یقین دارم اگر توانایی و ضعف هاتون رو با من به چالش بکشید در دوره ای کمتر از یکسال خودتان یک منتور خواهید شد
اولین چالش اینه که خودت رو با یک سری سوال بسنجی ؟ میخوام بفهمم دقیقا در چه سطحی از ترید هستی و بزرگترین ترس هات در این بازار چیه ؟
نتیجه رو جمع بندی میکنم و برات میفرستم
اگر دوست داری تست بشی بهم پیام بده
سلام دقیقا چکار مبکنید ؟ توضیح میدین
سلام.
ماهی ۱۰ تا ۳۰ درصد از بازار سود میگیرم و الان خودم منتورم.
ولی بزرگترین ترسم اینه که بزودی روزی برسه که همه دست بازارو بخونن و بازار ماهیتش عوض بشه و دیگه نشه به شکل امروزی تریدش کرد.
خب حالا پاسخ این ترس من رو بده
ببین دوست عزیز، این ترس رو خیلیا دارن، اصلاً بیراه هم نیست. ولی بذار واقعبین باشیم.
همه میدونیم که بازار همیشه در حال تغییره، این چیز جدیدی نیست. یه فکتی وجود داره به اسم فرسایش استراتژی یعنی هر روشی که سودده باشه، وقتی همه بفهمنش و شروع کنن به اجراش، دیگه اون مزیت اولیهش از بین میره. این قبلاً هم اتفاق افتاده، یک مثال برات بزنم خیلی از روشهای آربیتراژ قدیمی که با یه حسابکتاب ساده سود میدادن، الان با اومدن الگوریتمها و رباتها عملاً مردهن.
ولی نکته اینجاست: بازار هیچوقت صد در صد به کارایی کامل نمی رسه،
دلیل:
یکی اینکه روان آدم عوض نمیشه. ترس و طمع و لجبازی تو ضرر، اینا بخشی از فطرت آدمه، نه یه باگ که یهو درست بشه. تا وقتی آدم تو بازاره، این رفتارا هست. <— خیلی مهم
دوم آدم های تازهکار وارد میشن. هر نسل جدید که وارد بازار میشه، دوباره همون اشتباههای کلاسیک رو تکرار میکنه چون تجربه نداره و همه مون این و لمس کردیم که تا خودمون بهش نرسیم چیزی تو کت مون نمیره
سوم بازار خودش مرتب شکل عوض میکنه. ابزار جدید میاد (کریپتو، آپشن، دیفای…) و هر کدوم یه فرصت جدید با ناکارآمدیهای خودشو باز میکنن.
حالا سوال اصلی تو از خودت این باید باشه: مزیت من از کجا میاد؟
اگه فقط رو یه سری الگوی خاص تکنیکال سواری، ممکنه یه روز کاراییشو از دست بده. مثل یک سری الگوهای قدیمی پرایس اکشن که امروزه دقیق عمل نمی کنند ولی ( مهم —> ) اگه مزیتت از مدیریت ریسک، انضباط روانی، و درک درست ساختار بازار میاد - اینا خیلی سختتر از بین میرن، چون به شخصیت و روش فکر کردنت گره خورده، نه به یه پترن خاص.
بهترین تریدرا اوناییان که خودِ «انطباق پیدا کردن» رو تبدیل کردن به یه مهارت. یعنی وقتی میبینن یه روش داره میمیره، زودتر از بقیه میفهمن و میرن سراغ روش بعدی.
یه پیشنهاد: بهجای اینکه انرژیتو بذاری رو نگرانی از یه روز نامعلوم تو آینده، همیشه یه بخش کوچیک از وقتت رو بذار برای تحقیق و امتحان روشهای جدید - نه چون الان مشکلی داری، صرفاً بهعنوان بیمه آینده . یادت نره حفظ اون ساختار روانی که تو رو سود آور کرده مثل مراقبت از مرغی که تخم طلا برات میذاره از نون شب برات واجب تره .
با نظرم موافقی ؟
ابتدا سطح سنجی ات میکنم و سپس نسخه برات میپیچم ![]()
اگه نظرت و بگی خوشحال میشم درباره اش با هم تبادل نظر کنیم
خرید طلا 4332 حد ضرر 4322 تارگت ها 4342 + 4372 + 4392 + 4442
بعد از تارگت اول حتما ریسک فیری کنید
حجم پوزیشن 1.5 تا 2 درصد بالانس
استاپ شد ؟؟؟؟؟؟
خیر هنوز فعال نشده صبور باشید ![]()
CANCELLED
![]()
#GRI
شاخص ریسک ژئوپولیتیک + تقویم اقتصادی برای امروز در سطح میانه ای است و نظر به ریزش طلا تا الان، انتظار یک اصلاح صعودی می رود.
دقت کنید که رشد طلا «اصلاحی» قید شده.
![]()
![]()
GOLD SIGNAL UPDATE | #XAU/USD
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Status: PENDING ORDER TRIGGERED / ENTRY HIT
Instrument: XAU/USD (SELL)
Entry Level: 4316
Outcome:
Pending order triggered! Price touched our Entry Level at 4316. Trade is now LIVE & ACTIVE in the market! ![]()
Trader Guidance:
Order filled at 4316. Keep Stop Loss at 4326. Target 1 is set at 4306. Follow money management strictly!
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
SUHIL GOLD EDGE SIGNALS VIP | Pro Trading Desk
Disclaimer: All signals and trade ideas are provided for educational and analytical purposes only. Always apply strict risk and money management. Trade at your own risk.
#Gold #XAUUSD #ForexSignals #SignalUpdate #TradingResults
من همین و گرفتم
100 پیپ سود خدا برکت
![]()
#FairValueCurve
Gold Fair Value Is Approaching the Discount Zone
The Gold Fair Value Curve is currently moving closer to the Discount Zone, where gold trades below its estimated intrinsic value.
The closer price gets to 4,290, the more attractive the area becomes for potential buying opportunities.
However, buying above 4,300 is not considered logical within this framework.
Key Level:
Below 4,300 → Increasingly attractive
Around 4,290 → Preferred buying zone
![]()
![]()
GOLD SIGNAL UPDATE | #XAU/USD
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Status: TAKE PROFIT 2 REACHED
Instrument: XAU/USD (SELL)
Entry Level: 4316
Outcome:
Take Profit 2 (TP 2 @ 296) Smashed! (+200 Pips Profit) ![]()
Trader Guidance:
ACTION: Lock in 80% total profits and trail your Stop Loss into profit at TP 1 level (4306).
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
SUHIL GOLD EDGE SIGNALS VIP | Pro Trading Desk
Disclaimer: All signals and trade ideas are provided for educational and analytical purposes only. Always apply strict risk and money management. Trade at your own risk.
#Gold #XAUUSD #ForexSignals #SignalUpdate #TradingResults