یاشا ساغولاسان ![]()
درود بر تریدر های همشهری خودم
امیدوارم در سود و موفق باشید
درود بهت یاسر جان امیدوارم شماهم پرسود باشی
سلام و احترام بر تریدرهای همشهری
امیدوارم همیشه یک قدم جلوتر از بازار باشید.
هستیم خدارو شکر
ارادت ایشالله موفق اولاسان فقط کم گتمه هر کیم نه دده سن اوز ایشین ده اول
سلام خوبی.منم تبریز هستم.از سال ۱۴۰۰ توی بازار هستم به دلایلی نتونستم سوده باشم و مستمر هی رفتم اومدم.الانم متاسفانه کارگری میکنم برای گذران زندگی.سبک هم اولش با پرایس اکشن امیرحسین نام اور بود فکر کنم بعدش هم اسمارت مانی اموزش دیدم.
سلام همشهری امیدوارم حالت خوب باشه . خوش امدی به جمع . من هم در همون سال ها بود که شروع کردم و تا اینجا هم کمو بیش یاد گرفتم و از تجربه دوستان هم استفاده میکنم . امیر حسین نام اور رو میشناسم ولی دورش رو ندیدم ولی اسمارت مانی رو دیدم کمو بیش و الان هم ICT کار هستم . اگر اینجا هستی احتمالا میخوای برگردی به بازار هر سوالی بود تاجایی که دانشم یاری کنه در خدمتم
بیزده واروخ از ملکان
2 ایلدی فارکس ایشلیم فعلا خبری از سود یوخدو ![]()
به بههه چوخ دا عالی خوش گلیبسن آرن جان . 2 ایل البته چوخ دا بیر مدت دییر ولی خب بیر ایکی ایل دع وقت قویسان یاخچی نتیجه لر الارسان اینشالا . من ازوم ایکیمجی ایل دع سودا چاتمامیشدیم .
45 دقیقه فاصله وار ارامیزدا خوش گلیبسن منده قوشاچای دا اولورام
کم گتیمخ ذاتیم دا یوخدو
من هم حقوق هم ترید با هم هندل الین ادامام کم گتیرم هش هاهاهاهاهاهاها
ساغول ![]()
خواهش الیرم
دا بیزدن دماخ
ایکی ایش اپارسان قابا ولی گله بو ایشین وقتنن کسمیسن
ارزش ورن قدر نتیجه گوررسن
من بعد پاس شدن پراپ میام اعلام حضور میکنم ![]()
![]()
خیلی هم عالی محمد جان پس انشالا که هرچه سریعتر اعلام حضور کنی ![]()
سلام دوستان بالاخره متا رو تونستم نصب کنم از پراپکو پلن حداقلی برداشتم تست بزنم اگه تونستم پاس کنم نتیجه شو میگم.
از دوستان کسی تونسته از بخش آزادکاران سامانه نصر سیمکارت پرو بگیره؟
سلام یه چند نفر تو موضوع مربوط نوشتن که گرفتن و چطوری گرفتن و چند دادن منم هفته پیش اقدام کردم منتظر sms برای ادامه فرایند هستم
امروز ساعت6عصر برای من از همرا ه اول پیامک اومد که اینترنت پرو برای شما تایید شده .بدون اینکه جایی کاری کرده باشم
خط شما دامی بود یا اعتباری