افشاگری: پشت‌پرده کامنت‌های تکراری علیه آلپاری چیست؟

واقعاً جای خوشحالی دارد که بعضی مجموعه‌ها به‌جای رقابت حرفه‌ای، کار را به جایی رسانده‌اند که برای فضاسازی منفی علیه آلپاری، یک مضمون تکراری را با چند حساب مختلف بازنشر می‌کنند.

شباهت کاملاً محسوس در لحن، ساختار و محتوای این پیام‌ها به‌خوبی نشان می‌دهد که مسئله، «تجربه مستقل کاربران» نیست، بلکه بیشتر تلاشی هماهنگ برای شایعه‌سازی و القای فضای منفی است. وقتی رقابت حرفه‌ای ممکن نباشد، ظاهراً بعضی‌ها ناچار می‌شوند به همین روش‌های غیرحرفه‌ای پناه ببرند.

جالب‌تر اینکه حتی در نگارش این پیام‌ها هم آن‌قدر یکنواختی دیده می‌شود که بیشتر از آنکه شبیه نظر واقعی چند کاربر متفاوت باشد، شبیه یک متن واحدِ تکثیرشده است. همین موضوع برای مخاطبان آگاه، از خودِ محتوا گویاتر است.

خوشبختانه کاربران به‌خوبی متوجه می‌شوند که چنین رفتارهایی معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که یک برند، آن‌قدر در بازار قدرتمند و شناخته‌شده باشد که به‌جای رقابت واقعی با آن، تنها راهِ دیده‌شدن بعضی فعالانِ همان حوزه، حمله و حاشیه‌سازی پیرامون نام آن برند باشد.

آلپاری بیش از دو دهه است که نامی شناخته‌شده در بازار فارکس ایران است و طبیعی است که برندی با این جایگاه، بیشتر هدف این جنس از رفتارها قرار بگیرد. وقتی مدرک معتبری برای زیر سؤال بردن اعتبار یک مجموعه وجود نداشته باشد، نتیجه معمولاً همین می‌شود: تکرار ادعاهای بی‌پشتوانه، بازنشر هماهنگ، و تلاش برای اثرگذاری از طریق ظاهر‌سازی، نه استدلال.

ما در آلپاری نیازی به این جنس نمایش‌ها نداریم. سابقه، عملکرد، و تجربه کاربران، سال‌هاست درباره ما صحبت کرده‌اند. در مقابل، کسانی که هنوز برای جلب توجه ناچار به چنین روش‌هایی هستند، پیش از هر چیز تصویری روشن از ناتوانی خود در رقابت حرفه‌ای ارائه می‌دهند.

تیم آلپاری مثل همیشه با شفافیت کامل آماده پاسخ‌گویی به هر ابهام، سؤال یا ادعای مستند است. اما طبیعتاً میان نقد حرفه‌ای و سناریونویسی ضعیف، تفاوت زیادی وجود دارد؛ تفاوتی که خوشبختانه از چشم مخاطبان پنهان نمی‌ماند. ::rose::

داداش خودتو ناراحت نکن

شما ثابت شده ای

فقط یکم سایتتون برای لاگین اذیت میکنه

1 لایک کرده

آلپاری به نظرم خودش رو تو این سال ها ثابت کرده. من چند تا بروکر کار کردم ولی اینقدی که حس می کنم آلپاری واقعا به فکر تریدر هست و صرفا منافع خودش رو در نظر نمی گیره نسبت به هیچ بروکر دیگه ای همچین حسی ندارم. آلپاری با کاربرای ایرانی خیلی راه میاد و همراهی می کنه
این همه تحریم و مشکل واریز و برداشت و نرخ ارز، منعطف ترین بروکری که دیدم آلپاری بود

1 لایک کرده