چطور باید یک استراتژی رو اپدیت کنیم؟

سلام دوستان به نظرتون و طبق تجربیاتی که داشته اید مراحل اپدیت کردن یک استراتژی چطوری هستش آیا باید از بکتست و ژورنال نویسی استفاده کنیم و آیا کار سخت و زمان بری هستش؟

ممنون از پاسخ هایتان❤️

1 لایک کرده

ژورنال‌نویسی چیزیه که کلاً باید همیشه انجام بدی، چه استراتژی خوب کار کنه چه نکنه. چون ژورنال تنها جاییه که نشون میده داری چطور ترید می‌کنی و کجاها اشتباه می‌کنی. وقتی حس کردی عملکرد استراتژی افت کرده، اول باید بری سراغ همون ژورنال و ببینی مشکلش از کجاست؛ آیا خود استراتژی ضعیف شده یا مثلاً اجرای خودت، مدیریت ریسک یا شرایط بازار فرق کرده.

اگه دیدی مشکل از خود استراتژیه، اون موقع می‌تونی پارامترهای مختلفش رو کم‌کم تغییر بدی و با بکتست تست بگیری تا ببینی کدوم حالت بهتر جواب میده. قرار هم نیست کل استراتژی عوض بشه، بیشتر با چند تا اصلاح و فیلتر بهتر میشه به نسخه بهتری رسید.

مهم‌ترین قدم اینه که اول بفهمی اصلاً چرا می‌خوای آپدیتش کنی، چون خیلی وقت‌ها دیدم که مشکل از استراتژی نیست از جای دیگه‌ست.

2 لایک کرده

استراتژی من از یک سال پیش فقط چند چیزش عوض شد و آپدیتشون کردم:

• نقطه ورود: اوایل دایورجنس حجم بود بعد شد AMD و الان مارکت استراکچره.
  • حذف کردن یه سری قوانین که هی سر راه خودم گذاشته بودم تا پوزیشن رو امن کنم: مثلا من تا ۳ ماه پیش وقتی توی پوزیشن بودم و قیمت یه مقاومت مینور رو میشکوند ۲۵٪ روی پول‌بک بهش از پوزیشن خارج میکردم، جدیدا ریسکمو بردم بالاتر و نگه میدارم.
  • توییت خوانی و تماشای بلومبرگ (نیاز به اتصال اینترنت بین الملل): یه روتین که منو قبل شروع ترید به مود خوب میرسوند.
  • درک روانشناسی بهتر: یه چیزیو فهمیدم، یه احساس خیلی خاصیه نمیدونم چطوری توضیحش بدم ولی بعضی وقتا میفهمی انگار به اندازه کافی تمرکز داری و حالت با ترید خوبه — فهمیدم اون روزا میتونم بیشتر ریسک کنم و حجممو ببرم بالا چون استرس ریسک اذیتم نمیکنه.

اینا یه سری موارد بودن. در کل استراتژی اکثر مواقع نیازی به تغییر صفر تا صدی نداره مگر

• تصمیم به تعویض بازار: مثلا از کریپتو به فارکس یا برعکس
  • تغییر تکانش بازار: مثلا زمانی رسانه ها تبلیغ از بازار بورس ایران میکردن و سرمایه ها ریختن تو بورس.
  • تغییر فاندامنتالی: فک کن اگه بانک داری آمریکا ارز های دیجیتال رو معتبر میدونستن!!!
  • و در کل تغییر اساسی محیط، چه با عواملی که دست خودته چه بیرونی!

زمانی بازار و مفاهیم اولیه رو بشناسی خودت میفهمی کی وقت آپدیته.

1 لایک کرده

وقتی یک سیستم معاملاتی داری که شامل همه موارد تشکیل دهنده یک معامله میشه،به تپیها و اس الای مشابه میخوری که میتونی استاپاتو با فیلتر گذاری دقیق کم کنی دیگه حال نداشتم بنویسم موفق باشی،