دوستان لطفا نظرات سازنده و پیشنهاد های آموزنده بدید. ممنونم
نظر خودت چیه عزیز؟ تو چ مرحله ای هستی و نظرت رو ممنون میشم بگی اول خودت
به نظر من بستگی ب فردش داره ،برا یکی سراب میشه برا یکی واقعیت،
من در حال آموزش دیدن و یادگیری هستم. میدونی که دیدگاه های مختلف در این مورد زیاده. من خودم شخصا فکر میکنم که میشه موفق شد اما به خود شخص خیلی بستگی داره
برای ۹۹ درصد سرابه
ادامه بده، عجله نداشته باش، هر قسمت از آموزش رو کامل کامل ک شد ازش برو مرحله بعدی، هرجایی از آموزش رو سریع رد کردی گفتی مهم نیست یعنی عجله کردی، بعدا هم میای تو ستاپت منتطر ی کندل تاییده دگ نمیشی میگی حالا طوری نیست، عجله نکن اروم آروم با ممارست تجربه ات بالا میره و هرچند وقت یکبار میفهمی ک وای چقد تازه فهمیدم قبلا هیچی نمیدونستم این مسیر درسته ولی کمالگرایی هم بپا نشی ک همه سبک و ستاپ ها رو بخای ببینی نه اینم درست نیست، از من با تجربه تر اینو داشته باش عزیز
میدونی غول مرحله آخر ترید چیه؟؟!![]()
_صبر و هیچ کاری نکردن
🌟 خیلی از ما اگر برای صبر و هیچ کاری نکردن بهمون حقوق هم بدن شاید از پسش بر نیایم
چون روی کاغذ ساده بنظر میرسه اما در عمل چالش برانگیزه…
ترید هم دقیقا همینه
اگر بتونی به این حس اجبار که حتما باید یه کاری کنی و سرگرم کنی خودتو تا احساس مفید بودن کنی فائل بیای نه تنها در ترید
بلکه
در اکثر کارهایی که خاصیت شکارچی ( صبر و انتظار) بودن دارند پیروز میشی
درباره ش تامل کن…![]()
#روانشناسی_معاملهگری
#روانشناسی_برای_ترید_روانشناسی_برای_زندگی
ممنون برای راهنماییت رفیق ![]()
![]()
![]()
![]()
اینم خوبه
در هیچ نبردی عجله نکن، حتی اگر نبردی درونی باشد
میاموتو موساشی
پی نوشت :
هنگامیکه عجله دارید. یعنی ، حالت اضطرار در شما ایجاد شده و این حالت به معنای روشن شدن وضعیت هشدار اضطراری در بدن یعنی ترشح هورمون های استرس ( آدرنالین و کورتیزول ) یا وضعیت جنگ و گریز است
و اما صبر برعکس عجله با آرامش ارتباط مستقیم دارد.
بنابراین آگاه باشید روزی که شما در کارهای تان و همچنین معاملات تان صبر بیشتری به خرج داده اید و انتظار برای شکل گیری ستاپ برایتان ساده تر بنظر می رسد، ناشی از آرامشی درونی است
حال بررسی کنید چه چیزهایی در شما عجله و چه اعمال و دیدگاه هایی شما را به سمت آرامش هدایت می کند؟!
#روانشناسی_معاملهگری
ترید حرفه ی حرفه ای هاست و سراب مبتدی ها .
سلام و احترام،
در اصل توهم یک شبه پولدار شدنه که باعث ایجاد این سراب میشه. وگرنه هر کسی تلاش کنه و درست تمرین کنه، قطعا به یک سود جزئی هم میتونه برسه.