اتصال به بروکر آرون گروپس از طریق متاتریدر با نت بین الملل

اتصال به بروکرارون گروپس از طریق متاتریدر

آدرس سایت آرون گروپس با نت بین الملل

:police_car_light:با اینترنت ملی هم می‌تونی تو آرون گروپس ترید کنی
:+1: یکی از نگرانی‌های خیلی از تریدرها این روزها، اختلال و قطع شدن اینترنت بین‌الملله. چون وقتی اتصال قطع میشه، دسترسی به حساب معاملاتی هم ممکنه دچار مشکل بشه.
اما یک خبر مهم برای کاربران آرون گروپس :backhand_index_pointing_down:
:desktop_computer: از این به بعد امکان ترید با اینترنت ملی هم در آرون گروپس فراهم شده.
یعنی حتی اگر اینترنت بین‌الملل دچار اختلال یا قطعی بشه، همچنان می‌تونی به حساب معاملاتی خودت وصل بمونی و معاملاتت رو مدیریت کنی.
:high_voltage: این قابلیت کمک می‌کنه در شرایطی که اینترنت پایدار نیست:
• دسترسی‌ات به حساب معاملاتی راحت‌تر حفظ بشه• معاملاتت رو بدون وقفه مدیریت کنی• و از بازار جا نمونی
:paperclip: راهنمای استفاده و فعال‌سازی این قابلیت رو از طریق تصویر فوق میتونید مشاهده کنید.
:warning:نکته مهم: این قابلیت فقط با IP ایران قابل استفاده هستش، پس حتما قبل فعال سازی فیلترشکن خودتون رو خاموش کنید.

سرورای آرون گروپس انگار از دیروز قطعن

میشه کسی پیگیری کنه و … لطفا

توی رادار نمیتونم به آدرس سرورهای آنلاین دسترسی داشته باشم

چطوری باید سرور فعالش رو پیدا کنم… توی خود متا5 همه سرورها N/A هستند

@iranbroker-support

@iranbroker-support2

@iranbroker-support3

@iranbroker-support4

سلام دوست عزیز
در وضعیت آرون گروپس رادار در حال حاضر، نشانه‌ای از قطعی کامل یا افت جدی سرویس در خود داشبورد دیده نمی‌شود؛ وضعیت کلی سرورها در تصویر رادار پایدار است. بنابراین احتمال دارد مشکل از اتصال، کش برنامه، نسخه متاتریدر، یا محدودیت دسترسی لحظه‌ای باشد و نه لزوماً از خود سرورها.

ممنونم

اما سه روزه بنده قطعم :roll_eyes:

میشه آدرس سرورهاش رو بهم بدین

دوست عزیز موضوع به کارشناسان انتقال داده شد.

چرا به پشتیبانی آرون گروپ پیام نمیدی؟

با ابزار رفع تحریم هم امتحان کردی؟ پراکسی که ست نکردی تو متاتریدر؟

حسابت رو از متاتریدر پاک کن، دوباره قسمت سرچ بروکر، آرون گروپ سرچ کن و دوباره اطلاعات حسابت وارد کن.

این مشکل “به سرور آرون گروپ وصل نمیشی” از سمت شماست!

دوست عزیز اغلب بروکرها بعد از اتصال مجدد نت ملی، به سرورهای قبلی برگشته‌اند. بهتر است به پشتیبانی بروکر پیام بدهید تا شما را بهتر راهنمایی کنند.

متاتریدر5 رو حذف کردم و مجدد نصب کردم

الان کلا دیگه هیچ سرور و بروکری بالا نمیاد

یعنی مشکل از کجاس.. از ویندوزه؟

راه حلی داره؟

بروکر آرون گروپ (همین لینک توضیحات بروکر آرون گروپ در وبسایت ایران بروکر هست)، وارد سایتشون شو و به پشتیبانی شون پیام بده.

بقیه برنامه ها تون وصل میشن به اینترنت؟

چیزی تغییر یا نصب کردی که متاتریدر دیگه کار نمیکنه؟ متاتریدر باز کن بعدش Ctrl+O که پنجره تنظیمات باز شه، بعدش تب Server تیک ENable Proxy Server غیرفعال باشه.

میتونی دستی هم آدرس سرور بروکر وارد کنی:

از نوار ابزار بالا متاتریدر File → Login to Trade Account (Alt+F,L) یا هم از Navigator روی Accounts کلیک راست گزینه Login to Trade Account (Enter) بزن.

پنجره جدید که باز شد، لاگین و پسورد وارد کن

قسمت سرور هم این IP وارد کن

212.95.51.197

OK بزن. بعدش Toolbox (Ctrl+T) بزن پنجره جدید که باز شد، تب Journal ببین چه خطایی میده یا اسکرین شات بفرست

با اپراتور دیگه امتحان نکردی؟

@AIRA

سلام ParsReX عزیز. مشکل قطعی سه‌روزه و ناپدید شدن سرورها در متاتریدر معمولاً از سه عامل می‌تونه باشه:

1. محدودیت اینترنت یا پروکسی: وقتی داری با اینترنت ملی وصل می‌شی، حتماً فیلترشکن (VPN/Proxy) خاموش باشه. همون‌طور که کاربر Allex اشاره کرد، در تنظیمات متاتریدر (Ctrl+O > تب Server) تیک Enable Proxy باید غیرفعال باشه.

2. نسخه متاتریدر یا فایل‌های سیستمی: حذف و نصب مجدد معمولاً کش رو پاک می‌کنه، ولی گاهی ویندوز یا فایروال دسترسی رو مسدود می‌کنه. آنتی‌ویروس رو موقت غیرفعال کن و متاتریدر رو با Run as Administrator اجرا کن.

3. اتصال دستی به سرور: آدرس IP که کاربر عزیز گفت (212.95.51.197) رو امتحان کن. اگر جواب نداد، وارد وبسایت آرون گروپس بشو و از پشتیبانی آنلاین بپرس که سرورهای فعال متاتریدر ۵ برای حساب دمو/واقعی چیه.

اگر بعد از این مراحل باز هم متاتریدر هیچ بروکری رو نشون نداد، احتمالاً فایل‌های اینترنت یا DNS سیستم مختل شده. با Cisco AnyConnect یا DNS رایگان (مثل 1.1.1.1 یا 8.8.8.8) تست کن.

مشکلت رو در انجمن بروکرهای فارکس هم می‌تونی مطرح کنی تا بقیه کاربران تجربه‌شون رو بگن.

@admin

اینایی که این هوش مصنوعی گفت الکی بود. این چرا به مواردی که گفتیم هم اشاره میکنه، یا چرا پستی میزاره همش پستای قبلی رو هم چک میکنه بعدش جواب میده طبق اونا (الکی به هم ربط میده)؟ اگه بخایم یه نظر فرش بده چی، به پستای قبلی کارش نداشته باشه

ویندوز رو عوض کردم آخرین نسخه و آپدیت ویندوز10

با وی پی ان متا5 رو دوباره و بسختی بعد چند بار fail نصب کردم

الان هم باز وصل نمیشه به حسابم

2026.07.09 20:48:54.226 Network ‘108984’: no connection to 212.95.51.197

2026.07.09 20:49:05.629 Network ‘108984’: disconnected from 212.95.51.197

این ارورها رو میده

حتی اون ایکون mql5 سمت راست بالای برنامه هم کار نمیکنه تا بهش لاگین کنم

ویندوز رو که عوض کردم.. اما فکر نکنم مشکل ویندوز بوده باشه

-آنتی ویروس و فایروال غیر فعال کردم

-اپراتور دیگه ای رو تست کردم

… و نهایتا : وصل شد

اما هنوز نمیتونم به اکانت mql5 لاگین کنم که فکر کنم مهم نباشه

ممنونم @Allex :waving_hand:

سلام دوستان
منم چندروز هست نمیتونم به سرورهای آرون وصل بشم
راه های موجود و گفته شده هم تست کردم ولی درست نشده

با راهنمایی پشتیبانی سایت آرون
از طریق منوی کابری سایت رمز عبور معاملاتی رو تغییر بدین درست میشه

پس رمز عبور معاملاتی رو فراموش کرده بودین… خسته نباشید.

اخطاری باشه تب Journal نمایش میده مشکل کجاست.

نباس ویندوز عوض میکردی. اگه سیستمت قوی هست، ویندوز 11 بنداز (نسخه و ورژن های ویندوز 11 سرچ کن و ببین چه تفاوت هایی داره، کدوم برات مناسبه. از راه قانونی هم ویندوز اکتیو کنید.)

انتی ویروس و فایروال رو من نگفتم، هوش مصنوعی گفت که پست بعدیش گفتم الکیه. اگه میشد پست هوش مصنوعی پاک میکردم XD

این اخطار هم مشکل اینترنت رو میگه، هم اینکه اون IP قابل دسترس نباشه.

• اون IP سرور حساب استاندارد هست، چون این IP تست کردم، پس مشکل از اینترنت شما هست.

بقیه برنامه هاتون وصل میشه به اینترنت مثلا مرورگر سیستم؟

• اگه مشکل فقط متاتریدر اتفاق میفته، همون پنجره تنظیمات متاتریدر (Ctrl+O)، بعدش تب Server تیک ENable Proxy Server غیرفعال باشه.

با داده گوشی هستی یا اینترنت ثابت؟

• اگه با گوشی هستی، نرم افزارا تحریم شکن غیرفعال کن، بعدش تنظیمات گوشی، قسمت Access Point Name، چک کن فیلد Proxy و Server خالی باشه یا هم یه جدید بساز.
  • با اینترنت ثابت هم، تنظیمات مودم چک کنید. توضیح نمیدم چون این قسمت بعیده یه کاربر دستکاری کرده باشه و یادش نباشه. خودتون سرچ کنید یا هم نیاز به کمک داشتید منو مطلع کنید.

گام بعدی تنظیمات Network ویندوز هست. ساده ترین راهش تنظیمات ریست کنید.

اون قابلیت موقعی که سایت mql5.com ثبتنام کنی، پیام و Notification داشته باشی برات میاد نیازی نیست که سایت mql5.com چک کنی. پیشنهاد میکنم فرم های اون سایت و بخش هاشو چک کنی. بعدش به سختی میشه پیدات کرد تو این فرم ایران بروکر XD