امکان اتصال به متاتریدر ۵ هم برای تریدرهای آلپاری فراهم شد

خیلی از شما در روزهای گذشته با وجود محدودیت‌ها به متاتریدر ۴ وصل شده بودید؛ خوشبختانه الان امکان اتصال به متاتریدر ۵ (MT5) هم فراهم شده.
می‌تونید بدون نیاز به تغییر آی‌پی از MT5 استفاده کنید.
::one:: (اگه نرم‌افزار متاتریدر رو ندارید) ابتدا از طریق لینک جایگزین سایت آلپاری وارد پنل کاربریتون بشید:
::globe_with_meridians:: trade.alparitrading.org
::two:: نرم‌افزار MetaTrader 5 (یا 4) رو از همونجا دانلود و نصب کنید.
::three:: لاگین کنید
::four:: از بین سرورها اونی که پینگ پایین‌تر داره رو انتخاب کنید.

::high_voltage::️ نکات مهم برای بهبود سرعت اتصال:
::small_orange_diamond::اینترنت‌های مختلف (وای‌فای خانگی، ایرانسل، همراه اول و…) رو تست کنید تا ببینید اتصال شما روی کدوم شبکه پایدارتره.
::small_orange_diamond:: در گوشه پایین سمت راستِ متاتریدر، روی قسمت وضعیت اتصال (Connection Status) کلیک کنید و گزینه Rescan Servers رو بزنید. بعد از اتمام جستجو، سروری رو انتخاب کنید که کمترین عدد (پینگ پایین‌تر) رو داره.
::backhand_index_pointing_down:: همین الان امتحان کنید!
وارد متاتریدر ۵ بشید و اتصال رو تست کنید. اگه با موفقیت وصل شدید، حتماً این پایین یه ری‌اکشن بزنید تا ببینیم مشکل چند نفر حل شده.
::outbox_tray:: این پست رو برای سایر دوستان تریدرتون بفرستید تا اونا هم سریع‌تر به مارکت وصل بشن.

::envelope_with_arrow:: پشتیبانی آلپاری در بله:ble.ir/alparipersiansupport
::small_orange_diamond:: کانال رسمی آلپاریble.ir/alpariannouncement
::link::سایت آلپاری (لینک جایگزین) https://trade.alparitrading.org

6 لایک کرده

دمتون گرم
من وصل شدم. تو این شرایط خیلی کار راه اندازه

4 لایک کرده

با سلام و تشکر

از طریق لینکی که در سایت جایگزین هست نمیتونم متاتریدر رو دانلود کنم لینک به این صورت هست

https://download.terminal.free/cdn/web/alpari/mt5/alpari5setup.exe

که دسترسی نداریم یا شاید برا من باز نمیشه (البته با چند تا اینترنت چک کردم ولی باز هم نشد ) در صورت امکان لینک جایگزین برای دانلود بدین

1 لایک کرده

برای متا تریدر 5 هنوز کار میکنه؟

1 لایک کرده

امکان ثبت نام جدید با شماره تلفن رو بذارید چون با ایمیل نمیشه!

2 لایک کرده

خيلي ممنون از اطلاع رساني شما وصل شدم

2 لایک کرده

دقیقا برای من هم قابل دانلود نیست این لینک

2 لایک کرده

سلام وقتی کد به ایمیل در حال حاضر نمیاد چطور ثبت نام کنیم؟

1 لایک کرده

با متا 4 که وصل نشدش، ایا متای 5 هم به همین شکل هستش؟

1 لایک کرده

من با متاتریدر 5 حساب pro ECN آلپاری وصل شدم. ترید می کنم
اگر قبل قطعی تو متاتریدر اکانت هایی از آلپاری داشتین الان دوباره خواستین لاگین کنین حتما سرورهای آلپاری رو دوباره سرچ کنین. معمولا سرورهای اولش پینگ کمتری داره و می تونین انتخاب کنین وصل می شه

1 لایک کرده

سلام

من خیلی تلاش کردم نمیتونم با متاتریدر ۵ وصل بشم.

اگر ممنه راهنمایی بفرمایید.

ممنونم.

کاربر گرامی

این ویدیو اتصال به متاتریدر ۵ در نسخه‌ی دسکتاپ رو مرحله‌به‌مرحله توضیح می‌ده.

برای دیدن ویدیو کلیک کنید ::backhand_index_pointing_down:: آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

همچنین میتوانید از پست های آموزشی کانال بله آلپاری برای اتصال بهتر استفاده کنید

پیشنهاد میشود اتصال از طریق متاتریدر 4 را نیز امتحان کنید بر اساس تجربیات کاربران اتصال پایدار تری نسبت به متاتریدر 5 را میتوانید تجریه کنید

::envelope_with_arrow:: پشتیبانی آلپاری در بله:ble.ir/alparipersiansupport
::small_orange_diamond:: کانال آلپاری در بله:ble.ir/alpariannouncement

سرویسی که ارایه میشه آشغاله ، چون همش قطع میشه ، پشتیبانی در حد صفر توی بله هر ۱۲ ساعت یکبار جواب میدن واریز برداشت عملا هر وقت دلشون بخواد انجام میشه به پشتیانی هم گفتم یا سرویس درست بدین یا سرویس ندین اینجوری آبروی خودتون و حفظ میکنید چون در حالت عادی آلپاری یکی از بهترین هاست

3 لایک کرده

امروز برای من متا4 آلپاری خیلی خوب وصل میشه.یعنی بعد از مدتها از صبح تا حالا دائم وصله و اصلا قطع نشده چارتها هم کامل و درست لود میشن.نمیدونم شیرفلکه نت بازتر شده و پورتها رو باز کردن یا سرورهای آلپاری تقویت شده.ولی الان متا4 خیلی خوب داره کار میکنه.با نت همراه اول

2 لایک کرده

سلام من حساب ECN PRO دارم در آلپاری ، پلتفرم

META5 دوستان آیا ممکنه بدون VPN با متا کار کرد . خود سایت که فیلتر هست ، اونو میشه وی پی ان خرید و ورود و خروج و واریز،و برداشت کرد . ولی برای معامله به VPN ها نمیشه تکیه کرد . بهتر میدونید خودتون . باید هر لحظه بتونی دسترسی داشته باشی ، شما آیا راه حلی دارید ؟

1 لایک کرده

بروکرها جدیدن سرور پ.ر.وکسی داخلی متاتریدر میدن
اگر آلپاری نداره،میتونی ایکس چیف رو امتحان کنی
البته خودم ۳روزه تستی حساب بدون دپازیت باز کردم و توی ساعات مختلف فقط چک میکنم
دیروز تقریبا ۳دفعه و به مدت زیاد قطع بود
به نظرم سرویسی نیست که بشه برای اسکلپ استفاده کرد چون احتمال قطع شدن وسط پوزیشن یا حتی وقتی منتظری قیمت به محل مورد نظرت برسه هست

1 لایک کرده

آلپاری که وصله.

1 لایک کرده

ببین تو این صفحه روش اتصال رو گفته

1 لایک کرده

سعی کردم ولی نشد . شما انجام دادید ؟ متا 5 هم از همینجا فعال کردید ؟ با نت ملی کارت میکنه برای شما با این لینکی که گذاشتید ؟