سلام من تریدینگ ویو هم بالا میاد یکم که کار میکنم قطع میشه همه چی ذخیره میکنه ولی یه چند دقیقه وصل میشه دوباره قطع میشه و این ارور میاد
یه بار کش مرورگرتو پاک کن ببین درست نمیشه. یا از مرورگرهای دیگه استفاده کن
داخل نرم افزارش هستم و توی مرورگرها سایتش رو دیر لود میکنه و نمیاره چیکار کنم رو اینترنت شما خوب میاره؟
با همراه اول هیچ مشکلی نداره راحت لود میشه
سلام دوست عزیز، من همین الان تسک کردم اوکی بودش
این ارور داره میگه نت نداری و ربطی به تریدینگ ویو نداره
میشه مشکل از اینترنت من باشه فیبر نوری مخابرات هست و یک بازی انلاین داخلی هم از اول جنگ برام قطعه اینم که الان قطع و وصلی داره dns چیزی باید زد یا مخابرات مشکل داره؟
سلام اگه همراه اولی نقطه اتصال دسترسی از تنظیمات رو بزار mic_gprs
نه مخابرات هست و dns و کش همه چی چک کردم ریست کردم به دیفالت همه چی درسته پس مشکل چیه
منم adsl مخابراتم و واقعا همچین اروری نداشتم. چون اگر بسته باشه، اصلا اون صفحه رو شما نمیبینی و کلا میگه که سایت در دسترس نیست(یه صفحه سفید)
حالا نمیدونم والا چه داستانیه، تو تنظیمات اینترنت ویندوز هم چک کنید شاید پروکسی، dns یا چیزی ست شده باشه که اشتباهی باعث شده اینطوری بشه
سلام.
امروز ظهر به مدت 7 ساعت قطع بود.بعد دوباره وصل شد. نت مخابرات شیراز. البته به زور باز میکنه. معمولا چارت شما یک لینک داره اون لینک کار نمیکنه بنابراین باید برای باز شدن ابتدا https://www.tradingview.com بروید و سپس چارت. اینطوری برای من باز شد.
حالا برا من نمیدونم داستان چیه قطع و وصلی و کندی داره ی سوال دیگه گزینه Replay میگه باید پرمیوم باشم میشه کاری کرد بشه فعال کرد این گزینه رو رایگان؟
تایم فریم دیلی فقط ریپلای رایگان داره
از اندیکاتور Replay تریدینگ ویو استفاده کن رایگانه یا برو تو سایت Bitycle ثبت نام کن اونجا هم رایگانه یا اینکه فراز بگیر ماهانه حدود 500
داره میگه تو حساب رایگان دو تا اندیکاتور همزمان باید داشته باشی نه بیشتر
اوه درسته ممنون
بعد این 30 day free trial هیچ جوره نمیشه فعالش کرد؟
نه فقط از تعداد اندیکاتورها کم کن الان ۲ تا داری ۱ رو حذف کن و از مورد مطلوبتر استفاده کن به عنوان اندیکاتور ۲
شما دو تا ای چی مو کو داری، یکیش کن، بعد دومی میشه ……. اصلا هر چی
برو تایم روزانه بک تست یا ریپلای رو بزن بعد برگرد به تنظیم قبلی