🔥 تجربه شما از Wingo Markets چطور بوده؟

دوستانی که برداشت با تتر انجام دادن لطفا میگن برداشت رو انی میزنه ؟

ممنون از به اشتراک گذاری تجربه تون با ما.
البته که هردو همکاران خوب ما هستند و خوشحالیم در این عرصه در حال خدمات دادن با سرعت بیشتری و دسترسی بهتری به شما عزیزان هستیم که باعث میشه تا به امروز با داشتن سابقه حضور یکسان، مورد اعتماد شما عزیزان قرار گرفته باشیم.

الان رو چه نمادی هستی؟
چنده اسپرد و چه نوع حسابی داری؟
اخه من ریل دارم روی جفت ارزا و طلا و داو میزنم اوکی بوده…

الان چه ربطی به سوال من داشت جوابتون ، ولی فکر. کنم متوجه شدم منظورتون چیه ، اینکه موقعی که درخواست برداشت ثبت کنیم واریز نشد چیزی و به پشتیبانی پیام بدم این رو جواب‌میده :joy:

سلام، وقت بخیر
زمان برداشت تتر به روش انتخابی، تکمیل بودن احراز هویت و شرایط شبکه بستگی داره.

در حالت معمول، برداشت‌های تتری بین ۱ تا ۲۴ ساعت پردازش می‌شن و در بسیاری از موارد ممکنه زودتر هم انجام بشه.

برای جلوگیری از تأخیر، لطفاً قبل از ثبت برداشت از درست بودن شبکه، آدرس کیف پول و اطلاعات حساب مطمئن بشید.

1 لایک کرده

سلام

دوستانی که برداشت کردن از وینگو حداقل مبلغ برداشت چقدر هست؟

سلام

تو حساب وینگو حداقل مبلغ برداشت چقدر هست؟ و چقدر زمان میبره برای واریز؟

متا5 ویندوز وینگو از من متل نمیشد هرچقدر مسیر هایی ک گفته بودین رو امتحان کردم و پشتیبانی میگفتم میگفت مشکل از اتصال خودتونه، در صورتی ک اینترنت من تریدینگ ویو گوشی و ویندوز میاره بالا ولی از شما متصل نمیشه و میگید متصله متصله فقط

اخه بعضی ها میگن تا ۳ روز طول کشیده

سلام، وقت بخیر
بابت اختلالی که امروز در ورود به کابین و اتصال متاتریدر داشتید عذرخواهی می‌کنیم.

در روزهای شنبه و یکشنبه به‌دلیل انجام به‌روزرسانی و آپدیت زیرساخت، دسترسی برخی کاربران ممکن بود با اختلال یا قطعی موقت همراه باشه.

در حال حاضر سرویس‌ها در دسترس هستن و لطفاً مجدد ورود رو بررسی کنید. در صورت ادامه مشکل، از طریق مدیر حساب اطلاع بدید تا دقیق‌تر پیگیری بشه.

1 لایک کرده

سلام، وقت بخیر
حداقل مبلغ برداشت در وینگو مارکتس ۱۰ دلار هست.

البته زمان پردازش و جزئیات برداشت می‌تونه بسته به روش انتخابی، تکمیل بودن احراز هویت و اطلاعات حساب متفاوت باشه؛ بین 1 الی 24 ساعت هست.

برای اطمینان از ثبت صحیح درخواست، پیشنهاد می‌کنیم قبل از برداشت اطلاعات حساب و روش برداشت رو بررسی کنید یا از طریق مدیر حساب راهنمایی بگیرید.

خواهش میکنم ممنون بابت اطلاع رسانیتون.

هم متا5 وصله هم حساب های متا4؟

سلام وقت بخیر

با توجه به اینکه کلیه حساب ها و خدمات روی متاتریدر ۵ قابل استقاده هست ؛
قابلیت اتصال با نت ملی روی متاتریدر ۵ ارائه میشه.

1 لایک کرده