سلام دوستان این تاپیک برای اینه که بدونیم کسی اینجا از مداخله پنج شنبه و جمعه هفته قبل تاریخ 30 ژوئیه و 1 آگوست دچار ضرر شد. من خودم نزدیک به 7000 دلار ضرر کردم و این مداخله باعث شد از سیستم روانشناسی معاملاتم تخطی کنم و وارد سیکل تصمیمات اشتباه معامله گری بشم. البته کسانی بودند که سریع تونستند خودشون رو با شرایط بازار تطبیق بدند و از اصل انعطاف پذیری استفاده کنند سودهای قابل توجه ای بدست بیارند ولی این انعطاف پذیر بودند هم از اون موارد سختی هستش که در زمینه روانشناسی ترید نیاز به کار داره.
اصلا اینجور مداخلات با ارقام چند میلیارد دلاری واقعا درسته اون هم در بازار 7 تریلیون دلار فارکس. احساس میکنم بعد از این مداخله بازار دچار ترس و وحشت شده و حجم معاملات کم شده به نظر شما اینطور نیست.
نمیدونم بخاطر چی میتونه باشه چون سرمایه گذار نیستم و تریدر خبر هم نیستم فقط بخشی از نوسان رو میگیرم
دیده بودم اسپرد دلار ین و یورو ین کمتره به سرم زد برم چک کنم حرکت بزنم روش
قدیم روشون کار میکردم ۵۰ پوینت توی یک دیقه در نظر میگرفتم از طرفیم یخورده باید صبر میکردی تا بخوره نخوره
یکسال میشه رفتم چک کردم دیدم دلار ین و یورو ین یجوری نوسان میکنه ۲۰۰ پوینت ۳۰۰ پوینت رو توی یک دیقه میزنه!!!
تعجب کردم گفتم حجم داره زیاد میشه یا کم میشه که این اتفاق داره میوفته یورو دلار که همچین نوسانی رو ندیدم
اگه کسی دلیل نوسان خیلی زیاد و یهویی رو میدونه بیاد توضیح بده دمش گرم
چون نمیدونم نوسان زیاد روی نمادی به معنی کاهش حجم اونه یا افزایش حجم اون
حس من میگه بقیه بخاطر افت یا رشد دلار یا یورو دارن سرمایشون رو وارد ین میکنن درسته این حرفم؟
@AIRA نظرت در مورد این پست چیه؟
سلام علیکم . من کلا رو نماد طلا هستم ، اره مارکت تغیر اساسی کرد همون موقع من دادم شاخصه خزانه داری ده ساله و سی ساله امریکا ترک میکردم و رو طلا و شاخصه دی وای اکس . کلی باهم ریختن. درسته در جهت مارکت موقیت باز داشتم اما برای اولین بار بود در این شیش سال اندی داخل فارکس چنین چیزی میبینم جالب بود برام ، اینجور مواقع ها کلوز میکنم میرم بیرون از جارت خودم سرگرم میکنم ؛)
من همون موقع دلار ین پوزشن داشتم با فاصله خیلی بیشتری از استاپم بسته شد. چی بگم والا سامورایی نسابیدم!
این مداخله پس از 40 سال مجدد اتفاق افتاد و دقیقا 40 سال پیش همچین حرکتی زده بودند. بقدری همه چی روز اول سریع اتفاق افتاد که احساس میکردم گوشه رینگ افتادم زیر مشت و لگد. من واقعا هنوز که هنوز با ترس و لرز پوزیشن باز میکنم. چنانچه روی جفت ارزها کار می کنید این مدت احتیاط بیشتری پیشه کنید.
در کل آخر هفته پیش که سه تا بانک مهم آمریکا انگلیس و ژاپن هر کدام جلسه نرخ بهره داشتند با وجود این که نرخ های بهره رو ثابت نگهداشتند هفته طوفانی بود. خوش به سعادت کسانی که روی ین سل داشتند.
بخاطر افت بیش از حد ین زیر قیمت 40 ساله اخیرش. آمریکا هم به منظور افزایش ارزش ین همراهی کرد. همچنان این مداخله ممکنه اتفاق بیفته. من خودم منتظر بودم روز پنج شنبه با افزایش بهره بانک مرکزی زاچن حرکتی تو بازار اتفاق بیفته اما ژاپن نرخ بهره اش رو ثابت نگهداشت و درست در لحظه ای که بازار انتظار نداشت مداخله ارزی کرد. وزارت خزانه داری آمریکا هم بخاطر جلوگیری از فروش بیش از حد اوراق قرضه خودش که ژاپن در اختیار داره هماهنگ باهاش وارد بازار شد واز طریق فروش یورو به کاهش ارز دلار و افزایش ین ژاپن کمک کرد.
به قوله البروکس با پرایس اکشن همه ی این دستکاری و رو میشه حدس زد البته که دستکاری نیست خیلی هاش ولی کلا اونی که تریدره قبل از این دستکاری ها پوزیشن و گرفته
اصلا قابل پیش بینی نبود من خودم روی شاخص دلار کل تحلیل هام رو میبرم و شاخص دلار در موقعیت قوی قرار گرفته بود. اقدام در جهت افزایش قدرت ین مدتی بود زمزمه هاش میومد اما صحبتی از همراهی وزارت خزانه داری آمریکا و تاثیر گذاری شدید این مداخله اصلا نشده بود. روی چارت زمان وقوع اش اصلا مشخص نبود. من خودم تکنیکالیست هستم و کنارش اخبار فاند رو رصد میکنم اما با این حرف شما مخالفم. از روی چارت قابل پیش بینی نبود و این حرف مثل اینه کسی بگه لحظه مرگش رو میدونه.
شما وقتی از این دستکاری اطلاع پیدا میکنی که اتفاق افتاده یا در حال رخ دادن هستش و نه از یکساعت یا حتی یک دقیقه قبلش. الان هم همچنان هر لحظه ممکنه مجدد اقدام هماهنگ کنند همونجوری که فعلا هر دو طرف هشدارهای در این خصوص میدند.