تریدینگ ویو برای شما باز میشه؟

از داخل گوگل تریدینگ ویو رو سرچ بکنید ببینید ببین برای شما هم بالا میاد؟

رویه نت همراه اول ایرانسل وصله دوستان

1 لایک کرده

یه 2 ساعتی میشه با نت همراه راحت میاره خداروشکر خلاص شدیم از بایتیکل :laughing:

2 لایک کرده

اره خداروشکر از دیشب برای منم اوکی شده.

چی بود اون فراز و بایتیکل داغون

2 لایک کرده

باید چند نفر به نمایندگی از جامعه ترید ایران برن وزارت ارتباطات بگن تریدینگ ویو و متاتریدر رو توو وایت لیست همیشگی بذارن

خوب پس چجوری ده میلیون نفر آزار ببینن ؟ البته گفته شده دوازده میلیون نفر در زمینه این بازار ها و ارز دیجیتال فعالیت دارن یعنی قعطی تاثیرش بر جمعیت بیشتری اثر منفی میزاره و بنظرم این با نا آگاهی انجام نمیشه دقیقا با آگاهی انجام میشه…

چارت باز نمیشه تحلیل ها به سختی باز میشه

1 لایک کرده

بایتیکل سمه
از فراز استفاده کن حداقل کمتر اعصابت خراب میشه

1 لایک کرده

سلام برا من هم گوشی هم ویندوز بالا آمد به نظر میرسه فعلا مشکلی نداریم از این بابت من امروز کلا تو تریدینگ ویو تحلیل کردم بایستی قبول کنیم هیچ چیزی مثل تردینگ ویو نبست از هر بابت کامل هست

آیا تریدینگ ویو برای شما باز می شود ؟ برای من با نت مخابرات بالا میاد

آره بالا میاد ولی چه فایده وقتی بروکر ها و پراپ ها که رو متاتریدر هستند غیر فعالن

1 لایک کرده

واقعا. بیشتر عصبی کنندست. انگار به آدم گرسنه غذا نشون بدی اما بگی تو حق نداری غذا بخوری :dotted_line_face:

4 لایک کرده

مثال خیلی قشنگی زدی :ok_hand:

2 لایک کرده

میترسم بازش کنم

۱. ممکنه هوای فردا بد باشه و دوباره ببندن

۲. اکانت پریمیوم و لایو دیتای من پرید درنتیجه شکسته شدم روانا

۳. تا ایرانم فراز رو میرم جلو ک ارزون تره و لایو دیتا داره واسه ES

2 لایک کرده

سلام و درود
من یک اپدیت از وضعیت تریدینگ ویو بدم خدمتتون
برای من اکثر مواقع تو لودینگ گیر میکنه. قبل از فیلتر شدن هم این مشکل پیش میومد که خب با vpn حل میشد. به هر حال دسترسیش کاملا مقطعی شده و یه وقتایی خوبه و یه وقتایی خیر

1 لایک کرده

سلام دوستان. بعد از چندین بار قطع و وصلی امروز از صبح تی وی بنده قشنگ و روان داره کار میکنه. با نت 5جی همراه اول

بیخیال قطع شد!!! خدایا بسه دیگه

تا ساعت 2 داشت کار می کرد یهو قطع شد دیگه هم برنگشت با نت همراه

1 لایک کرده

سلام رفقا سایت تریدینگ ویو و برنامه ی ویندوز و اندرویدش دوباره از دسترس خارج شدن واستون یا فقط برای من و رفیقام اینطوره؟

1 لایک کرده