Trend is your friend
در مورد این جمله و درست و غلط بودنش نظر خودتون را بگید لطفا .
I dont no . I have no idea
این جمله نهایت مومنتوم تریدینگه زیادی پیش پا افتادست
ترند کجا شروع میشه
اهداف احتمالیش کجاست
کجا دستش رو میشه که کار تمومه
ترند ایز یور فرند فقط چارت ریال به دلار ![]()
از چهل سال پیش ترند هست
اوووه یعجوری نوشتی حرفه ای ها جواب بدن، گفتم دیفرانسیل چیزی هستش
راه کم ریسکش خب ترند هست.
سوالت عجیب مسخرست. بلد باشی چه فرقی میکنه فرصتو که نباس از دست داد!
ای کاش میامدی یه چندتا کندل میزاشتی و چندتا از این قانون هایی که پراپ ها دارن مشخص میکردی، بعد میگفتی ببینم کی میتونه بیشترین سود رو بکنه
قشنگ بود خدایی ![]()
این یکی ترند واقعا فرنده ما نیست چون هر چی بیشتر ترند میشه بدبخت تر میشیم ![]()
![]()
![]()
باحال بود
روند دوست توست تا زمانی که خم نشود..
در کدام تایم فریم؟
تایم فریم های بالا دوستان قابل اعتماد
تایم فریم های پاین دوستان خیانتکار
خلاصه، روند دوست توست اما هر دوستی ممکن است روزی خیانت کند خم شدن آن وابسته به تایم فریم است.
زمانی دوست توست که با تایم فریم بالا هم راستا باشد.
trend is a lie.
This is a black board
Trend is your friend, not your best friend.
بستگی داره به تایم فریمی که توی اون ستاپ پیدا میکنی. چون ترند روزانه بولیشه، ترند نیم ساعته بریشه، ترند هفتگی بریشه، و اصلا چجوری ترند رو در میارید: مارکت استراکچر، ترند لاین، ایامای 200-100، ابر ایچیموکو؟ همه اینا متفاوته.
بنابر این دوستت هست ولی قطعا بهترین دوستت نیست چون اونقدرا هم نمیشه بهش اعتماد کرد.
و جالبه که این چارت ، جمله ی : (هر روندی بالاخره یه روز تموم میشه ) رو هم نقض کرده!
خیلی درسته این جمله نقطه ورود به ترند خیلی مهمه اخبار اقتصادی ترند رو ایجاد میکنه
ابتدای ترند و چرخش که همیشه ابهام داره و در حالت محتاطانه ، نقطه ورود خیلی سخته و هانت های زیادی داره ، معمولا بخشی از شروع آن ، را نمیشه تشخیص داد . ولی در تایم بالا اگر شکل بگیره واضح ، میشه تارگت های احتمالی را تشخیص داد . همه با احتمال کار میکنیم .
سلام، من تازه وارد شدم
اره اذیت که داره اگه نداشته باشه همه سوار میشن دیگه ولی در بیشتر مواقع با NDS میشه
به نظر من کاملا درسته ولی کامل نیست وباعث خطا میشه
برای هر تایم فریمی میتونیم یک روندی داشته باشیم ونمیتوان گفت چون تایم بالا مثلا دیلی نزولی هست در تایم یک دقیقه هم به دنبال معاملات سل باشیم
من خودم یه استراتژی تک تایم فریم اسکلپ برای M1 برروی اونس دارم وصرفا با روند تایم M1 در کیل زون لندن در نواحی ارزنده(پریمیوم برای سل ودیسکانت برای بای) معامله می زنم که وینریت 45تا55 داره با نسبت ریسک به ریوارد 1به3 و در هر کیل زون هم میانگین بیش از 2تا معامله میده
پس روند دوست ماست ولی به شرطی که ازش درست استفاده بشه
خیلی ها را دیدم که با روند تایم بالا در تایمهای کوچکتر ترید میکنن بدون توجه به روند تایم فریمی که در آن ورود میکنن و استاپهای زیادی متقبل می شن و…
به عنوان نمونه امروز در کیل زون لندن هرکس سل میگرفت سود می کرد. وهرکس بای میگرفت چند تایی استاپ میتونست داشته باشه(صرفا با روند تایم M1)
این جمله کاملا درسته اما زمانی که متوجه بشی روند چی هست؟ کی شروع میشه و کی تموم میشه. در واقع پارامتر های اصلی استارت یک روند رو باید بدونی و فیلتر ها که چه عواملی باعث میشه روند شروع نشه یا شروع یک روند شکست بخوره