پیشنهاد جایزه بزرگ درباره اثبات تخلف بروکر وینگو

دوستان من از مدیریت بروکر وینگو هر کدوم از اعضاش ( همکارانشون ) تویه همین تاپیک میخوام جایزه 10 هزار دلاری بزارم که وینگو داره تخلف میکنه ؟
اگر وینگو ثابت کرد نمیکنه ! من پرداختش میکنم و اگر من ثابت کردم به 20 نفر از بچه های مستعد که ترید بلدن و مستعد کار هستند ( حالا تلاش میکنیم پیداشون کنیم ) نفری 2000 دلار بده

تگشون کنید تا جواب بدن
من هم کنارتون هستم

بقول علی صادقی : بابا ولم کن :joy::joy::folded_hands:

جایزه بزرگ واسه همه بروکرا میزارم بخدا
من از جیبم میدم ( همه رو هم قاضی میکنم اگه اینا که میگن دزدی نیست خب پس چیه )

منتظرم ا زعواملشون شرکت کنن تویه این صحبت

عزیز من. طرف تو دادگاه محکوم میشه و جرمشم دزدیه اونوقت پولی که دزدیده رواگه برگردونه بصورت قسطی برمیگردونه . بعد گیریم محکوم کردی اونا میان به 20 نفر اونم نفری 2000 دلار پول بدن ؟ به قول علی صادقی : بابا ولم کن :joy:

بجاش برو تمرین کن تو جیبشون رو بزنی :joy:

دادش من موضوم ایران بروکر هستش یا طرف اوناست یا طرف ما
خیلی ها رفرنسشون ایران بروکر هستش

این قسمتم باید حل بشه دیگه

موفق باشی..:heart::heart::heart:

میشه لطفا بیتشر توضیح بدید ؟

منظورتون از دزدی دقیقا چیه؟

کندل سازی برای زدن استاپ ها در اسکلپ؟

عدم تایید برداشت کاربر؟

مسدود کردن حساب ها؟

یا چی؟

ما دقیقا باید دنبال چی بگردیم؟

خیلی ازش شکایت ثبت شده مخصوصا تو ویکی اف ایکس من راجب بیشتر بروکر ها بروکر های خوب بد تاپیک زده و از اسکم بودن و نبودنشون توضیح دادم که ایران بروکر گرفت تاپیکمو بست

الان رفتم ویکی اف ایکس چند تا از شکایتا رو خوندم . جالب بود . ممنون بابت اطلاع رسانی :folded_hands:

من جایزه بزرگ گذاشتم … حاظرم

دادا جایزه منو بده :grin:

دوست عزیز. ایران بروکر تنها در صورتی یک تاپیک را می‌بندد که در آن مواردی خلاف قوانین کامیونیتی وجود داشته باشد و قابل ویرایش هم نباشد. اگر در نوشتن تاپیک تنها به مستندات اکتفا کنید و بدون افترا و توهین و پرهیز از ادعای بدون سند و مدرک به نگارش بپردازید، حذف نخواهد شد.

منتظرم از دوستان وینگو بیان که نیومدن ، ایران بروکر عزیز خودش صلاح میدونه تاپیک و نگه داره یاا نه من این جایزه و گذاشتم

میخوام براتون خیلی چیزا بزارم اگه دوستان ایران بروکر اجازه بدن و مشکلی نداشته باشه واسشون