کاربران گرامی، به منظور تکمیل فرایند ثبتنام و با توجه به عدم امکان احراز هویت تا اطلاع ثانوی با اینترنت ملی، در صورت تمایل میتوانید مدارک خود را برای همکاران ما در مجموعه ایران بروکر ارسال بفرمایید تا ضمن هماهنگی با بروکر آلپاری، فرایند احراز هویت شما در اسرع وقت انجام شود. در صورت تمایل، لطفاً مدارک خود را برای مجموعه ایران بروکر ارسال نمایید.
با تشکر
ممنون از شما، حتما نیاز هست که متاتریدر خود آلپاری رو دانلود کنیم؟ تاثیری روی کانکشن داره؟
و سوال بعدیم این هست وقتی قبلا لاگین نکردیم به متاتریدر، و الان اینترنت بین الملل قطع هست میتونیم لاگین کنیم یا این روش برای کسانی هست که قبلا لاگین کردن؟
برای من که مشکلی نبود و تونستم لاگین کنم
متاتریدر خود آلپاری یا متاتریدر های دیگم اوکی بود؟ وضعیت استیبل هست؟
کاربر گرامی با هر متاتریدری میتوانید به حساب خود وارد شوید و از توضیحات زیر میتوانید استفاده کنید برای بهبود اتصال
راهنمای اتصال به متاتریدر ۴ در شرایط فعلی
اگر این روزها برای اتصال به حساب معاملاتیتون دچار مشکل هستید، با انجام دقیق مراحل زیر میتونید بدون نیاز به تغییر آیپی به متاتریدر وصل بشید:
:
: (اگه نرمافزار متاتریدر ۴ رو ندارید) ابتدا از طریق لینک جایگزین سایت آلپاری وارد پنل کاربریتون بشید:
:
: trade.alparitrading.org
:
: نرمافزار MetaTrader 4 رو از همونجا دانلود و نصب کنید.
:
: وارد نرمافزار بشید، از منوی بالا روی File کلیک کنید و گزینه Open an Account رو انتخاب کنید.
:
: در پنجرهی باز شده، دکمه Scan رو بزنید و صبر کنید تا سرورها به طور کامل جستجو بشن.
:
: سرور مربوط به نوع حساب خودتون رو از لیست انتخاب کنید و روی Next کلیک کنید.
:
: اطلاعات حساب معاملاتی رو وارد کرده و در نهایت روی Finish کلیک کنید.
:
: با این روش به راحتی به سرورها متصل میشید.
:
: نکات مهم برای بهبود سرعت اتصال:
اگر متصل شدید اما سرعت ضعیف بود یا تاخیر داشتید، این دو کار رو انجام بدید:
:
: تغییر ارائهدهنده اینترنت: حتماً اینترنتهای مختلف (وایفای خانگی، ایرانسل، همراه اول و…) رو تست کنید تا ببینید اتصال شما روی کدوم شبکه پایدارتره.
:
: اسکن مجدد سرورها: در گوشه پایین سمت راستِ متاتریدر، روی قسمت وضعیت اتصال (Connection Status) کلیک کنید و گزینه Rescan Servers رو بزنید. بعد از اتمام جستجو، سروری رو انتخاب کنید که کمترین عدد (پینگ پایینتر) رو داره.
:
:
مکان اتصال به متاتریدر ۵ هم برای تریدرهای آلپاری فراهم شده
خیلی از شما در روزهای گذشته با وجود محدودیتها به متاتریدر ۴ وصل شده بودید؛ خوشبختانه الان امکان اتصال به متاتریدر ۵ (MT5) هم فراهم شده.
میتونید بدون نیاز به تغییر آیپی از MT5 استفاده کنید.
:
: (اگه نرمافزار متاتریدر رو ندارید) ابتدا از طریق لینک جایگزین سایت آلپاری وارد پنل کاربریتون بشید:
:
: trade.alparitrading.org
:
: نرمافزار MetaTrader 5 (یا 4) رو از همونجا دانلود و نصب کنید.
:
: لاگین کنید
:
: از بین سرورها اونی که پینگ پایینتر داره رو انتخاب کنید.
:
:️ نکات مهم برای بهبود سرعت اتصال:
:
:اینترنتهای مختلف (وایفای خانگی، ایرانسل، همراه اول و…) رو تست کنید تا ببینید اتصال شما روی کدوم شبکه پایدارتره.
:
: در گوشه پایین سمت راستِ متاتریدر، روی قسمت وضعیت اتصال (Connection Status) کلیک کنید و گزینه Rescan Servers رو بزنید. بعد از اتمام جستجو، سروری رو انتخاب کنید که کمترین عدد (پینگ پایینتر) رو داره.
:
: پشتیبانی آلپاری در بله:
ble.ir/alparipersiansupport
:
: کانال رسمی آلپاری
ble.ir/alpariannouncement
سلام الان اکسپرت کار نمیکنه وقتی ران میکنم اکسپرت قطعی به شدت زیاد ۲۰ ثانيه کار میکنه بعدش ۵ دقیقه قطع متاتریدر ۴ کار میکنم
سلام من خیلی وقت پیشتون حساب داشتم
رمزمو فراموش کردم و نمیتونم لاکین کنم
به نام علی حسینعلی گل
یادم نیست دقیقاً با کدوم جیمیل بودش
چطوری میتونم رمزمو بازیابی کنم عزیز
سلام کجا باید مدارک احراز هویتمو رو ارسال کنم؟
کاربر گرامی میتوانید به پشتیبانی بله پیام دهید.
پشتیبانی آلپاری در بله:ble.ir/alparipersiansupport
:
: کانال آلپاری در بله:ble.ir/alpariannouncement
کاربر گرامی میتوانید از طریق پشتیبانی ایران بروکر و یا به پشتیبانی آلپاری در پیام رسان بله پیام دهید.
پشتیبانی آلپاری در بله:ble.ir/alparipersiansupport
:
: کانال آلپاری در بله:ble.ir/alpariannouncement
سلام من سالها قبل تو الپاری ثبت نام کردم و احراز هویت هم کردم
اما الان رمز عبور یادم رفته در ضمن چندبار اشتباه زدم و میزنه 24 ساعت قفل شده
به ایمیل هم که دسترسی ندارم
راهی هست؟
تو بروکر آلپاری فقط سرور ecn قطعه !!
بقیه سرورها با پینگ خوبی وصل هستن.
من سه روزه پیام دادم و جوابگو نیستن
پشتیبانی الپاری
:
من با ایمیل قدیمی ام اکانت داشتم رمز و اینارو می زنم نمیشه
من خودم اکانت دارم، ولی پیش اومده چند نفر از دوستای تردرم که توی این شرایط واقعا درمانده شده بودن کارشون پیش نمی رفت آلپاری رو معرفی کردم حساب باز کردن دارن ترید می زنن. اگر این پیام رو می خونین دمتون گرم واقعا ما رو تنها نزاشتین. آلپاری بهترینه. اینو با تجربه ی ترید چند ساله و از این بروکر به اون بروکر پریدن می گم
کاربر گرامی در حال حاظر بدون otp میتوانید از طریق لینک https://trade.alparitrading.org/ ثبت نام کنید
سلام،از زمان آپدیت سایت که چند ماه پیش انجام شد دیگه نتونستم وارد پنل بشم،میگه ایمیل اشتباهه درصورتی که تا لحظه قطع شدن اینترنت برام پیام میومد روی همین ایمیل و اینکه سالها باش کار کردم، بعد اپدیت اینجور شد.هرچقدرم فراموشی رمز و و چت کردم نشد،دوستم هم دقیقا با من همین مشکل براش پیش اومد ک بعد یک هفته پیام دادن مستمر تونست وارد شه ولی من بیخیال شدم.الان اگه بخوام وارد شم چه مدارکی بفرستم
از قبل حساب دارم.از داخل سایت متاتریدر رو دان کردم و نسخه ۶۴ بیت اومد
بعد از نصب هیچکدوم از سرورها کار نمیکنه