تریدینگ ویو برای شما باز میشه؟

بعد نیم ساعت ریلود اومد

1 لایک کرده

تا دیروز مرتب قطع و وصل می‌شد. از امروز صبح هم سایت (نسخهٔ وب) و هم اپلیکیشن به کل برای من بالا نمی یان.

پی‌نوشت: وصل شد (۷:۵۰ صبح)، فعلا. زیر پنج دقیقه بالا می‌یاد. البته هنوز گاهی قطع و وصل می‌شه.

1 لایک کرده

با نت همراه اول وصلم سرعتم تا خشتک خوبه خداروشکر

تریدینگ ویو بیاد بالا اول

بعد یه فکری به حال متاتریدر میکنیم

تریدینگ ویو از چه طریق هایی میاد بالا؟

با نت ایرانسل میاد بالا راحت

1 لایک کرده

تریدینگ ویو با وای فای و نت همراه اول

روی لپ تاپ بهتر و سریع تر باز میکنه تا گوشی

قسمت Community رو اگه بیاره بقیشم میاره.

باید صبر کنین گاهی ده دقیقه منتظرم تا بالا بیاد

ولی وقتی وصل شد سرعتش خوبه.

ساعت لپ‌تاپ آپدیت کنید (اگه نیس)

گاهی هم کش رو از history سایت پاک کنید.

1 لایک کرده

تریدینگ ویو چند روزی میشه با نت ملی انگار بالا میاد من نت شاتل دارم به خوبی فراز چارت بالا میاد و میشه استفاده کرد

1 لایک کرده

من از طریق نرم افزار نصب شده روی کامپیوتر(و نه نسخه ی وب) متصل میشم.

احتمالا با نسخه ی وب هم تفاوتی نداشته باشه و این کارا رو انجام میدم:

اولش چارت و … نمیاره،یه چند دقیقه صبر میکنم و بین این صبر کردنها مثلا هر ۱ دقیقه یکبار میرم پروفایل کاربری رو باز میکنم(اون قسمتارو میاره) و یا گزینه ی تب جدید رو میزنم و لایه ذخیره شده(saved layout) قبلی رو به عنوان تب جدید باز میکنم که یه مقدار داده رد و بدل شه و چارت به حالت سکون و بدون انتقال داده به حال خودش رها نشه.

یه چند دقیقه اینکار رو انجام میدم و بعدش صبر میکنم چارت رو میاره بالا.

نمیدونم شایدم تمام کارهایی که میکنم اصلا ربطی نداشته باشه ولی هربار به این صورت چارت رو میارم بالا.

سلام. از دیشب tradingview با نت ثابت و موبایل واسه من باز می‌شه (زیر پنج دقیقه) ولی وقتی / می زنم indicators رو نمی‌یاره. با right click منوی context رو باز نمی‌کنه و اجازهٔ ایجاد alert رو از side panel هم نمی‌ده. انگار یک سری از connection هایی که نرم‌افزار می‌خواد برقرار کنه بسته‌ن و فقط نمودار رو باقی گذاشتن. واسه شما هم این طوریه؟

امروز خیلی بدتر از روزای قبلی چارت رو میاره بالا ، اما خب در نهایت با یه کم صبر بیشتر میاره.

و اینکه آلرت رو چک کردم برام نمیاره

1 لایک کرده

ممنون از بازخورد. برای من هم چارت رو میاره. اندیکاتورها (با تایپ /) و context menu (رایت کلیک)‌ رو میاره؟

سلام تریدینگ ویو و اسپاتیفایو تست کردم وصل شد ولی سانکلاد نه

1 لایک کرده

روی پلی استیشن کار میکنه ، از کجا گرفتی

من نت شاتل دارم قابل قبول کار میکنه

منم الان چک کردم با نت های مختلف هنوز نیاورده برام.ای بابا عجب مسخره بازی دارییماااا اینا نه تکلیف خودشون میدونن نه تکلیف یه ملت سایر رو مشخص میکنن هعیی

1 لایک کرده

شاتل وایفای ای دی اس ال؟یا بصورت آنتن میکروتیک ها/من میکرو تیک داریم کاش قدیم بجا میکروتیم همون ده دوزاده سال پیش اینترنت ایلان بود تا گرفته بودیم بجا میتروتیک که دگ مصرف نداره و این همه پوول هم دادیم براش اندازه هم هزار و خورده ای دلار اون موقع

1 لایک کرده

یه روز قیر یه روز قیف …. منم وصل نمیشم اونم دقیقا قبل اپن مارکت

برای منم تو همه ی اپراتورا کلا بالا نمیاره.اومدم بپرسم دیدم زودتر گفتی.

1 لایک کرده

روی ویندوز گاهی اوقات

من امروز بوده روزهای قبل می آورد.امیدوارم موقتی باشه و همین امروز که بانک هالیدی بود باشه و فردا برگرده

2 لایک کرده