تریدر های تبریز اعلام حضور کنید

یاشا ساغولاسان :raising_hands:

1 لایک کرده

درود بر تریدر های همشهری خودم

امیدوارم در سود و موفق باشید

5 لایک کرده

درود بهت یاسر جان امیدوارم شماهم پرسود باشی

2 لایک کرده

سلام و احترام بر تریدرهای همشهری

امیدوارم همیشه یک قدم جلوتر از بازار باشید.

2 لایک کرده

هستیم خدارو شکر

2 لایک کرده

ارادت ایشالله موفق اولاسان فقط کم گتمه هر کیم نه دده سن اوز ایشین ده اول

2 لایک کرده

سلام خوبی.منم تبریز هستم.از سال ۱۴۰۰ توی بازار هستم به دلایلی نتونستم سوده باشم و مستمر هی رفتم اومدم.الانم متاسفانه کارگری میکنم برای گذران زندگی.سبک هم اولش با پرایس اکشن امیرحسین نام اور بود فکر کنم بعدش هم اسمارت مانی اموزش دیدم.

2 لایک کرده

سلام همشهری امیدوارم حالت خوب باشه . خوش امدی به جمع . من هم در همون سال ها بود که شروع کردم و تا اینجا هم کمو بیش یاد گرفتم و از تجربه دوستان هم استفاده میکنم . امیر حسین نام اور رو میشناسم ولی دورش رو ندیدم ولی اسمارت مانی رو دیدم کمو بیش و الان هم ICT کار هستم . اگر اینجا هستی احتمالا میخوای برگردی به بازار هر سوالی بود تاجایی که دانشم یاری کنه در خدمتم

1 لایک کرده

بیزده واروخ از ملکان :heart_hands: 2 ایلدی فارکس ایشلیم فعلا خبری از سود یوخدو :wink:

2 لایک کرده

به بههه چوخ دا عالی خوش گلیبسن آرن جان . 2 ایل البته چوخ دا بیر مدت دییر ولی خب بیر ایکی ایل دع وقت قویسان یاخچی نتیجه لر الارسان اینشالا . من ازوم ایکیمجی ایل دع سودا چاتمامیشدیم .

3 لایک کرده

45 دقیقه فاصله وار ارامیزدا خوش گلیبسن منده قوشاچای دا اولورام

2 لایک کرده

کم گتیمخ ذاتیم دا یوخدو :relieved_face: من هم حقوق هم ترید با هم هندل الین ادامام کم گتیرم هش هاهاهاهاهاهاها
ساغول :raising_hands:

1 لایک کرده

خواهش الیرم
دا بیزدن دماخ
ایکی ایش اپارسان قابا ولی گله بو ایشین وقتنن کسمیسن
ارزش ورن قدر نتیجه گوررسن

2 لایک کرده

من بعد پاس شدن پراپ میام اعلام حضور میکنم :joy::raising_hands:

3 لایک کرده

خیلی هم عالی محمد جان پس انشالا که هرچه سریعتر اعلام حضور کنی :joy:

3 لایک کرده

سلام دوستان بالاخره متا رو تونستم نصب کنم از پراپکو پلن حداقلی برداشتم تست بزنم اگه تونستم پاس کنم نتیجه شو میگم.

5 لایک کرده

از دوستان کسی تونسته از بخش آزادکاران سامانه نصر سیمکارت پرو بگیره؟

2 لایک کرده

سلام یه چند نفر تو موضوع مربوط نوشتن که گرفتن و چطوری گرفتن و چند دادن منم هفته پیش اقدام کردم منتظر sms برای ادامه فرایند هستم

1 لایک کرده

امروز ساعت6عصر برای من از همرا ه اول پیامک اومد که اینترنت پرو برای شما تایید شده .بدون اینکه جایی کاری کرده باشم

1 لایک کرده

خط شما دامی بود یا اعتباری

1 لایک کرده