این بحث در ادامهٔ اندیکاتورها و اکسپرتهای کاربردی و مفید را در این تاپیک قرار بدهیم ایجاد شده است
الان eplanet حساب میشه ساخت و دمو هم میده
با اینترنت وای فای اصلا وارد نمیشه که بخوام ثبت نام کنم و بعدش حساب باز کنم
از طرف یک دوست:دنبال دمو نرو…با ۱۰ دلار حساب سِنتی باز کن
بزار احساساتت در برد و باخت تحریک شه
همون حساب سنتی هم الان هیچ بروکری نمیده حساب ریل تو لایت فایننس دارم متاسفانه هیچ خدماتی تو این اوضاع نمیده
فول فاند رابین سود رایگانه، با شمارههای مختلف خانواده اکانت بساز ترید دمو کن
خودم حساب فول فاند دارم ولی میگه با بروکر روبوفارکس قرارداد داره که اونم الان نمیشه ثبت نام کنیم شما چجوری وصل شدن مراحل شو بگین ممنون
متاسفانه اشخاصی هم که خدمات بروکرشون وصل هست،پایدار نیست.فعلا باید صبر کرد یا اگر روی چارت طلا کار میکردین،الان پلتفرم های ایرانی هست و با مبالغ ریالی حدود ۳تا۵ میلیون میشه کار کرد
نه سیستمشون کلا عوض شده
قبلا روی متا ۵ بودن با یه عالمه بروکر که هیچ کسی اسمشون هم نشنیده بود! معلوم نبود از کجا اورده بودن
الان ولی پلتفرم جدید زدن از متاتریدر یا بروکر خاصی استفاده نمیکنن
شما توی سایت ثبت نام میکنی، میری بخش چالش های پاداش محور، اونجا فول فاند رو درخواست بده
بلافاصله توی حسابهای من قرار میگیره
اونجا روی دکمه ورود به پلتفرم ترید کلیک کن
دیگه بسم الله، ترید
یدونه همزمان میشه گرفت، من یکی با شماره خودم گرفتم یکی با شماره همسرم
رایگانه وقتمون مر میکنیم توی این شرایط
یکی از بچهها @Mirhshm پیشنهاد جالبی داد میتونین از فراز هم برا چارت استفاده کنین اگر حس میکنین خیلی کنده و فست اسکلپرین
Eplanet مگه وصل شده تو این شرایط که همه قطع هست تو شرایط الان بنظرم ماهی گرفتن از آب گل آلود هست برای بروکر ها من میگم یکم صبر کن تا شرایط مطمئن بشه پول که بدست آوردی راحت تو این شرایط از دستت میره و میگی ای کاش بیشتر صبر میکردم بهترین ترید الان ترید نکردنه
NO BATTLE PLAN SURVIVES THE FIEST SHOT
استراتژیستی بزرگ این جمله رو از خود به یادگار گذاشت که نام شریفشون رو فراموش کردم هر چند مهم نیست که گفت ! ببینیم چه گفت !
تمام. نقشه ها ی جنگی عمری کوتاه تر از اولین شلیک در میدان دارند .
دمو ترید تنها برای انجام لایو بک تست مفید و لازمه که اون هم زیرمجموعه ی بسته های ۱۲ میلیون تومانی اکانت پریمیم تریدینگ ویو فراهمه . الان که دارم مینویسم یادم اومد دوستی که البته در متا هم در حال انجام این کار بودند .
هیچ تفاوتی نمیکنه شما کجا دمو ترید دارید میکنید !
متاتریدر 5 میدونی با اینکه امکانات تریدینگ ویو بیشتره بهش به عنوان یکجور راهنما نگاه میکنم که بفهمم چارتم غلطی نداشته باشه و نمیتونم تو دوتا پلتفرم تحلیل و پیاده سازی کنم تو متا تریدر 5 همه کارهام انجام میدم یکی از دلایلش سرعت آپلود با این اینترنت خداوکیلی 5 دقیقه طول میکشه تریدینگ ویو بیاد بالا
عالیه ممنون که گفتی
منو داخل ایپلنت حساب ساختم چند و از طریق متا وب میشه چک کرد
بروکر https://zorafx.io/ میتونی حساب دمو داشته باشی و با نت ملی تمرین کنی