فقط قیمت طلا و سکه‌ی داخلی — گفتگوی روزانه

این تاپیک برای گفتگوی روزانه درباره‌ی بازار داخلی طلا و سکه است — طلای ۱۸ عیار، آب‌شده، سکه‌ی امامی و نیم و ربع، و سکه‌های پارسیان.

عمداً از تاپیک انس جهانی جدا شده: انس با دلار جهانی حرکت می‌کند، ولی قیمت اینجا را نرخ ارز و حباب هم می‌سازد.

برای شروع: این روزها حباب سکه را چقدر می‌بینید، و به نظرتان بیشتر از نرخ ارز می‌آید یا از تقاضای خودِ بازار سکه؟

یادآوری: هیچ پیامی در این تاپیک توصیه‌ی خرید یا فروش نیست و تحلیل‌ها قطعی نیستند. لطفاً منطق پشت دیدگاهتان را هم بنویسید.

به نظرم برای ادامه روند صعودی نیاز به یه اصلاح قیمتی داره تا۲۲وحتی ۲۰ و باریدن به این اعداد میتونه ۲۷رو ببینه

قیمت بعد از رد کردن 22.5 داره واگرایی متعدد میده. از اینجا به بعد فرصت های خروج داره فراهم میشه

قیمت از 22.5 به بعد داره واگرایی میده، فرصت خروج

قیمت دلار افت انس جهانی را جبران میکنه تا وقتی دلار صعودی هست طلا 18 عیار هم صعودی میمونه. نهایتا چند روز رنج باشه.

ناحیه خرید الگو تکمیل شده جا نمونی

سلام دوستان من آماتورم. این فرمایشاتتون یعنی الان وقت فروشه یا خرید؟

قیمت تو سقف یه کانال صعودیه واقعا چ اصراری دارین تو سقف بخرین خب یا باید بشکنه بعد بخرین یا باید تو اصلاحی که احتمالا تا 23 تومن میاد با تایید سیگنال بار کی بار بخرین به همین سادگی تایم فریم 12 ساعته

نگذاشت کلام منتشر بشه …ریخت :slight_smile:

صبر میکنیم تا 23 تومن

بنظرم رو عدد 23400 برسه و کف مقاومت رو بشکونه و چند ساعت زیر 23300 بمونه عملا از کانال صعودی خارج شده

مقاومت بعدی 22830 خواهد بود اما مقاومت اصلی 22 میلیون هست

این بیشتر به خاطر ثبت نام قرعه کشی ماشینه انگار وگرنه با اوراق دولتی هفت درصد اصن نباید زیر۲۳.۶۰۰ بیاد.

اگه کف 23500 رو بشکنه بره پایین. 23 تومن فک کنم وقت مناسبی واسه خرید باشه البته اگه تایید بده

طلاي ٢١ ميليوني رو ميبينم

من 24100 خرید زدم :roll_eyes: خاک

برای طلای۲۲و۲۱ برنامه نچینید رو ۲۳ اومد بخرید کمتر خیلی بعیده بشه این دو سه روز ثبت نام خودرو یکم بازارو شکسته وگرنه حباب منفی و اوراق با سود۷ درصد اصلا اجازه ریزش تا ۲۱ تومن نمیده الانم به زور اومده رو ۲۳.۵ که احتمال میدم به خاطر ثبت نام خودروعه وگرنه این زیر۲۴ نمیومد.

زیر 23500 فرصت خریده

خربد بزنید من فکر میکنم الان کفه داره رنج میزنه 24 رو به زودی برمیگرده

سلام به همه دوستان..طلا در این محدوده تمایلی به کاهش بیشتر نشون نمی‌ده از طرفی بازار جهانی بامداد دوشنبه باز میشه و نظر اکثریت تحلیلگران این حوزه نشون میده که طلا سیر صعودی داره و طلای داخلی متاثر از بالا رفتن قیمت دلار و طلای جهانی یه صعود بسیار خوبی رو خواهد داشت