با مراجعه به دانش بصورت تئوری و تجربه عملی موضوعی که راجعش کمتر پرداخته شده رو میخام عنوان کنم که بلکه کمک کنه به تریدرهای محترم حاضر دراین کامیونیتی .بازار سه محدوده مهم داره برای دانستن جهت درست و ایجاد معامله صحیح .
اول اینکه زمان بلندمدتی باید رصد بشه یعنی در تایم فریم بزرگ بازار مثل روزانه و ساعتی باید بفهمیم روند بازار در عرضه تقاضا بیشترین فشار کدوم سمته بعدش تایم میان مدتیه مثل نیم ساعت تا ۵ دقیقه و سپس معاملات لحظه ای که آنلاین واردش هستیم مث ثانیه ها تا دقایق کم یک تا پنج دقیقه .
خیلیهامون یک استراتژی ثابت در تایم خاصی رو تحلیل میکنیم که معمولا درست از آب در میومده ولی به محض ایجاد معامله ریل جهت بازار به سمت مدنظرمون نمیره اینجا همون نقطه ایه که باید بررسی بشه که آیا در هر سه زمان بلند میان و کوتاه مدتی هرسه درجهت معامله ما بوده اند یا خیر .
طبق تجربه من اگر بازار دریکی از تایم ها خلاف جهت آنچه متصورش هستیم پوزیش داشته باشه استراتژی ما درست عمل نخواهد کرد .
این مطلب رو اگر بصورت ورود در جزئیات و بررسی سه تایم مختلف تجربه کنیم بهتر نقاط اشتباهمونو استخراج میکنیم و در آینده جلوی تکرارشونو میگیریم .
مهمه که در پایان تحلیلمون توجه کنیم به وضعیت مارکت در بلند و میان مدتی و هم اتفاقات لحظه ی جاری .
تشخیص وضعیت بازار در تایم های مختلف برای هر سبکی طبق آنچه استراتژیمون هست مختلفه و نمیشه نسخه ی واحدی پیچید .
مثلا کسی که پرایس کار میکنه خودش باید روشهای خودشو کنکاش کنه و کسی که مثلا ایچی کار میکنه هم طبق آموزه های خودش .ولی چیزی که ثابته و بمن اثبات شده بدون در نظر گرفتن تایم فریم های مختلف فقط با اتکا به نوع تحلیلمون در تایم فریم ثابت احتمال اشتباه در جهت معاملمون و نوع استراتژیمون زیاده .
امتحان کنید و بررسی حتما ضرر نمیکنید .
اگر چه که حرفه ای های بازار شاید این موضوع رو بدیهی بدونن ولی حتما اینم میدونن که این خودش بزرگترین باگ تحلیلی هست و برخی توجه میکنند و برخی دیگه نه .
با آرزوی توفیق و سود پایدار و سلامتی برای همه دوستان .
این مطلب چیزی بود که ماههاست میخاستم عنوان کنم ولی شرایط و حوصله ش ایجاد نمیشد .
کسی هم اگر نقطه نظری داره نکته ی خودشو عنوان کنه که ماهم توجه کنیم و برای همه مون تجربه بشه ![]()