جمله‌های خفن تو کتابتو اینجا بگو

امروز حسابم کال شد. شاید هم دیروز. نمی‌دانم.

4 لایک کرده

کامل بخونید دوستان :green_heart:

8 لایک کرده

دو چیز رو تجربه نکن.

1- با ذلت مردن.

2- تسلیم شدن.

3 لایک کرده

عجب کتابی بود واقعا . عجب جمله ای :clap:

2 لایک کرده

4 لایک کرده

یه نکته ای بگم از یکی از تریدرای خارجی چند وقت پیش توی نت بین الملل دیده بودم. می گفت من چند سال بعد از یاد گرفتن ترید پیشرفت فوق العاده زیادی داشتم. یه بار سراغ یه سرمایه گذار رفتم که به تریدرهای قوی با بررسی خودش سرمایه می داد.

من تمامی مدارک شفاف و موفقیتهای خیلی خوبم در رشد حسابها رو برداشتم بردم پیشش خیلی خوش برخورد بود اون سرمایه گذار و به دقت به حرفام گوش کرد و استراتژی های معاملاتی و مدارک موفقیتهام رو دونه دونه بررسی کرد، خلاصه من که دیگه تقریبا یقین کرده بودم قبولم می کنه و بهم سرمایه میده ازش پرسیدم خب نظرتون چیه؟

اون سرمایه گذاره لبخندی میزنه و میگه: متاسفانه من نمی تونم به تو هیچ سرمایه ای بدم!

تریدره خشکش میزنه و می پرسه چرا؟ شما که دارید تمام مدارک موفقیت من رو می بینید! سرمایه گذاره میگه: **من از استراتژی معاملاتی و اجرای تریدهات فوق العاده لذت بوردم همشون عالی بودن فقط به این خاطر به تو نمی تونم سرمایه بدم که هنوز از این بازار زخم بزرگ نخوردی!!**!

حالا می خواستم بگم که قرار نیست حتما خیلی ضرر کنیم تا تریدر ماهری بشیم ولی بازار دیر یا زود یکی دو تا زخم خیلی بزرگ به تریدر میزنه این موضوع برای یکی سال اول معاملاتش برای یکی دیگه سال دهم معاملاتش میتونه پیش بیاد بنابراین در ترید بعضی چیزها هست که باید پیهش رو به تن مالید و نمیشه هیچ جوره با هیچ استاد و آموزشی دورش زد.

8 لایک کرده

5 لایک کرده

خیلی قشنگ بود

ممنون که پستش کردید💚

1 لایک کرده

ممکن نیست انسان بیاموزد

آنچه گمان می کند از پیش می‌داند

ذهنی ک یک‌بار به وسیله تکبر بسته شود

در برابر حقیقت کَر

و در برابر رشد نابینا میگردد

دانش در پیاله ای وارد نمی‌شود

که خود را پر می‌بیند

می‌ریزد و هدر می‌رود …

4 لایک کرده

3 لایک کرده

ماکسول مالتز

روانشناسی تصویر ذهنی

توصیه میکنم برای کسایی که نخوندن

5 لایک کرده

اسم کتاب چیه؟؟؟؟

اتش میگرند کسانی که از اتش گریزانند

زمانی از شنا ترس دارند که از غرق شدن بترسند.

کسی که در ذهن زندگی کرده از حبس حراصی ندارد

و کسی که سود ده است از ضرر باکی ندارد

نویسنده: پ ن

5 لایک کرده

خیلی قشنگ بود :green_heart::green_heart:

1 لایک کرده

2 لایک کرده

2 لایک کرده

3 لایک کرده

باشگاه پنج صبحی ها

1 لایک کرده

دیوانه بمانید اما مانند عاقلان رفتار کنید، خطر متفاوت بودن را بپذیرید اما بدون جلب توجه متفاوت باشید،

جایی که همه مثل هم می اندیشند اصلا کسی فکر نمی کند.

پائولو کوئلیو

6 لایک کرده

چقد واقعا همینه داستان زندگی :clap::clap::clap::clap:

3 لایک کرده