برای من هم همین خطا را می داد برای همین در لپتاپ پسرم امتحان کردم نصب شد بعد کل پوشه دانلود را با فلش به لپتاپ خودم انتقال دادم و دوباره نصب کردم کار کرد.
دقیقا برای من هم موقع نصب این error میاد
تجربه یک ماهه من با ترندو:
بعد از بررسی تقریبا همه بروکرهایی که ادعا دارند با نت ملی کار می کنند به نظرم ترندو جز بهترین ها بوده
چند تجربه برداشت 50 دلار و 90 دلار داشتم که با برداشت ریالی زیر یک ساعت به حسابم نشسته
یک تجربه کوچ به Xchief و برگشت دوباره به ترندو داشتم از xchief راضی نبودم
نقاط قوت ترندو: واریز و برداشت سریع- پشتیبانی نسبتا خوب- برداشت با تاییدیه پیامک به خط موبایل- چارت خوب-اپلیکیشن موبایل قوی و نسبتا پایدار(جدا از بحث ترید شرایط فعلی، برای زمانهای قطعی برق هم میشه استفاده کرد در حالی که اکثر بروکرهای فعلی اپ موبایل خوبی ندارند)
نقاط ضعف: قطعی های مقطعی چارت و پشتیبانی (زیر 2-3دقیقه)- نصب نشدن بی دردسر نسخه ویندوزی- نداشتن متاتریدر
سلام توصیه میکنم بروکر ترندو رو فقط برای دمو استفاده کنید چون بشدت کلاهبرداره وقتی داراییت رو صفر میکنه چون من تجربهشو داشتم
ظاهراً همینطوره. اصلا کار نمی کنه. به راحتی ممکنه کال مارجین بشی.
دقیقا خیلی شیک و مجلسی حسابتو خالی میکنه ترندو اگه توش حساب دارین قبل از حذف برنامه اول اطلاعات بانکی(شماره کارت) رو حتما حذف کن بعد خودش رو حذف کن چون اطلاعات بانکی رو ذخیره میشه!!!