سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم ، آلپاری چون با نت ملی میشه کار کرد میخواستم حساب باز کنم برام اسپرد خیلی مهمه که کم باشه چون تایم پایین کار میکنم .
بین حساب های میکرو و ECN جفتشون رو گفتن کمیسیون نداره واقعا همینطوره ؟
و اینکه اسپرد هاشون همینجوری که میگن پایینه ؟
حساب دمو نداره برای ECN و میکرو تا برم تست کنم خودم . ممنون میشم تجربه ای دارین راهنمایی بکنید .
دمو دارن اتفاقا میتونین برین تست کنید
هم سرعت execution هم اسپرد.
برای هم std, ecn و میکرو. هم برای متا ۴ هم ۵
2 سال پیش که من باهاشون کار میکردم شدو و کندل سازی میکرد الان رو نمیدونم چه کار نمیکنم به نظر موند خیلی بهتره ریسک نکن
ECN کمیسیون داره تا جایی که اطلاع دارم.
میتونی دمو بسازی تست کنی.
بسیار بروکر خوبیه .هم شرایط واریز برداشت عالی داره هم سریعه هم روی طلا کمیسیون نداره.توی این چند سالی که من کار کردم جز بهترین بروکر هاست
ممنونم حتما چکش میکنم
اره مثل اینکه کلا همشون کمیسوین هم دارن
ممنونم حتما چک میکنم
کمیسیون رو ک همه بروکرا دارن
من تجربه ی خوبی نداشتم ازش و اینکه به نظرم قبل اینکه پول بزاری دموش رو بگیر
سرعتش رو ی چکی بکن
نه بعضی حساب هاش مثل ecn کمیسوین نداره
اتفاقا امروز دارم دمو رو چک میکنم ولی اسپردش زیاد بود فعلا منتظرم یه میکرو باز کنم ببینم اونجا بهتر هست یا نه
ممکنه بگید تجربه بدتون درچه مورد بود ؟ کندل سازی ؟ برداشت سود یا ..
ببین الپاری یه دور ورشکست شد پولای هممون هم رفت و برنگشت
ی چیز کلی رو در نظر بگیر
کمسیون توی ترید اینقدرا هم مهم نیست
اسپرد هر بروکری ک میخواهی کار کنی باهاش رو اول ببین
آره اسپرد خیلی مهم تره که متاسفانه الپاری خوب نیست خودم قبل پراپ ها با آمارکت کار میکردم اسپردش خوبه ولی متاسفانه با نت ملی بالا نمیاد و با فیل/تر شکن خیلی حجم استفاده میکنه ، موندم واقعا
سلام و وقت بخیر
لطفاً از انتشار شایعه و اطلاعات نادرست که میتواند باعث گمراهی دیگران شود خودداری بفرمایید.
ماجرایی که به آن اشاره میشود مربوط به آلپاری UK در سال 2015 و در پی شوک تاریخی بازار بعد از تصمیم ناگهانی بانک مرکزی سوئیس بود؛ اتفاقی که در آن زمان فقط آلپاری را تحت تأثیر قرار نداد و بسیاری از بروکرها و مؤسسات بزرگ بازار را درگیر کرد.
نکته مهم اینجاست که این موضوع به معنی «ورشکستگی آلپاری» به شکلی که بعضاً مطرح میشود نیست؛ چون فعالیت برند آلپاری در شعب مختلف ادامه پیدا کرده و این مجموعه سالهاست همچنان در حال ارائه خدمات به مشتریان است.
بد نیست بین یک بحران تاریخی بازار و یک شایعهسازی سادهانگارانه تفاوت قائل شویم.
ممنون میشویم اگر در نقل چنین مواردی، دقت بیشتری انجام شود تا فضای گفتگو بر پایه اطلاعات درست پیش برود.
سلام و وقت بخیر :
:
اگر قصد معرفی یا تبلیغ مجموعهای را دارید، لطفاً این مسیر را بهصورت حرفهای و با ارائه اطلاعات دقیق، مستند و همراه با منبع کامل پیش ببرید.
برای معرفی یک بروکر، نیازی نیست با طرح ادعاهای نادرست و بدون مدرک، به یک بروکر باسابقه اتهام زده شود. این نوع بیان، بیشتر از آنکه جنبه اطلاعرسانی داشته باشد، باعث ایجاد ابهام و گمراهی برای کاربران میشود.
در آلپاری، تیم پشتیبانی و همکاران ما آماده هستند تا در صورت وجود هرگونه ابهام، سؤال یا چالش، با دقت و شفافیت شما را همراهی کنند و اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند.
خوشحال میشویم اگر گفتگو و مقایسه، بر پایه اطلاعات درست و مستند انجام شود. :
:
سلام و وقت بخیر :
:
لطفاً در طرح هرگونه ادعا در فضای عمومی، بهویژه زمانی که مبنا صرفاً برداشت شخصی و آگاهی محدود از سازوکار بازارهای مالی است، دقت بیشتری بفرمایید.
عبارتی که استفاده کردهاید، بهخوبی نشان میدهد موضوعی که به آن اشاره دارید، در واقع تفاوت قیمت و ساختار چارت بین بروکرها است؛ مسئلهای کاملاً شناختهشده که به دلیل تفاوت در منابع قیمتگذاری و تأمینکنندگان نقدینگی، در میان بروکرهای مختلف امری طبیعی است.
این موضوع را نمیتوان صرفاً بر اساس یک مقایسه محدود، با چنین واژههایی تعبیر کرد.
برای اینکه این مسئله برای خودتان هم روشنتر شود، کافی است چارت چند بروکر مختلف را در کنار هم بررسی کنید. در آن صورت مشخص خواهد شد که همه چارتها دقیقاً مشابه انتخاب شخصی شما نیستند، و قرار هم نیست باشند؛ بنابراین استفاده از عبارتی مانند «کندلسازی» برای چنین تفاوتهایی، استفادهای دقیق و حرفهای نیست.
ضمن اینکه اگر هدف، معرفی یا تبلیغ بروکر دیگری است، نیازی به تخریب نام برندی نیست که بیش از دو دهه است بخش بزرگی از بازار فارکس ایران آن را میشناسد و با آن فعالیت کرده است.
مقایسه حرفهای، با داده و مستندات انجام میشود، نه با برچسبزنی.
در هر صورت، تیم آلپاری همیشه آماده است تا درباره هر ابهام یا پرسش فنی، با شفافیت شما را همراهی کند. :
:
من خودم طلا معامله میکنم روی حساب pro ecn الپاری اسپردش خوبه تایم سشن اصلی که نزدیک صفره
دروغ کار زشتیه نکن😂