سلام
تو تاپیک های قبلی سعی کردم که 6 تا از مهم ترین قوانین پراپها رو کالبد شکافی کنیم
شما با توجه به این قانون ها کدوم شرکت و پیشنهاد میکنید ؟
سلام
تو تاپیک های قبلی سعی کردم که 6 تا از مهم ترین قوانین پراپها رو کالبد شکافی کنیم
شما با توجه به این قانون ها کدوم شرکت و پیشنهاد میکنید ؟
سگب قانون همه پلن هاش یکیه تقریبا
حداکثر ریسک معاملات اکوییتی و بالانس برای حساب های تا ۵۰k میشه ۳ درصد و برای ۱۰۰k و ۲۰۰k میشه۲ درصد یعنی نباید کل ضرر های چند معامله یا یک معامله بیشتر از ۳ یا۲ درصد باشه وگرنه نقض قانون رخ میده
ترید روز های شنبه یکشنبه روی کریپتو ممنوع وگرنه نقض قانون رخ میده اگه ترید باز داشتین روی هر نمادی مخصوصا کریپتو توی روز شنبه و یکشنبه نباید استاپ یا تیپی فعال بشه باید صبر کنید تا باز شدن بازار روز دوشنبه وگرنه نقض قانون رخ میده
استفاده از ویپی ان مجازه سعی کنید اگه وی پی ان ایپی ثابت ندارید همیشه از یک کشور وارد بشید و کشور هایی که بروکر یا پراپ ممنوع اعلام کرده وارد نشید بعدا به مشکل میخورید
استفاده از وی پی اس غیر مجازه و حساب از دست میره
فعلا این چنتا قوانین مشخص نشده ای بود که باید یا توی فضاش قرار میگرفتید تا میفهمیدید یا کلی سوال میکردید تا بهش میرسیدید
مونتا فاند همه حساب ها ترید خبر غیر مجازه جز اینستنت پرو
وی پی اس هم غیر مجازه احتمالا
وی پی ان مجازه ولی از کشور ثابت سعی کنید وارد شید و کشوری که ممنوع اعلام کرده پراپ واردش نشید مشکل پیش میاد
درکل سعی کنید همیشه با یک دستگاه ثابت وارد سایت پراپ یا متاتریدر بشید اگه قراره عوض کنید دستگاه رو قبل با پشتیبان در تماس باشید
از همه اتفاقاتی که بین شما و پشتیبان پیش میاد اسکرین داشته باشید بعدا موقع برداشت یا هرچی اگه مشکلی پیش اومد اتفاقی افتاد از این اسکرین ها بتونید استفاده کنید تا مشکل رو رفع کنید
سلام و عرض ادب
من تقریبا تمام پست های مربوط به کالبد شکافی قوانین پراپ که زحمت کشیدید خوندم و باید بگم دمتون گرم برای من که خیلی مفید بود.
![]()
و اما بدلیل اینکه تجربه کمی در زمینه کار با پراپ های مختلف دارم نمیتونم در موردشون نظر بدم .
ولی یه موضوعی هست که خیلی ذهنمو درگیر کرده . اینکه فرض کنید قیمت یک چالش 25کا حدودا 160 دلار هست و بعد از خریدش باید این همه استرس رعایت کردن قوانین (نوشته یا نانوشته! ) پراپ ها رو رعایت کنیم تا بتونیم برداشت داشته باشیم ، حالا فرض کنید همین 160 دلار و بریزیم توی یه حساب سنتی و فارغ از قوانین دست و پا گیر پراپ (البته همه قوانینشون بد نیستن) با رعایت درادان 5% الی 10% روزانه روی حساب سنتی شخصی خودمون با آرامش ترید کنیم . درسته که سودش خیلی کمه ولی به نظرم با صبر بالاخره اینقدر حساب رشد میکنه که میتونیم به عنوان یک منبع در آمد با ریسک خیلی کم بهش تکیه کنیم.
حتی میشه برای استراتژی هایی که باهاشون پراپ پاس میکنیم اکسپرت اختصاصی خودمونو بنویسیم و فارغ از قوانین پراپ ها که استفاده از اکسپرت را ممنوع کردند ، روی یک وی پی اس حساب شخصی را رشد بدیم و نگران رد شدن یا نشدن چالش ها هم نباشیم!
اره درسته ولی باید بروکر رو درنظر داشته باشی
بیای کلی زحمت بکشی چندسال وقت بزاری یهو بروکر پولتو نده یا اسکم بشه اون موقع همه چی ادم بهم میریزه درگیری بیشتر میشه باز اینم باید در نظر داشت
بروکر هایی که تا الان باهاشون کار کردم تقریبا همشون واریز و برداشت موفقیت آمیز بوده . البته مربوط به یک سال پیش میشه . تازگیا انجام ندادم و نمیدونم . ولی در کل به نظرم به بروکر میشه اعتماد کرد به پراپ نه !
ضمنا گفتی چند سال بیایی زحمت بکشی !!!
خواستم بگم برای من اون چند سال گذشته و الان میوه رسیده توی دستمه فقط دندون ندارم گاز بزنم !
هم دانششو دارم هم سیستم معاملاتیشو هم اکسپرت مینویسم و … فقط پول ندارم ![]()
موردی که هست در مورد قوانین این هست که قانون باید از ابتدا مشخص داخل سایت شرکت ذکر شده باشد و مطابق ان هم شرکت عمل کند
رابین سود خوبه قانون ریسک شناور و نداره که من خیلی راحتم با این موضوع البته 6 پارامتر ارزیابی داره که من چون اکثرا بالای دو هفته پاس میکنم چالش هارو متوجه پر شدن این قسمت نمیشم زیاد و خود به خودی درست در میاد
از پلفترمشون راضی هستی ؟
اره پراپ گزینه خوبیه درکل قدیم من قبول نداشتم ولی الان میگم بیام ۱۰۰ دلار بریزم بشه ۱۰ هزارتا فرضا بعد بروکر سر همین بازی در بیاره چکاریه
پراپ میگیری ۵۰ دلارشو حتی یه حساب ۵۰۰۰ تایی میگیری
روزانه بیای ۲ درصد دربیاری یعنی ۱۰۰ دلار هر ماه برداشت داشته باشی خیلی زودتر از حساب شخصی میتونی به ۱۰ هزار دلار برسی و میدونی هر ماه برداشت سودتو داری و همچنین اگه یهو پراپ پولتو نداد میدونی که پول خودت نبود سودت بود و زیادم براش وقت نزاشی البته میری با پراپ دیگه ای کار میکنی به بقیه هم میگی این طرف دزده باهاش کار نکنید
درکل با این وضعیت منطقه خیلی ریسکیه
مهم تر از همه زمانه که از دست میره بر نمیگرده میگی کاشکی با پراپ کار میکردم لاقل زودتر ۱۰۰۰ دلار رو حداقل برداشت میتونستم بزنم نه که این همه وقت بزارم پول خودمو حتی نتونم برداشت بزنم