اینکه تمام چارت های انس جهانی هیچ کدوم این شدو رو نزدن و فقط هیواگلد زد که استاپ بزنه طبیعیه؟
بله ، از کارهای کوچیکشونه
شما اگه توی جای دیگه ای هم ترید میکردی خیلی زودتر حد ضررت میخورد. این اسکرین از جای دیگس و کاش تو اول یاد بگیری بعد مقایسه کنی بعد بیای عشق منو خراب کنیییییییییییییی. بخاطر تو پاشدم رفتم تو سایت خارجی که اسکرین بگیرم فقط
اول اینکه جای دیگه نیست مال همون هیوا گلده چارت که از بین نرفته سرجاشه برو چارتش رو چک کن از روی تعصب چشمتو روی همه چی نبند
دوم اینکه سایت خارجی لازم نیست اشتراک سایت فراز رو بگیر دیتای تریدینگ ویو رو بهت میده اینم 3 تا از دیتا های معتبر که به ترتیب fxcm و forexcom و oanda رو میذارم تا ببینی هیچ کدومش اون شدو رو نزدن
اینم دیتای forexcom
اینم دیتای oanda
حالا اصن برو تو همینایی که گفتی احراز کن ببین پاستو قبول میکنن یا نه. البته که بعید میدونم پاس داشته باشی. من یاد گرفتم تو یه بروکر ترید کنم و چارت همونم ببینم . توی چارت طلایی که یه کندل ۲۰ دلار بالا پایین داره دنبال نیم سنتی؟ بیخیال
حالا از دستکاری چارت رسیدیم به پاسپورت ایرانی که قبول میکنن یا نمیکنن؟ حالت خوبه؟
شاید برا تو مهم نباشه یه کندل باشه یا نباشه
ولی برا تحلیل من بود و نبود یه شدو دیدگاهم رو عوض میکنه
تو دیگه خیلی تابلوی که از عوامل خود هیواگلد هستی!!!
تعصب آدم رو کور میکنه. بیخیالش شو
اخه یه جوری پشت خارجیا رو میگیری که انگار خیلی هواتو دارن. د اخه اگه بفهمن ایرانی ای یک لحظه هم نمیذارن تو سایتشون فعالیت کنی. منم از ناچاری رو به ۷ تا بروکر ایرانی اوردم که فقط یکیشون مجابم کرد
عوامل نفوذی خود هیواگلد
![]()