اتصال متاتریدر کپیتال اکستند با اینترنت ملی

با چن تا اینترنت این چند روز امتحان کردم نشد

Under maintenance فقط میزنه وقتی میخوام وارد داشبورد شم

بله با گوشی هم میشه کافیه فقط برنامه super proxy نصب کنی و همین کانفیگ های ویندوز رو وارد کنی برای موبایل به راحتی اجرا میشه

دوست عزیز شما لینک دانلود این super proxy رو داری ؟

برای من هنوزم اینجوری بالا میاره ثبت نام کردم برای ورود به سایت میزنم میشه این با سیستم و اینترنت های مختلف امتحان کردم ولی فقط همین رو بالا میراره . ممکنه برای ماهایی که تازه ثبت نام کردیم اینجوری باشه فقط ؟

نزدیکه یک هفتس برا منم همینه. منم مثل شما با نت های متفاوت و سیستم های دیگه ای تست کردم ولی باز تغییری نکرد

سلام دوستان وقت بخیر یه سوال ازتون دارم من توی تایم یک مین هیچ گونه tools نمیتونم بندازم تیک تایماشم خورده نه فیبو نه ترندلاینی هیچی کسی میدونه چه جوری حل میشه یا چه جوری میشه به پشتیبانی انلاین کپیتال پیام دادم چون نداره توی سایتش

خیلی عجیبه

به ساعت نگاه کنین

من همین الان رو لینکی که شما ارسال کردین کلیک کردم

بدون مشکل بالا میاد

اگر این برنامه را دارید لطف کنید لینک دانلود با نت داخلی بزارید ممنون میشیم

نه متاسفانه apk رو ندارم

برای من اینجا رو بالا میاره وورد رو میزنم برم داخل نمیره

سلام خوبین من یه موضوعی دارم توی متاتریدر تایم یک مین هر tools میندازم نمایش نمیده همه تیک تایم فریمام هم هست پشتیبانی هم توی سایت نیست چه جوری حلش کنم ممنون

درمورد عکس بفرستین ببینم.

اخه فرقی نمیکنه عکس بفرستم یا نه چون نشون نمیده مثلا توی یک مین یه ترند لاین میندازم توی ابجکتها هست ولی در حقیقت نمایش نمیده

در تایم دو مین نشون میده باکسمو در یک مین فقط ابجکتش هست ولی نمایش نمیده

یه جور باگه. فایل نصب رو دارید؟

حذف کنید به بار دیگه نصب کنید

الان شما وصلید؟؟

یه احتمال هست که تنظیمات زدین که این ترند لاین توی تایم فریم یک مین نمایش بده فقط

برو رو جزییات اون ترند لاین که کشیدید ببینید. تایم فریم ها همه در بر گرفته یا نه اختصاصی برای چند تاس

بله اینارو چک کردم

راحیل بله بهم پیام بده
id: mehrankshvrz

سلام دوستان. الان دسترسی به ایمیل که وجود نداره. چطور باید لاگین کرد و حساب ساخت و برداشت و …؟