آیا پلتفرم ریت گلد مورد اعتماد است؟

آکادمی خلیفه (پژمان مختاری) چقدر مورد اعتماد هست؟

پلتفرم ریت گلد رو معرفی کرده آیا سرنوشت این هم مثل فرازگلد و بقیه میشه؟

چون در یک نظر که قشنگ معلومه سایت رو یه شبه بالا آوردن

میشه لطفاً نظر بدید

2 لایک کرده

اتفاقا پلتفرم ریت گلد مجوز اینا داره و قابل اعتماده من خودم یه ساله این پلتفرم رو دارمش

3 لایک کرده

سمت هیچ یک از پلتفرم های این چنینی نرو.

3 لایک کرده

چه مجوزی داره؟ اسم شرکت ثبتیش چیه؟ کجا ثبت شده؟ توی چه سازمان و نهادی عضوهس؟ مدیرعامل و بنیان گذارش کیه؟ زیرساختش چجوریه؟ رو‌چه حسابی میگید قابل اعتماده؟ شماره ثبت شرکت رو اعلام کردن؟

6 لایک کرده

ریت گلد کد معرف میخواد کسی داره

1 لایک کرده

اصلا توش فعالیت نکن. چجوری به همچین چیزای اعتمادمیکنی؟؟؟ نه مجوز دارن نه معلوم هس از کجا اومدن

2 لایک کرده

ریت گلد یا ستین ریت از قدیمی ها هست زمانی که اینا بودن فرازگلد نبود!

کسی خواست کد ۴۸۴۰۱ بزنه برای ریت گلد

خب قدیمی باشن!!! اکسکوینو هم قدیمی بود ولی پول صدها هزار کاربر رو کشید بالا رفت. چی میدونی از این سایت؟ کجا ثبت شده؟ اسم شرکت ثبتیش چیه؟ مالکش کیه؟ دفتر فیزیکش کجاست؟ مجوز فعالیت داره؟

2 لایک کرده

یه طوری مینویسید انگار قلب اروپا زندگی میکنیم.کلا همه چیز ما تو این مملکت به مو بنده اطمینانی بهش نیس.ماشین میخری جا مکانش مشخص بهت نمیدن نه‌ماشین نه‌پول…

شما تو بروکر های معتبر هم بری پول بریزی پولت ندن دستت به حای بند نیس چون در ایرانی!

توی این سایتهای طلا هم با حداقل سرمایه ورود کن.با یک‌واحد نهایت دو‌واحد معامله کن.اگر رفت دلت نسوزه.

این تجربه چندسال من تو این بازار ابشده طلا بود.

خود دانی دوست عزیز…..

درک کن کجا زندگی میکنیم!

به هرحال از ما گفتن بود خو دانی

یروز پیدات میکنن هرکسی که پشت این اکانتا فیک هست و مجوز واقعی رو اونجایی که میدونی نصب میکنن..

3 لایک کرده

دوست عزیز من هم مثل شما پیگیر سایت ریت گلد که آکادمی خلیفه معرفی کرده شدم و چند تا پیام دادم که هر بار از زیر پاسخ درست و منطقی فرار کردن و الان هم بلاکم کردن

در ضمن سایت هم همینطور که اشاره کردید بسیار ابتدایی و ساده است و دور از انتظار نیست که سرنوشتش مثل فراز گلد بشه.

2 لایک کرده

درود دوستان

بنظرتون ریت گلد معتبره و اینکه چیزی درموردش میدونید؟

2 لایک کرده

نه سمت این نوع پلتفرم ها نرو

1 لایک کرده

اون مجوزهایی که مثلا داریک و طلاسی اینا دارن رو توقع نداشته باش ازینا فقط سابفه و خوش حسابی باید در نظر بگیری که ریت گلد و سارین دارن

3 لایک کرده

چه سابقه ای دارن؟ از کجا میشه مستندات سوابقشو‌ بررسی کرد؟!

1 لایک کرده

الان در کل بعد از اتفاقات اخیر که برای درگاه پرداخت پلتفرمهای طلای آنلاین پیش اومده هر کس یه چیزی میگه و یه وعده و تحلیلی میزاره. فقط بدونید که این کانالهای ارائه سیگنال رایگان فقط به فکر عضو گیری و کد رفرال خودشون هستند ؛ در سالم‌ترین حالتشون. بماند از زد و بندهایی که بعضی هاشون با بعضی از این پلتفرمها دارند. یعنی بعضی ها رو میزان ضرر کاربرها در پلتفرمی خاص درصد می‌گیرند. در حال حاضر زیاد به حرف این کانالها گوش ندهید.

3 لایک کرده

قدیمی ترین‌ بروکره قبلا اسمش کیوان بود فقط چارت داغون داره و اکثرا طلافروشها اونحا معامله میکنند ک مشکل چارت رو هم میتونی فراز چارت حل کنی

2 لایک کرده

با سلام ریا نباشه اما کنجکاو شدم عنوان میکنم خدمتتون.. کارشناسی شده عرض کنم خدمتتون، قالب پلتفرم پایتون ازین فری دانلودی ها.. دیتابیس ضعیف یعنی نو پا… حتی حتی از ایمیل شرکتی که پیش پا افتاده ترین مورده استفاده نکرده.. از سایت whois domain هم مشخصات سرور دامنه و فلان میاد بالا.. تماما فیک و بی پشتوانه هس پلتفرم ریت گلد:ok_hand:t2::alien::alien:

3 لایک کرده

ببین من این کلاسای سیگنال دهیشو پول دادم خریدم واقعا مفت نمی ارزه

یه عددی مشخص میکنه میگه اینجا جای خوبیه واسه خرید تاییدیه گرفتیم وارد میشیم

بعد پنج دیقه ده دیقه اگه عدده بره پایین تر میگه تاییده نداد

اگه بره بالاتر میگه فلان قدر سود کردیم

هیچوقت علنی نمیگه که آقا بخر بفروش

فقط هم میپیچونه مثلا از سه تا ضرر یکیشو گردن میگیره

بعد میاد تو کانالش سود ۴۰میلیونی میزاره

4 لایک کرده