مشکل باز نشدن تریدینگ ویو TradingView

سلام من تریدینگ ویو هم بالا میاد یکم که کار میکنم قطع میشه همه چی ذخیره میکنه ولی یه چند دقیقه وصل میشه دوباره قطع میشه و این ارور میاد

2 لایک کرده

یه بار کش مرورگرتو پاک کن ببین درست نمیشه. یا از مرورگرهای دیگه استفاده کن

2 لایک کرده

داخل نرم افزارش هستم و توی مرورگرها سایتش رو دیر لود میکنه و نمیاره چیکار کنم رو اینترنت شما خوب میاره؟

2 لایک کرده

با همراه اول هیچ مشکلی نداره راحت لود میشه

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز، من همین الان تسک کردم اوکی بودش
این ارور داره میگه نت نداری و ربطی به تریدینگ ویو نداره

2 لایک کرده

میشه مشکل از اینترنت من باشه فیبر نوری مخابرات هست و یک بازی انلاین داخلی هم از اول جنگ برام قطعه اینم که الان قطع و وصلی داره dns چیزی باید زد یا مخابرات مشکل داره؟

3 لایک کرده

سلام اگه همراه اولی نقطه اتصال دسترسی از تنظیمات رو بزار mic_gprs

3 لایک کرده

نه مخابرات هست و dns و کش همه چی چک کردم ریست کردم به دیفالت همه چی درسته پس مشکل چیه

3 لایک کرده

منم adsl مخابراتم و واقعا همچین اروری نداشتم. چون اگر بسته باشه، اصلا اون صفحه رو شما نمیبینی و کلا میگه که سایت در دسترس نیست(یه صفحه سفید)
حالا نمیدونم والا چه داستانیه، تو تنظیمات اینترنت ویندوز هم چک کنید شاید پروکسی، dns یا چیزی ست شده باشه که اشتباهی باعث شده اینطوری بشه

1 لایک کرده

اینم همین الان به خاطر شما مجدد تست کردم. همچنان بدون مشکل باز میشه

2 لایک کرده

سلام.
امروز ظهر به مدت 7 ساعت قطع بود.بعد دوباره وصل شد. نت مخابرات شیراز. البته به زور باز میکنه. معمولا چارت شما یک لینک داره اون لینک کار نمیکنه بنابراین باید برای باز شدن ابتدا https://www.tradingview.com بروید و سپس چارت. اینطوری برای من باز شد.

3 لایک کرده

حالا برا من نمیدونم داستان چیه قطع و وصلی و کندی داره ی سوال دیگه گزینه Replay میگه باید پرمیوم باشم میشه کاری کرد بشه فعال کرد این گزینه رو رایگان؟

2 لایک کرده

تایم فریم دیلی فقط ریپلای رایگان داره

3 لایک کرده

از اندیکاتور Replay تریدینگ ویو استفاده کن رایگانه یا برو تو سایت Bitycle ثبت نام کن اونجا هم رایگانه یا اینکه فراز بگیر ماهانه حدود 500

2 لایک کرده

اندیکاتور replay ]م میزنم این گزینه میاره :frowning:

2 لایک کرده

داره میگه تو حساب رایگان دو تا اندیکاتور همزمان باید داشته باشی نه بیشتر

2 لایک کرده

اوه درسته ممنون
بعد این 30 day free trial هیچ جوره نمیشه فعالش کرد؟

2 لایک کرده

نه فقط از تعداد اندیکاتورها کم کن الان ۲ تا داری ۱ رو حذف کن و از مورد مطلوبتر استفاده کن به عنوان اندیکاتور ۲

2 لایک کرده

شما دو تا ای چی مو کو داری، یکیش کن، بعد دومی میشه ……. اصلا هر چی

2 لایک کرده

برو تایم روزانه بک تست یا ریپلای رو بزن بعد برگرد به تنظیم قبلی

2 لایک کرده