خیلی از شما در روزهای گذشته با وجود محدودیتها به متاتریدر ۴ وصل شده بودید؛ خوشبختانه الان امکان اتصال به متاتریدر ۵ (MT5) هم فراهم شده.
میتونید بدون نیاز به تغییر آیپی از MT5 استفاده کنید.
:: (اگه نرمافزار متاتریدر رو ندارید) ابتدا از طریق لینک جایگزین سایت آلپاری وارد پنل کاربریتون بشید:
:: trade.alparitrading.org
:: نرمافزار MetaTrader 5 (یا 4) رو از همونجا دانلود و نصب کنید.
:: لاگین کنید
:: از بین سرورها اونی که پینگ پایینتر داره رو انتخاب کنید.
::️ نکات مهم برای بهبود سرعت اتصال:
::اینترنتهای مختلف (وایفای خانگی، ایرانسل، همراه اول و…) رو تست کنید تا ببینید اتصال شما روی کدوم شبکه پایدارتره.
:: در گوشه پایین سمت راستِ متاتریدر، روی قسمت وضعیت اتصال (Connection Status) کلیک کنید و گزینه Rescan Servers رو بزنید. بعد از اتمام جستجو، سروری رو انتخاب کنید که کمترین عدد (پینگ پایینتر) رو داره.
:: همین الان امتحان کنید!
وارد متاتریدر ۵ بشید و اتصال رو تست کنید. اگه با موفقیت وصل شدید، حتماً این پایین یه ریاکشن بزنید تا ببینیم مشکل چند نفر حل شده.
:: این پست رو برای سایر دوستان تریدرتون بفرستید تا اونا هم سریعتر به مارکت وصل بشن.
من با متاتریدر 5 حساب pro ECN آلپاری وصل شدم. ترید می کنم
اگر قبل قطعی تو متاتریدر اکانت هایی از آلپاری داشتین الان دوباره خواستین لاگین کنین حتما سرورهای آلپاری رو دوباره سرچ کنین. معمولا سرورهای اولش پینگ کمتری داره و می تونین انتخاب کنین وصل می شه
سرویسی که ارایه میشه آشغاله ، چون همش قطع میشه ، پشتیبانی در حد صفر توی بله هر ۱۲ ساعت یکبار جواب میدن واریز برداشت عملا هر وقت دلشون بخواد انجام میشه به پشتیانی هم گفتم یا سرویس درست بدین یا سرویس ندین اینجوری آبروی خودتون و حفظ میکنید چون در حالت عادی آلپاری یکی از بهترین هاست
امروز برای من متا4 آلپاری خیلی خوب وصل میشه.یعنی بعد از مدتها از صبح تا حالا دائم وصله و اصلا قطع نشده چارتها هم کامل و درست لود میشن.نمیدونم شیرفلکه نت بازتر شده و پورتها رو باز کردن یا سرورهای آلپاری تقویت شده.ولی الان متا4 خیلی خوب داره کار میکنه.با نت همراه اول
META5 دوستان آیا ممکنه بدون VPN با متا کار کرد . خود سایت که فیلتر هست ، اونو میشه وی پی ان خرید و ورود و خروج و واریز،و برداشت کرد . ولی برای معامله به VPN ها نمیشه تکیه کرد . بهتر میدونید خودتون . باید هر لحظه بتونی دسترسی داشته باشی ، شما آیا راه حلی دارید ؟
بروکرها جدیدن سرور پ.ر.وکسی داخلی متاتریدر میدن
اگر آلپاری نداره،میتونی ایکس چیف رو امتحان کنی
البته خودم ۳روزه تستی حساب بدون دپازیت باز کردم و توی ساعات مختلف فقط چک میکنم
دیروز تقریبا ۳دفعه و به مدت زیاد قطع بود
به نظرم سرویسی نیست که بشه برای اسکلپ استفاده کرد چون احتمال قطع شدن وسط پوزیشن یا حتی وقتی منتظری قیمت به محل مورد نظرت برسه هست