الان شما از همسرم بپرسید وایکوف رو می شناسی؟ البروکس رو؟ مایکل رو؟و … جوابش نه هست.
در مورد اصطلاحات و سبک های مختلف مثل ICT و اسمارت مانی و … بپرسید نمی تونه جوابی بهتون بده مثلا ازش بپرسید سل ساید لیکوئیدیتی چیه, بای ساید لیکوئیدیتی چیه, شوتینگ استار چیه و … از این قبیل مسایل که خیلی ها فکر می کنند با دونستنشون تریدر میشند.
تنها کاری که می کنه اینه که سطوحی که از نظر خودش مهم هست رو پیدا می کنه و به گفته خودش باید قیمت برای شکست اون سطح چند بار تلاش ناموفق داشته باشه و بعد روی پولبک به اون سطوح پوزیشن از قبل میکاره تازه بدون حد ضرر و میگه باید خودم ببینم تایم 5 دقیقه کندل زیر حد ضرر فرضیم (که 5 دلار پایین تر از نقطه ی ورودش هست) کلوز کنه.
یک روش ورود دیگه اش هم اینه که وقتی قیمت یک سقف بالاتر تشکیل میده یک فیبو میندازه روی چارت و روی فیبوی 61.8 به معامله ورود میکنه.
عکس داشبورد کپیتال اکستندش رو هم براتون می گذارم.
شما الان در خیابانهای ایران قدم بزن و از مردم بپرس ترید میدونی چیه؟میگن : اصن ترید نَمَنَدی؟
اصلا به عکسی که گذاشتم دقت کردی؟ سه بار حسابش رو دو برابر کرده!
1.چون نت جهانی نیست اون متن رو گذاشتم و به روش معاملاتی دیگران کاری ندارم.نه روش من خوبه،نه روش بقیه.هر کسی که درآمد از بازارهای مالی داره روشش برای خودش خوبه
۲.معاملات بدون حدضرر در بازارهای مالی فقط تشویق تریدرهای تازه کار برای کال کردن حسابه
۳.در تصویر فقط مقدار واریز و برداشت مشخص هست
مدت زمان پروسه رشد حساب،مدت زمان تریدها،حجم معاملات اصلا مشخص نیست و تنها تصوری که این مدل ارائه اطلاعات به من میده،ترید با حساب و کتاب نیست بلکه قماره
۴.آیا این مدل کاری مستمر هست؟شاید
من خودم وقتی در ابتدای راه بودم و اطلاعات کمی داشتم تریدهای خیلی بهتری میزدم، اما همش دنبال کلید و قلم جادویی چند سال گشتم و یه دور باطل، و فهمیدم بعد از چند سال همون اندک اطلاعات کافی بوده،،، کاملا منطقیه، چون در لایو بازار هرچی اطلاعات بیشتری توی ذهنت باشه هندل کردن و آنالیز اونا سختتره،،، ای کاش بیشتر نمیدونستم
اگه با دقت بخونید نگفتم که حد ضرر نداره.
به نظرتون بدون حساب و کتاب و مدیریت سرمایه و قمارگونه کسی میتونه حسابش رو 4 برابر کنه؟
شگفت انگیز است. روانشناسی تریدریشون خیلی قویه
شاید واسه شروع همین باشه اما طولانی مدت بکتست و استراتژی فقط جواب میده