با لاین کلاب آشنایی دارید؟

دوستان درود

یه پلتفرم و app داره ترند میشه به اسم لاین کلاب ما تستش کردیم واریز برداشت و نحوه کار کردنش رو در ظاهر همچی درسته حتی سود ده شده و سود رو هم برداشت کردیم …

ولی یکم عجیبه … در کل هیچ دیتا درستی از ریشه این پلتفرم وجود نداره ..البته من کاملا مخالفم باهاش ولی بچه های تیممون تست و مزه کردنش …

الان آیا کسی باهاش آشنا هست ؟ آیا کسی قلقی ازش میدونه که بازدهی بیشتری داشته باشه؟اصلا آیا کسی تجربه استفاده ازش رو داشته؟ در کل میخوام اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بزاریم تا اگر خطری درونش هست زود تر ازش آگاه بشیم .

سپاس از همکاریتون…

لینکشو بزار چک کنم

رفیق من خودم چک کردم و بالا توضیح هم دادم …نیاز به چک کردن باشه خودم توانا ترم…

و لینک رو نمیزارم چون نمیخام تبلیغ یا آشنایی از طرف من صورت بگیره ..

سوال هم مشخصه

اگر با این سیستم آشنا هستید راجبش گفتگو کنیم اگر با این سیستم آشنا نیستید هم که موفق باشید ..

خب بده ما بریم ببینیم چجوریه قرار نیست اتفاقی بیوفته بندازم گردنت که به تبلیغم باشه خودت اومدی تبلیغ کردی همون اول الان میخای لینکشو بدی میشه تبلیغ چنجا گشتم نمیدونم اصلیش کدومه وگرنه نمیگفتم لینک بده

شاید چند نفر مثل من رفتن حال کردن باهاش چمیدونی

رفیق من اسمش و گفتم و شما رفتی و با اینکه دنبالش گشتی پیداش نکردی آخه این باز چجور تبلیغی میشه من چه تبلیغی دارم بکنم وقتی خودم دارم میگم سیستمش رو پانزی میدونم … حالا شایدم نباشه نمیدونم .

لینک رو بهت میدم یه پیام خصوصی برام بزار تو جواب برات میفرستم ولی در کل پایینترین حساب که میشه برنزی حداقل دویست دلار سرمایه درگیر میکنه .