ترید حرفه است یا سراب؟؟

دوستان لطفا نظرات سازنده و پیشنهاد های آموزنده بدید. ممنونم

نظر خودت چیه عزیز؟ تو چ مرحله ای هستی و نظرت رو ممنون میشم بگی اول خودت

به نظر من بستگی ب فردش داره ،برا یکی سراب میشه برا یکی واقعیت،

1 لایک کرده

من در حال آموزش دیدن و یادگیری هستم. میدونی که دیدگاه های مختلف در این مورد زیاده. من خودم شخصا فکر میکنم که میشه موفق شد اما به خود شخص خیلی بستگی داره

1 لایک کرده

برای ۹۹ درصد سرابه

1 لایک کرده

ادامه بده، عجله نداشته باش، هر قسمت از آموزش رو کامل کامل ک شد ازش برو مرحله بعدی، هرجایی از آموزش رو سریع رد کردی گفتی مهم نیست یعنی عجله کردی، بعدا هم میای تو ستاپت منتطر ی کندل تاییده دگ نمیشی میگی حالا طوری نیست، عجله نکن اروم آروم با ممارست تجربه ات بالا میره و هرچند وقت یکبار میفهمی ک وای چقد تازه فهمیدم قبلا هیچی نمیدونستم این مسیر درسته ولی کمالگرایی هم بپا نشی ک همه سبک و ستاپ ها رو بخای ببینی نه اینم درست نیست، از من با تجربه تر اینو داشته باش عزیز

2 لایک کرده

:writing_hand: میدونی غول مرحله آخر ترید چیه؟؟!:face_with_monocle:
:backhand_index_pointing_left: _صبر و هیچ کاری نکردن

🌟 خیلی از ما اگر برای صبر و هیچ کاری نکردن بهمون حقوق هم بدن شاید از پسش بر نیایم

چون روی کاغذ ساده بنظر میرسه اما در عمل چالش برانگیزه…

ترید هم دقیقا همینه

:high_voltage: اگر بتونی به این حس اجبار که حتما باید یه کاری کنی و سرگرم کنی خودتو تا احساس مفید بودن کنی فائل بیای نه تنها در ترید
بلکه
در اکثر کارهایی که خاصیت شکارچی ( صبر و انتظار) بودن دارند پیروز میشی
درباره ش تامل کن…:index_pointing_at_the_viewer:

#روانشناسی_معامله‌گری
#روانشناسی_برای_ترید_روانشناسی_برای_زندگی

4 لایک کرده

ممنون برای راهنماییت رفیق :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

2 لایک کرده

اینم خوبه

در هیچ نبردی عجله نکن، حتی اگر نبردی درونی باشد
:bust_in_silhouette:میاموتو موساشی

پی نوشت :

:writing_hand: هنگامی‌که عجله دارید. یعنی ، حالت اضطرار در شما ایجاد شده و این حالت به معنای روشن شدن وضعیت هشدار اضطراری در بدن یعنی ترشح هورمون های استرس ( آدرنالین و کورتیزول ) یا وضعیت جنگ و گریز است
و اما صبر برعکس عجله با آرامش ارتباط مستقیم دارد.

:backhand_index_pointing_left: بنابراین آگاه باشید روزی که شما در کارهای تان و همچنین معاملات تان صبر بیشتری به خرج داده اید و انتظار برای شکل گیری ستاپ برایتان ساده تر بنظر می رسد، ناشی از آرامشی درونی است

:index_pointing_at_the_viewer: حال بررسی کنید چه چیزهایی در شما عجله و چه اعمال و دیدگاه هایی شما را به سمت آرامش هدایت می کند؟!

#روانشناسی_معامله‌گری

2 لایک کرده

ترید حرفه ی حرفه ای هاست و سراب مبتدی ها .

4 لایک کرده

سلام و احترام،
در اصل توهم یک شبه پولدار شدنه که باعث ایجاد این سراب میشه. وگرنه هر کسی تلاش کنه و درست تمرین کنه، قطعا به یک سود جزئی هم میتونه برسه.

2 لایک کرده