بنده تصمیم گرفتم یه کانال تلگرام سیگنال انس جهانی ( XAUUSD ) راه اندازی کنم - سیگنال گذاشته میشه در کانال تلگرام و مسئولیت سود ضرر شما عزیزان برعهده خودتان میباشد - و بنده هیچ مسئولیتی در قبال سود و ضرر شما عزیزان ندارم به دلیل اینکه این کانال و دلی و به صورت رایگان میخوام راه اندازی کنم و دوست دارم کنار شما عزیزان به سود برسم
اگه دوستان موافق این کار هستند اعلام کنند این کار و انجام بدیم یا نه ؟
هر یک از عزیزان و اساتید که توانایی این کار و دارند و میتونند همراه بنده باشند خوشحال میشم اعلام آمادگی کنند و اگه اکثریت دوستان موافق بودند انجام میشه و در غیر اینصورت برنامه کنسل میشه
موفق باشید
با تشکر
طبق پیام هایی که دوستان در پی وی هم به بنده دادن تصمیم گرفتم همینجا یه تعداد استراتژی توضیح بدم خدمت دوستان و هر شخصی با توجه به روانشانسی فردی ترید کنه
یعنی حتی اگه جلوی چشم همه بتونی ۱ دلار رو به ۱ میلیون دلار تبدیل کنی باز قطعا یکی پیدا میشه که یه پالس منفی میده و تمسخری انجام میده، حالا که شما مایل به انجام این کار خیر و خوب هستین، در ذهنتون رو نسبت به این حرفا ببندین و قطعا اینو بدونین که مسئولیت کار هر آدمی با خودشه و شما فقط معاملات خودتون رو با ما به اشتراک میذارین
دوستان عزیز سلام وقت بخیر
در خصوص ایردراپ جدید NOTCOIN
تیم یکی از دوستان من بررسیش کرد و موردی توش ندیدیم
این دو تا نکته رو رعایت کنید میتونید ازش استفاده کنید
۱- تحت هیچ شرایطی وجهی با هر ارزی که باشه پرداخت نمیکنید
۲- از یک ولت خالی برای این کار استفاده میفرمایید
هر هشت ساعت یکبار میرید داخل بات و کلیم میکنید، فعلا تسکش دعوت از دوستانتون هست و تسک جدید نداره.
بریم ببینیم چی میشه - دیدگاه همه دوستانم مثبت هست که اینم مثل نات کوین قبل سود خوبی میده انشالله
موفق باشید
دوستانی که تمایل دارن پی وی پیام بدن لینک تقدیم حضورتون شه