کمک به وصل شدن متاتریدر به تریدرهای شیرازی به صورت حضوری ( فقط شیراز )

با سلام خدمت همه عزیزان

از اونجایی که میدونم اکثر تریدرها مشکل اتصال به متاتریدر دارن و تو بروکرهای قدیمی خود نمیتونن کار کنن و شاید مجبور شن به بروکرهای با اعتبار پایینتر کوچ کنن تا بتونن نهایت با وب ترید آن معاملات خودشون و انجام بدن تصمیم گرفتم آموزش وصل شدن به متاتریدر و به صورت حضوری برای تعداد محدودی در شیراز برگزار کنم تا مشکل عزیزان حل بشه - کسانی که این مشکل و دارن میتونن اعلام آمادگی کنن

اگه عرض کردم فقط حضوری به حاطر محدودیت در بعضی چیزها هستش که متاسفانه نمیشه گفت - عذرخواهی میکنم از باقی دوستان

سلام شیراز هستم چطوری میتونم باهاتون تماس بگیرم

بله پیام بدید به حدنصاب رسیدیم یه قرار میزاریم دوره همی در حدمتتون هستم

hamid_dolatalizadeh

هزینه ای هم داره؟

نه دوست عزیز دلی این کار و انجام میدم - فقط باید 1 گیگ ابزار تغییر آی پی بگیری اونم حداقل 1 تا 2 ماه جواب میده واسه ترید اگه فقط از متاتریدر استفاده کنی

درود

نرم افزار تغیین آی پی یعنی همون قند - شکن منظورتونه؟ خودمون باید تهیه کنیم؟ گیگی 1 میلیون؟

بله - اما این قیمت نیست نهایت 400 هستش و واسه 2 ماه جواب میده

من روزی 2 تا 3 ساعت وصلم حجم مصرفی و میفرستم ببین

سلام داداش من شیرازم یه برنامه بزاریم جمع شیم دور هم عالیه ممنون از راهنماییت

انشالله تا چند روز آینده هر تعدادی شدیم یه قرار میزاریم دور هم جمع میشیم - فقط بله پیام بدید تا با همدیگه هماهنگ شیم

سلام من شیرازم طلا ترید میکنم

سلام داداش بله پیام بده هماهنگ میشیم

داداش پیام میدم تو بله یه سوال دارم ممنون میشم بهم کمک کنی واقعا گیرم

در خدمتتون هستم داداش

سلام روزت خوش من شیرازییم

یه سوال داشتم خدمتت، خرید حجم اینترنت واسه ترید رو هر پراپی مثل سرمایه گذار برتر و کلا متاتریدر جوابه؟ و اینکه دسترسی به تراست ولت و جابه جایی هم اوکی میشه؟ چون من گیگی 300 پیدا کردم ولی مطمئن نبودم که جواب کارمو میده یا نه اگه کار کنه بگیرم بشینم پای کارم دیگه دارم رد میدم از بی چارتی😁

من چیزی که گرفتم همه چیو جواب میده حتی متاتریدر سیستم

دمت گرم بازم خداروشکر یه راهی پیدا شد بشه حداقل درآمد داشت البته خوشحال نیستم از این وضعیت نت خداکنه درستش کنن که هر کسی با هر شغلی که کارش با اینترنته بتونه ادامه بده

لطفا یه واحد نمایندگی در استانهای تهران کرج قزوین رشت راه اندازی نمایید جهت دسترسی سریع عموم نیازمندان و حاجت طلبان .

اجرکم عندلله

دوست عزیز مگه من قراره از کسی پول بگیرم ؟

واقعا یه کاری و هم دلی میخوای انجام بدی چیزهایی میشنوی پشیمون شی

بلخ چشم داداش حتما - شما هم تیکه بنداز واسه کاری که رایگان میخوای انجام بدی - باید از ملت پول گرفت تا بهشون بچسبه

عجبا

بنده ی خدا تیکه کجا بود

من ساکن قزوینم و جزو نیازمندان درگاهت .

چون فاصله دور بود ما نمیتونیم ببینیمت گفتم