمارو به هسته اصلی بازار متصل میکنه
مدارک هویتی شمارو باید به سازمان های مالی جهانی ارائه بده
تراکنش های مالی ثبت شمارو باید گزارش بده
در صورت این کار،کل شرکت بروکر در لیست تحریم قرار میگیره
هر بروکری که تونستید با پاسپورت ایران ثبت نام کنید،بی بوکه و معاملات شما فقط در استخر نقدینگی اون بروکر انجام میشه
شعبه های آفشور هم سیستم کاری جدا از شعبه اصلی دارن و رگوله های شعبه اصلی ربطی به شعبه آفشور نداره
امیر عزیز متاسفانه ما به چنین سیتمی دسترسی نداریم و باید در نظر داشته باشی بروکر هایی که حساب A-BOOK رو پرایم قراره به شما بدن اصولا واریز اولیه بالای 25 یا 50 هزار دلار نیاز دارن ( البته اگر این رقم در سیاست های جدید افزایش پیدا نکرده باشه)
لیست خود ایران بروکر
هست بگردی پیدا میشه
اره منم تعریفشو شنیدم ![]()
بله حرفتون کاملا درسته به امید روزی که ما هم بتونیم تو بروکرهای خوب بدون استرس فعالیت کنیم.![]()
بله کاملا درست میگین ![]()
سپاس از شما. ![]()
به نکته دیگه، لفظ بروکر Abook غلطه. بروکر ای بوک یا بی بوک نیست. اوردر A book یا B book میتونه باشه