همزمان توی تبدیل هم باز کردم
مشکل اینه که کندل ها و سیکل ها درست نشون داده نمیشن چون سرور قطعی داره اپدیت شدن کندل ها زمان میبره .الان مشخص شد کف قبلی تا محدوده 4725 الی 4730 باید زده بشه
حاجی تبدیل چقدر خوبه، قیمتا یه خورده دیر بروز میشه ولی انگار اسپردش صفره، از به بسم الله میری توی سود بر خلاف بروکرا که همیشه اول معامله تو ضرر هست
دلیلش اینه پکس گولد معامله کردی و نه دقیقا خود انس رو
کلا وقتی ارزهای دیجیتال رو تو اکسچنج های کریپتویی معامله میکنی متوجه تفاوتش زیادش با بروکر ها به دلیل اسپرد و اسلیپیجو هزار کوفت و زهرمار دیگه میشه آدم
قشنگ از همون اول وارد سود میشی و این خیلی حسن خوبیه و یکی از دلایل اصلیِ که من ترید تو صرافی ها و کلا کریپتو رو بیشتر دوست دارم
شماهم اگر فقط همیشه رو طلا هستی خب میتونی جای بروکر ها پکس گولد رو تو صرافی ها معامله کنی.یه خوبی دیگه هم که داره اینه که نیازی به اکسپرتو هزارتا ماشین حساب و معادله حل کردن نداره.خیلی شفاف به دلار مارجین،استاپ و تارگتات مشخصه برخلاف بروکر
من تو بروکر خیلی راحت ترم برای محاسبه سود و ضرر ولی تو تبدیل نمیدونم چطوری باید حساب کنم که ضررم بیشتر از یه درصد از کل سرمایه نشه
بستم دیگه، طمع نمیکنم فعلا چون امکان برگشت به بالا هست و منم سودم رو گرفتم ازش
یه خوبی دیگه که تبدیل داره اینکه که بعد ورود به معامله میتونی روی چارت معامله رو مدیریت کنی و استاپ و تی پی رو تغییر بدی
بدیش هم اینکه که وقتی یه لیمیت میکاری نمیشه قبل ورود به معامله استاپ و تی پی رو تعیین کنی، یعنی حتما باید صبر کنی لیمیتت فعال بشه بعد استاپ و تی پی رو ست کنی
دادا این پکس گلد رو من چک کردم چارتش مثل انسه فقط یه ده دلاری کمتره کلا
واسه 0.1 مثل بروکر 40دلار مارجین میخواد یا بیشتره؟ ارزش داره حساب باز کنم؟
سقانت آزا
………………..
ارزش امتحان کردنو قطعا داره
من خودم طلا معامله نکردم ولی میدونم پکس گولد دنگو فنگاش از معامله ی انس تو بروکر کمتره
با کدوم بروکر تریدمیکنی
وقتی شما معامله گر فارکس باشی معامله توی کریپتو برات یه خورده مشکل میشه
برعکسش هم هست
بروکر FX24 هست دوست عزیز
دوست عزیز بین ترید رو اصولی یاد بکیر بخدا سودش بیشتره تا اینکه پکیج بفروشی و بکنی تو پاچه مردم و آه مردم دنبالت باشع این نصیحت برادرانه بود
متوجه نمیشم اینهمه حسدورزی و فشارخوردن و پیامدادناتون برای چیه!!
به خدا مردم همه عقل و شعور و قدرت تشخیص دارن!
به خدا فقط شما نیستید که میدونید تو این بازار چقدر کلاهبردار و پکیجفروش و… هست!
اگه فکر میکنید یک نفر دروغگو و کلاهبردار و… هستش، صرفا رد بشید ازش!
نصیحت برادرانهی من اینه که وقتت رو برای کسی که فکر میکنی کلاهبرداره تلف نکن!
چرا اصرار دارید دیگران رو تغییر بدید؟
بگرد ببین چندتا قول به خودت دادی که هنوزم نتونستی بهش عمل کنی؛ جای نصیحتکردن دیگران، برو یکی ازونا رو انجام بده!
اگه انگشت اشارهی هرکس جای دیگری، به سمت خودش باشه، دنیا خییییلی جای بهتری برای زندگی میشه!
ما هرکدوممون انقدرررر کار و تغییر شخصی داریم که باید انجامش بدیم، که اصلا نباید فرصت کنیم دیگری رو قضاوت کنیم!