پولدار شدن با ترید توهم است ؟

بنظرتون پولدار شدن یا ترید توهم است ؟ یا میشه واقعا با ترید کردن پولدار شد ؟

فکر کنم هیشکی پولدار نشده که جواب ندادن :sweat_smile: به نظر من همه آموزشا محکوم به شکستن یعنی این سیستم آموزشی ترید جوری طراحی شدن که اولش خرده تریدا یکم سود میکنن کم کم کل سرمایشونو میارن تو کار بعد کم کم استاپ میخورن و موسسات مالی بانکها و نهنگ ها این پول ها رو بر میدارن در واقع ترید یعنی من خوابم میگیره یکی میاد پولای منو بر میداره و یه روزم اون خوابش میبره من میرم پولای اونو بر میدارم . اونایی برنده میشن که خودشون انقده تمرکز میکنن یه روش برای خودشون به دور از آموزشایی که دیدن پیدا میکنن. اونم از 100 نفر نهایت 2 نفر اینجوری در میان

با ترید میشه ثروتمند شد یا یه تور با کشتی royal msc از Miami سوار بشی و چند روز حال کنی فقط 1900 دلار ماه هایی که دانشگاه ها باز میشه با 860 دلار سوار بشی چون آف میخوره و اگه شک دارید یا دنبال توجه یا ترحم هستید برگردید به دنیای کارگری و هم رنگ جماعت بشید و از گرونی ناله کنید تریدم قمارس کارگری خوبس بدبختی فقر زندگی با یه سیگار دم دهنت و غرغر زنت که بهش گفتی خوشبختت میکنم و هر روز با توهین هاش خوردت میکنه چون اونی نیستی که باید باشی اما آرزو و رویا رکن اولش پوله پول داشته باش همچی هست بیشتر آدم هایی که دورمون هستن رو اگه ببینی الکی یا ناخواسته به آدم ضربه میزنن یا از موفقیت ماناراحت میشن و دوست دارند مارا سرافکنده و ذلیل ببینن چرا چون کمبود دارند تو خانواده های ثروتمند یا سطح بالا که بری نهبهت پز میدهند نه اذیتت میکنند تازه اگه چیزی هم سود داشته باشه تو را هم شریک میکنند چون خلا و کمبود ندارند جدا دیگه خسته شدم هرکسی هی میاد میگه قماره یا پول حلاله، از نظر شرعی، میشه یا بزه، کدوم، کجا، چرا جدا آدم خندش میگیره کسایی که ماهیت پول و دلار و خیلی چیز هایی دیگه رو درک نمیکنند و فقط اومدند که یه گوشی آیفون بخرند و یه کتونی و پز بدند برو یه طلا فروش از نزدیک ببین ببین چجوری بهت نگاه میکنه تا بفهمی پول یعنی چی

خیلی وقتا بحث پراپ یا سرمایه شخصی رو تبدیل میکنیم به اینکه کدوم بهتره در حالی که اول باید ببینیم سبک ترید و مدیریت ریسک خودمون با کدومش سازگاره ممکنه یه نفر با قوانین پراپ خیلی راحت تر بتونه ریسک خودش رو کنترل کنه و برای یکی دیگه همون قوانین دست و پاشو ببنده

سرمایه شخصی هم آزادی بیشتری داره ولی چون پول مستقیم خودته فشار روانی خودش رو داره در نهایت قبل از انتخاب هر کدوم به نظرم هم استراتژی و ریسک مهمه هم اینکه طرف مقابل چقدر شفافه و سابقه قابل بررسی داره

یه بخش حرفت درسته که خیلیا با آموزش های مختلف فقط مدام روش عوض میکنن و هیچ وقت به یه سیستم قابل تست و قابل تکرار نمیرسن

ولی اینکه بگیم کل سیستم آموزش ترید برای این طراحی شده که پول خرده تریدرها رو بگیرن یه مقدار ادعای بزرگیه و برای اثباتش باید شواهد خیلی بیشتری داشت

نه توهمه نه چیزی که برای همه اتفاق بیفته

با ترید میشه درآمد ساخت و حتی سرمایه قابل توجهی ایجاد کرد ولی بین سودده بودن و پولدار شدن فاصله زیادی هست اول باید یه سیستم با امید ریاضی مثبت داشته باشی بعد بتونی سال ها همون سیستم رو با ریسک منطقی اجرا کنی

اصل حرفت اینه که پول داشتن واقعا میتونه کیفیت بعضی بخش های زندگی رو تغییر بده و اینو نمیشه انکار کرد

ولی یه جاهایی بحث از ترید و پول خارج میشه و تبدیل میشه به مقایسه آدم ها و تحقیر کسایی که انتخاب یا شرایط متفاوتی دارن

ترید هم نه صرفا قمار محسوب میشه نه یه مسیر تضمینی برای ثروتمند شدن بستگی داره چطور انجامش بدی و آیا واقعا روش و مدیریت ریسک داشته باشی یا نه

در مورد درآمد هم به نظرم بهتره به جای اینکه نتیجه چند نفر یا سبک زندگی چند نفر رو ببینیم ببینیم خودمون آیا تونستیم در بلندمدت سرمایه رو حفظ کنیم و رشد بدیم یا نه

رگنار من گفتم بحث های چرت و پرت که قماره یا حلاله و حرف های مفت بدرد نمیخوره سرمایه رو اگه از دوره ی درجا زدن رد کنی خودش حفظ میشه فقط معاملات اضافی باید حذف بشه تحلیل رو خواستی تحلیل کن ولی برات ترید نمیشه

اینکه خیلیا اول کار چندتا سود میگیرن بعد با اعتماد به نفس بیشتر سرمایه وارد میکنن و در نهایت به خاطر نداشتن سیستم مشخص و مدیریت ریسک ضرر میکنن واقعا اتفاق میفته ولی اینکه بگیم کل سیستم آموزشی عمدا اینطوری طراحی شده تا پول خرده تریدرها بره سمت بانک و نهنگ ها نیاز به شواهد خیلی بیشتری داره

بازار در اصل همین رقابت بین خریدار و فروشنده و انتقال ریسکه و طبیعیه که یکی سود کنه و طرف مقابل ضرر کنه ولی همیشه هم ماجرا این نیست که پول مستقیم از جیب یه تریدر به جیب یه نهنگ منتقل بشه

به نظرم اون قسمت که گفتی هر کسی باید در نهایت روش خودش رو پیدا کنه مهم تره
فقط من روش خودم رو پیدا کردم رو با از بقیه آموزش ندیدن یکی نمیدونم
اتفاقا میشه از آموزش ها ایده گرفت ولی آخرش باید خودت ببینی کدوم ایده روی داده و بک تست و اجرای واقعی برات جواب میده

مشکل خیلیا شاید بیشتر از آموزش دیدن اینه که هیچ وقت یه روش رو به اندازه کافی تست نمیکنن که بفهمن واقعا لبه آماری دارن یا نه و مدام از یه روش میپرن روی روش بعدی

مثل تمام مشاغل دیگه هر چقدر بیشتر زحمت بکشی بیشتر انتظار درآمد هست

با این تفاوت که اینجا بدن کمتر کار میکنه و این مغز و فکره که باید درست به کار کشیده بشه .

اطمینان میدم که طبق فرمایش اکثریت و تجربه خودتون ۹۹ درصد آموزشهای معمول کشکه .

دنبال راهکار دیگری طبق روانتون باشید .

موفق و پرسود باشید .