🔻بعد از سود کردن، چیکار میکنی؟!(حقیقت رو بگو)

سلام دوستان.

:small_orange_diamond:فعلا که شرایط جنگی هست و سخت میشه کار کرد ولی در روز های عادی بعد از یه سود خوب چیکار میکنید؟!!

:red_triangle_pointed_down:هیجانی میشید؟ عادی شده براتون یا چی؟!!

خیلی دوست دارم بدونم…

:red_triangle_pointed_down:البته یه نکته ای با یک سود هیچی چی سنجیده نمیشه.

:red_triangle_pointed_down:من خودم دیگه تقریباً عادی شده برام ولی اوایل خیلی هیجانی میشدم…

اوایل بندری میرقصیدم ولی الان دیگه رو خودم کنترل دارم عربی میرقصم !

4 لایک کرده

معمولا بعد از سود کردن اگر اول هفته باشه دوباره بازارو تحلیل میکنم و زیاد سراغ چارت نمیام تا نوتیف هام فعال بشه

اگر اخر هفته باشه تمرکزمو میزارم روی اون معامله باز که اگر تی‌پی شد دیگه خیالم جمعه میرم استراحت تا هفته آینده

2 لایک کرده

روش جالب و خوبیه👍

خیلی روک گفتی😂.

یه عکس از چارت و سودم که تی پی خود و تحلیلم نگهمیدارم و نه به کسی میگم نه هیچی شاید به کسای که تریدر باشن بگم یا تو کانالام بزارم ولی وقتی نیازش داشتم برش میدارم عادی ولی هیجان یکم هست

خوش به حالت یه معامله من دو روز یا دو هفته هست سووینگم

:red_triangle_pointed_down:حرکت جالبیه فقط یه سوال، بعدش ژورنال نویسی می‌کنی یا نه؟!

1 لایک کرده

ژورنالم خودکار ثبت میشه با اکسپرت مای ژورنال و قبل چک لیست تیک میخورن

:red_triangle_pointed_down:خیلی هم ایده جالبیه.

موفق باشی .

1 لایک کرده

ممنونم هم چنین شما ها منم کمکی بتونم میکنم

منم دقیقا همینجوره خب یک روز دو روز بازه منظورم این بود معامله باز باشه تمرکزم رو همونه زیاد خودمو درگیر چارت نمیکنم :sweat_smile:

1 لایک کرده

بعد که سود میکنم خوشحال نمیشم چون میدونم اون سود را دوباره باید برگردونم به بروکر .

سودی که از بازار میگیرید مال شما نیست مال بازاره !

حالا چون 99.99% بروکرها مارکت میکرند سودتون را باید به بروکر برگردونید!

این قانون بازاره .

من بروکر مگر مغز خ. خوردم بیام به شما سه هزار برابر سرمایتون وام بدم که شما بیایید پولهای من را بخورید.

من اون اهرم 3000% را میدم چون میدونم قطعا پولتون را از دست میدید و از جذب ضررهای خرد امثال شما من رشد میکنم.

3 لایک کرده

بعد سود کردن حسابو‌کال میکنم

1 لایک کرده

واقعیت بازار همینه! ۹۵درصد ضرر میکنن و ۵ درصد به سود مستمر میرسن…

:red_triangle_pointed_down:من خودم اسکلپ کار می‌کنم برعکس شما اگر معامله زیادی باز باشه اعصابم بهم میریزه :smiley:.

:red_triangle_pointed_down:ولی دلیل بر این نمیشه که بگم کلا تایم فریم بالا بده و تحلیل نمیکنم.

هر وقت اومد به حساب بانکیم.اون موقع میگم سود .قبلش زیاد بهش فکر نمیکنم

1 لایک کرده

:red_triangle_pointed_down:اینکه بله مشخصه.

:small_orange_diamond:موافقم باهاتون.

:red_triangle_pointed_down:دقیقاً چون که ممکنه فردا همون چند درصدی که گرفتی رو پس بدی.

موقعی که برداشت زدی اون سود اصلیه.

:red_triangle_pointed_down:البته من بیشتر منظورم ری اکشن بعد از همون چند درصد سودی که گرفتی هست.