جمله Trend is your friend درسته یا نه؟

Trend is your friend
در مورد این جمله و درست و غلط بودنش نظر خودتون را بگید لطفا .

2 لایک کرده

I dont no . I have no idea

5 لایک کرده

این جمله نهایت مومنتوم تریدینگه زیادی پیش پا افتادست

ترند کجا شروع میشه

اهداف احتمالیش کجاست

کجا دستش رو میشه که کار تمومه

3 لایک کرده

ترند ایز یور فرند فقط چارت ریال به دلار :joy:

از چهل سال پیش ترند هست

10 لایک کرده

اوووه یعجوری نوشتی حرفه ای ها جواب بدن، گفتم دیفرانسیل چیزی هستش

راه کم ریسکش خب ترند هست.

سوالت عجیب مسخرست. بلد باشی چه فرقی میکنه فرصتو که نباس از دست داد!

ای کاش میامدی یه چندتا کندل میزاشتی و چندتا از این قانون هایی که پراپ ها دارن مشخص میکردی، بعد میگفتی ببینم کی میتونه بیشترین سود رو بکنه

2 لایک کرده

قشنگ بود خدایی :rofl:

3 لایک کرده

این یکی ترند واقعا فرنده ما نیست چون هر چی بیشتر ترند میشه بدبخت تر میشیم :joy:

3 لایک کرده

:joy::joy::joy:باحال بود

2 لایک کرده

روند دوست توست تا زمانی که خم نشود..

در کدام تایم فریم؟

تایم فریم های بالا دوستان قابل اعتماد

تایم فریم های پاین دوستان خیانتکار

خلاصه، روند دوست توست اما هر دوستی ممکن است روزی خیانت کند خم شدن آن وابسته به تایم فریم است.

زمانی دوست توست که با تایم فریم بالا هم راستا باشد.

4 لایک کرده

trend is a lie.

2 لایک کرده

This is a black board

2 لایک کرده

Trend is your friend, not your best friend.

بستگی داره به تایم فریمی که توی اون ستاپ پیدا میکنی. چون ترند روزانه بولیشه، ترند نیم ساعته بریشه، ترند هفتگی بریشه، و اصلا چجوری ترند رو در میارید: مارکت استراکچر، ترند لاین، ای‌ام‌ای 200-100، ابر ایچیموکو؟ همه اینا متفاوته.

بنابر این دوستت هست ولی قطعا بهترین دوستت نیست چون اونقدرا هم نمیشه بهش اعتماد کرد.

3 لایک کرده

و جالبه که این چارت ، جمله ی : (هر روندی بالاخره یه روز تموم میشه ) رو هم نقض کرده!

3 لایک کرده

خیلی درسته این جمله نقطه ورود به ترند خیلی مهمه اخبار اقتصادی ترند رو ایجاد میکنه

1 لایک کرده

ابتدای ترند و چرخش که همیشه ابهام داره و در حالت محتاطانه ، نقطه ورود خیلی سخته و هانت های زیادی داره ، معمولا بخشی از شروع آن ، را نمیشه تشخیص داد . ولی در تایم بالا اگر شکل بگیره واضح ، میشه تارگت های احتمالی را تشخیص داد . همه با احتمال کار میکنیم .

سلام، من تازه وارد شدم

1 لایک کرده

اره اذیت که داره اگه نداشته باشه همه سوار میشن دیگه ولی در بیشتر مواقع با NDS میشه

1 لایک کرده

به نظر من کاملا درسته ولی کامل نیست وباعث خطا میشه

برای هر تایم فریمی میتونیم یک روندی داشته باشیم ونمیتوان گفت چون تایم بالا مثلا دیلی نزولی هست در تایم یک دقیقه هم به دنبال معاملات سل باشیم

من خودم یه استراتژی تک تایم فریم اسکلپ برای M1 برروی اونس دارم وصرفا با روند تایم M1 در کیل زون لندن در نواحی ارزنده(پریمیوم برای سل ودیسکانت برای بای) معامله می زنم که وینریت 45تا55 داره با نسبت ریسک به ریوارد 1به3 و در هر کیل زون هم میانگین بیش از 2تا معامله میده

پس روند دوست ماست ولی به شرطی که ازش درست استفاده بشه

خیلی ها را دیدم که با روند تایم بالا در تایمهای کوچکتر ترید میکنن بدون توجه به روند تایم فریمی که در آن ورود میکنن و استاپهای زیادی متقبل می شن و…

1 لایک کرده

به عنوان نمونه امروز در کیل زون لندن هرکس سل میگرفت سود می کرد. وهرکس بای میگرفت چند تایی استاپ میتونست داشته باشه(صرفا با روند تایم M1)

1 لایک کرده

این جمله کاملا درسته اما زمانی که متوجه بشی روند چی هست؟ کی شروع میشه و کی تموم میشه. در واقع پارامتر های اصلی استارت یک روند رو باید بدونی و فیلتر ها که چه عواملی باعث میشه روند شروع نشه یا شروع یک روند شکست بخوره

1 لایک کرده