از اونجایی که میدونم اکثر تریدرها مشکل اتصال به متاتریدر دارن و تو بروکرهای قدیمی خود نمیتونن کار کنن و شاید مجبور شن به بروکرهای با اعتبار پایینتر کوچ کنن تا بتونن نهایت با وب ترید آن معاملات خودشون و انجام بدن تصمیم گرفتم آموزش وصل شدن به متاتریدر و به صورت حضوری برای تعداد محدودی در شیراز برگزار کنم تا مشکل عزیزان حل بشه - کسانی که این مشکل و دارن میتونن اعلام آمادگی کنن
اگه عرض کردم فقط حضوری به حاطر محدودیت در بعضی چیزها هستش که متاسفانه نمیشه گفت - عذرخواهی میکنم از باقی دوستان
نه دوست عزیز دلی این کار و انجام میدم - فقط باید 1 گیگ ابزار تغییر آی پی بگیری اونم حداقل 1 تا 2 ماه جواب میده واسه ترید اگه فقط از متاتریدر استفاده کنی
یه سوال داشتم خدمتت، خرید حجم اینترنت واسه ترید رو هر پراپی مثل سرمایه گذار برتر و کلا متاتریدر جوابه؟ و اینکه دسترسی به تراست ولت و جابه جایی هم اوکی میشه؟ چون من گیگی 300 پیدا کردم ولی مطمئن نبودم که جواب کارمو میده یا نه اگه کار کنه بگیرم بشینم پای کارم دیگه دارم رد میدم از بی چارتی😁
دمت گرم بازم خداروشکر یه راهی پیدا شد بشه حداقل درآمد داشت البته خوشحال نیستم از این وضعیت نت خداکنه درستش کنن که هر کسی با هر شغلی که کارش با اینترنته بتونه ادامه بده