درود دوستان امیدوارم هر جا هستید حالتون عالی باشه، (میدونم این جمله کلیشه ای هستش ولی خب)، این تاپیک زدم که راجب این صحبت کنیم که بازار دوست شماست، اول اینکه بگم اعتقاد خود بنده اینه که اصلن اینطور نیست، بازار اومده و ساخته شده که اصن با ما دشمن باشه و ی کاری کنه بدترین معاملات رو داشته باشیم، پس اصلن این داستان اینجا انتن نمیده که اره بعضیا میگن بازار دوست شماست و…، ببینید این جمله رو با اینکه همچی داخل بازاره یکی ندونید… من هم اعتقاد دارم همچی داخل خود چارت و بازاره چون ی سبکی کار میکنم که اصن کارش خوندن بازار و چارته اما اینکه بازار دوست ماست و ایناها رو نیستم حقیقتن، نظر شما چیه شما چه نظری دارین؟
یاد جمله ی : تا پول داری رفیقتم عاشق بند کیفتم افتادم ![]()
بسیار عالی موفق و پیروز باشید
دوست عزیز بازار دوست شما نیست بازتاب شمادرآینه هست ودر هرلحظه بازار میلیون ها نفر buyerهستن و میلیون هانفرsellerیک فرد مشخص بازار کنترل نمیکنه و بازار براساس ترس و طمع جلو میره و بر اساس هیچ سیستم و استراتژی کارنمیکنه سیستم ها و استراتژی ها سعی میکنن یه رابطه ریاضی بین ترس و طمع برای شما پیدا کنندکه دراین لحظه بازار میتونه به کدام سمت حرکت کنه و همش احتمالات هستش به همین علت هم هست که افراد بسیاری زیان ده هستن وقتی نتونی یه چیز خاجی رو کنترل کنی بهترکه خودتو کنترل کنی
این نظره بنده هست که ممکنه نادرست ویا درست باشه انتخابش با شماست
موفق پرسود باشید
بله درسته خیلی هم عالی موفق و پر سود باشید عزیز
اون رونده که دوست شماست نه بازار
بازار جنایت کاره به حمایت خودشم رحم نمیکنه.
اما اگر روند رو تشخیص بدید و هم جهتش معامله کنید در نهایت رفاقتی شمارو با خودش میبره
به همون جایی که خودش میخواد بره ![]()
بله حرفتون درسته ولی بنظرم باز هم بعضی جاها به ما دروغ گرفتن که روند دوست ماست، چرا که چرا باید روند دوست ما باشه؟ در حقیقت روند دشمن ماست چون ما داریم در مقابلش مقابله میکنیم..
اگه تریدر توی این مارکت مثل یه آدم احمق و ساده لوح باشه ، مارکت همه داراییشو میگیره ولی اگه باهوش و کاربلد باشه همه جوره بهش سود میرسونه.
پس بستگی به خودت داره.
خیلی هم عالی، کاملا موافقم دوست عزیز، همچی بستگی به خود آدم داره که چقدر باهوش باشه