تریدینگ ویو برای شما باز میشه؟

من که نت گوشی هات اسپات میکنم به سیستم، کلا دیگه هیچی رو باز نمیکنه حتی سایتهای داخلی چه برسه به تریدینگ ویو… هفته قبل هم فقط دوشنبه و سه شنبه دسترسی به تریدینگ ویو داشتم

اینکه نت رو هات اسپات میکنی هیچی کار نمیکنه هم جدیده …….. :face_with_diagonal_mouth:

هم همراه اول هم ایرانسل :sob:

بله تریدینگ ویو با اینترنت همراه اول برای من بالا اومد

1 لایک کرده

چند روزی و تا دیشب به نسبت روون کار می کرد ولی از امروز صبح نه سایتش نه اپلیکیشن، نه با نت ثابت شرکتی نه همراه اول و ایرانسل بالا نمی‌یاد. گیر هم نمی کنه اپلیکیشن همون اول می‌زنه اینترنت ندارم.

برای من هم دقیقا همینجوره و بالا نمیاد.

ایرانسل بالا نمیاد

احتمالا از نسخه وب استفاده کنی بالا میاد

>> «نه سایتش نه اپلیکیشن … بالا نمی‌یاد»
یعنی سایتش (نسخهٔ وب) هم بالا نمی‌یومد.

چند ساعت بعد درست شد،‌ هم سایت و هم اپلیکیشن.

2 لایک کرده

منم کماکان تریدینگ ویوم باز نمیشه

نه با ایرانسل نه همراه اول

1 لایک کرده

من قبلا با کانت گوگل به تریدینگ ویو وصل می شدم، چند روز پیش ویندوز عوض کردم و الان دیگه اکانتم در آنجا کار نمی کنه، راه حلی برای ساخت یک اکانت ساده و استفاده از از چارتش اگر داشته باشید ممنون میشم

1 لایک کرده

مشکل منم دقیقا همینه الان

همین الان باز نمیشه … تا دوساعت قبلم باز میشد
رسما دیوونه خونس

1 لایک کرده

با نت مبین نت باز میشه فقط یکم کم سرعته

دقیقا امروز برا من هم باز نمیشه این چند وقت میشد رتاحت.نت ام هم ایدی اس ال مخابراته

1 لایک کرده

من یکی که واقعا نمیدونم باید چکار کرد … شبیه جهنم شده … یه دوز قیف یه روز قیر

تا یه چیز وصل میشه میخایم بریم دنبال بقیش اونم قطع میشه :face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth:

1 لایک کرده

امتحان کن گویا دوباره سایت تریدنگ ویو وصل داره میشه، از من باز شد ولی هنوز چارت رو کامل لود نکرده

برای من فقط با اینترنت مخابرات وصل میشه باید چند دقیقه منتظر باشی تا لود بشه بعدش خوب چارت باز میشه مشکلی نیست فقط امروز کلا قطع بود بعد نیم ساعت دوباره سایت بالا اومد

از سایت استفاده کنید بالا میاره ولی اولش کنده

1 لایک کرده

درود بر همه تریدرهای خوب و مشتی سایت تریدینگ ویو برا باز شدنش کسی میتونه کمکم کنه

ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی بفرمایید

درود بر شما داداش دقیقا یه تاپیک دگ هست، شما تو مطالب این تاپک رو بخون ک بقیه دوستان راهنمایی کردن

سلام و احترام،
فکر کنم دوباره بسته شد این تریدینگ ویو
تا دیشب باز میشد ولی الان هیچی