اعتقاد دارید ب اینکه حساب معاملاتیتون به کسی نشون میدید یا تعریف میکنید تریدتان چشم میخورید حساب نابود میشه واینکه قبل مباخث ترید باید رو اینکه هیچ کس نفهمه چکار میکنی تمرین کنی
اگه اینطوری بود وارن بافت و جورج سورس چشم میخوردن
با احترام ببوس بزار کنار
نه با احترام کامل
متاسفانه از قدیم به سری باورهای خرافاتی نسل به نسل چرخیده و خانواده و جامعه و اعتقادات عجیب مذهبی باعث توهمات مثل این شده،،، چشم زخم یکی از ایناس، اصلا اعتقادی به این حتی از نگاه صحیح مذهبی، یعنی شما قدرت رو از خدا میگیری و میدی به دست دیگه، این یعنی شرک،،، باید تمام تلاشت رو بکنی که این توهمات رو از ناخودآگاهت پاک کنی،،، اگه به چشم کردن بود، که تمام ثروتمندان باید روز به روز فقیر تر میشدم، در صورتی که کاملا برعکسه
چون به سود نرسیدید و تریدر نشدید متوجه نمیشید چی میگم
ما همه توی دمو به سود رسیدیم ![]()
![]()
![]()
همون استیمنت دمو را بزارید ببینیم اونجا ب سود رسیدید
الان نمیزارم به این دلیله میترسم چشم بخورم ![]()
از نظر روانشناسی ممکنه تعریف کردن از سود و حساب باعث بشه توقع و فشار ذهنی خودمون بالا بره و روی تصمیم های بعدی اثر بذاره ولی اینکه حساب به خاطر گفتن یا نشون دادن چشم بخوره و نابود بشه مبنای قابل اثباتی نداره
بهتره حساب و عملکردت رو بی دلیل برای همه تعریف نکنی نه به خاطر چشم زخم بلکه به خاطر اینکه نظر و واکنش بقیه میتونه روی ذهن و تصمیم گیری خودت اثر بذاره
ولی پنهان کاری مطلق هم به نظرم ضرورتی نداره مهم اینه که کسی نتونه نتیجه یا نظر خودش رو وارد پلن معاملاتی تو کنه
تست کنید سود ریل را نشون چند نفر بدید اگه تا اخر شب حساب نابود نشد هر چی خواسید بگید
یک تحقیق بکنید ببینید تماما دهها هزار دلار هزینه میکنن برای جنگیر دعا نویس
دقیقا همین تست ریل خیلی چیزا رو مشخص میکنه روی بک تست و دمو خیلی از سیستم ها خوب به نظر میان ولی وقتی پول واقعی وسط باشه تازه فشار و اجرای واقعی خودش رو نشون میده
به نظرم اگه کسی به سیستمش مطمئنه بهتره یه مدت با سرمایه کم و قابل کنترل ریل اجراش کنه و نتیجه واقعی و افت حساب رو هم نشون بده نه فقط چند تا معامله سودده رو
اصلا چرا به بقیه میگید ترید میکنید؟
درسی که من گرفتم:شما ضربه رو از دوست و آشنا و فامیل میخورید
وگرنه غریبه کاری به کار شما نداره
هرچقدر به دور از هیجان و سروصدا پیش برید زندگی برای خودتون راحتتر میشه
من شکر خدا یکساله که سود دارم، و سودی که میکنم از حقوق کارمندی برام بیشتر بوده،،، خدا را شکر راضیم و انشالله بهتر هم خواهد شد،،، این باور شما هیچ کمکی به شما نمیکنه، در عوضش مانع پیشرفت تون میشه،،، اگه از دیگران بازخوردهای منفی میگیری و اینقدر به خودت باور نداری که از پس اون عوامل منفی بربیای، بهتره که از نتایج و عملکردت به افراد منفی نگر نگی، پس این هیچ ربطی به چشم زخم نداره،، به این ربط داره که نظر منفی افراد روی احساسات شما تاثیر میزاره و عملکردتتون رو خراب میکنه
ولی من هر بار سودم ب کسی نشون دادم رفتم تو ضرر حتیی لیکویید شدن