خشکی چشم حین ترید

بعد از چند ساعت پای چارت بودن، دچار خشکی چشم میشم و رگ های خونی چشمم متورم میشه. چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟

3 لایک کرده

استفاده از عینک بلوکات و اشک مصنوعی

4 لایک کرده

۱- اگر استراتژیت تعریفی برای مدت زمان پای چارت بودن نداره این نقص رو برطرف کن باید بازه زمانی خاصی پای چارت باشی برای من حداکثر یک و نیم ساعت هست.

۲- نور مونیتور یا صفحه نمایشت رو به حداقل برسون.

۳- بزرگنمایی رو به درستی تنظیم کن و فاصله با صفحه نمایش رو رعایت کن ۳۰ سانتی متر حداقل

۴-از نرم افزارهای رایگان هشدار وقت استفاده کن یکی هست به اسم ایزی ریلاکس

۵- من نور مونیتورم رو نه تنها به حداقل تنظیم میکنم بلکه نر م افزارهای رایگانی هست که نور مونیتور سیستمم رو از حداقل خودش هم کمتر میکنه.

۶- جلوی نورهای جانبی و روبرویی رو بگیر من کلاه مخ۰صوصی برای این کار دارم که فقط لبه، داره

۷- از چشم پزشک سوال کن من از قطره چشم آرتیکل برای خشکی چشم استفاده میکنم

6 لایک کرده

من چشم برام نمونده ۱۵ سالمه

3 لایک کرده

هر دو چشمم قوز قرنیه پیدا کرده و باعث تاری دیدم شده،مخصوصا دید دور

عینک گرفتم

دلم میخواد کسی که این موس رو داد دستم،این سیستم رو گذاشت جلو،ترید رو بهم یاد داد از قبر بکشم بیرون و این سیستم رو … :joy:

3 لایک کرده

از قطره آرتلاک استفاده کن artelac

3 لایک کرده

ایران هم پیدا میشه؟

2 لایک کرده

اره ایرانیش هم با همین اسم هست - دوتا حسن داره به نسبت اشک مصنوعی روغنی تره و زود تاثیر میزاره و اینکه بسته بندیش جوریه که یکیش رو باز کنی دو سه بار استفاده میکنی تموم میشه و مثل بسته بندی های بزرگ مجبور نیستی باز کردی زود تموم کنی تا فاسد نشه

2 لایک کرده

سلام دوست عزیز برای پیشگیری میتونید از قرص اولترا ویتامین سی با دوز۵۰۰ میلی گرم استفاده کنید و اگر دچار تاری شدید

با دوز ۱۰۰۰ روزانه مصرف کنید

مشکل شما رو قبلا داشتم که ویتامین سی اولترا چاره سازه کار شد بخاطر آهسته رهش بودن این قرص موثر تر هست یک ساعت پس از مصرف سعی کنید چیزی بخوردید قندتون مدیریت شه معده خالی نباشه

ارادت…

البته نکته اساسی شبها اصلا نور مانیتور سعی کنید به چشمتون نخوره و روزانه کار کنید

1 لایک کرده

ممنون از پاسختون. ولی چون ترید رو سالها انجام میدیم، فک نمیکنم بخاطر عوارضی که دارن مثل سنگ کلیه، قرص خوردن راه حل دایمی باشه.

1 لایک کرده

سلام مکمل طبیعی برگرفته از پوست پتقال هست و کاملا محصول عالی هست

عوارض خاصی نداره میتونید ترکیباتشوچک کنید

https://darukala.ir/vitabiotics-ultra-vitamin-c

1 لایک کرده

ابتدا اگر چشمت میسوزه قرمز میشه و خشکی چشم داری حتما باید بری دکتر چون احتمالا مجرای اشک چشمت تنگ هست

تجربه استفاده اکثر قطره های اشک مصنوعی چشم رو دارم

بهترین چیزی که میتونی استفاده کنی اول لوبریکانت چشمی هست که تو داروخونه ها اگر گیرت بیاد عالیه

برند hye

بعدش دیگه سمت ارتلاک و ارتیپیک و اینا اگر خواستی برو ولی صرفه نداره ادونس ام نیازی نیست بگیری هزینه اضافیه مگر این که چشم عمل کرده باشی

در نهایت اقتصادی ترین چیزی که میتونی بگیری که اوکی ام هست قطره اشک مصنوعی تیرلوز هست که بازم کاملا اوکیه نگاه به اقتصادی بودنش نکن😁

من خودم قبلا تیرلوز میزاشتم یخچال خنک‌ میشد پای چارت میریختم تو چشم حسابی کیف میکردم :grin::grin::grin:

3 لایک کرده

ممنون از توضیحات مفیدتون ..از چه برنامه ای جهت کاهش نور بیشتر استفاده میکنید؟

1 لایک کرده

سلام بهتره از قطره‌هایی استفاده بشه که مواد نگه دارنده ندارن

مهمترین عامل پیشگری خودآگاهی در پلک زدن منظم هست

هر دونه از ویال‌ها که باز شد بهتره توی یخچال نکهداری بشه و بعد ۲۴ ساعت دور ریخته بشه

3 لایک کرده

Dimmer - Shortcut

رایگانه البته نمیدونم الان نت بین الملل نیست. با این میتونید نور مونیتورتون رو از حداقل خودش هم کمتر کنید. نوع فایلش در اینجا قابل ارسال نیست

2 لایک کرده

یه قانونی هست به نام ۲۰ ۲۰ ۲۰ برای استفاده از مانیتور

می‌گه به میزان هر ۲۰ دقیقه به مانیتور نگاه کردن باید ۲۰ ثانیه به ۲۰ فوتی (۶ متری) نگاه کنی و پلک بزنی

من یه اپلیکیشنی پیدا کردم که میاد این رو منیج می‌کنه و بهت زمانی که ۲۰ دقیقه می‌شه آلارم می‌ده

اپلیکیشن pomy 2 lite

من از استور ماکروسافت ویندوز دانلودش کردم ولی فکر کنم سرچ کنید، سایت‌های ایرانی هم داشته باشن

4 لایک کرده

من یه چندتا کلیپ درست و حسابی انگلیسی توی یوتیوب دیده بودم که می‌گفتن خیلی عینک بلوکات تاثیری نداره و بیشتر برای مارکتینگ اومدن جا انداختنش

4 لایک کرده