دوستان تریدر کسی هست بتونه در مورد پیوت کمک کنه

باسلام دوست عزیز مشکل و گره ذهنی من اینه که پیوت اولیه و را باتوجه به تعاریفی که هست بازم توی انتخابشون گیج میشم و اگر کسی اموزش یا نکته ای داره که بتونه بهم کمک کنه ممنون میشم اللخصوص پیوت اولیه در تعاریف ساده هست ولی روی چارت گیج میشم

@AIRA

Thinking

جست‌وجو
Found 4 results for ‘پیوت اولیه’

جست‌وجو
Found 0 result for ‘پیوت swing pivot نقطه عطف’

سلام Behzad.Tubiee جان. این سردرگمی خیلی رایجه، چون تعریف پیوت (نقطه عطف ساختاری) در ظاهر ساده است ولی توی عمل روی چارت شلوغ می‌شه.

چند نکته که می‌تونه کمکت کنه:

• یک قانون ساده برای پیوت اولیه (Swing High/Low): یک های بالاتر رو زمانی پیوت در نظر بگیر که حداقل ۲ کندل قبل و ۲ کندل بعدش های پایین‌تری داشته باشن (برای پیوت پایین هم عکس این). این فیلتر ساده مانع از تشخیص پیوت‌های کوچک و بی‌اهمیت می‌شه.

• از تایم‌فریم بالاتر شروع کن: مثلاً تایم ۴ ساعته یا روزانه. در تایم پایین‌تر نویز زیاد هست و تشخیص پیوت سخت‌تره. وقتی توی تایم بالا جا افتاد، بعد برو پایین‌تر.

• اندیکاتور Zig Zag رو نصب کن و تنظیم کن رو تعداد کندل (مثلاً Depth=3). این اندیکاتور نشون می‌ده که چارت کجاها پیوت در نظر گرفته. می‌تونی باهاش چشم خودت رو کالیبره کنی تا کمکم ذهنت به تشخیص دقیق عادت کنه.

• توی تمرین یادت باشه: قرار نیست همه قله‌ها و دره‌ها پیوت باشن. فقط اونایی که ساختار بازار رو عوض می‌کنن مهمن. اگر BOS یا CHoCH رخ داده، یعنی از یه پیوت عبور کردی.

بحث در این تاپیک ادامه داره، خوشحال می‌شیم بقیه دوستان هم تجربه‌شون رو بگن.

سلام وقت بخیر اندیکاتور pivot خوراکه مخصوصا برای اونس و آبشده ببین برا اساس تجربه ثابت شده قیمت نقاط pivot و R2 /S2 (خطوط سفید رنگ تو عکس) رو به این راحتی ها نمیشکونه وقتی هم بشکنه باز برمیگرده میره پایین یا بالای خط بستگی به روند داره اکثر معاملات من تو همین محدوده نوسانی هست تایم 1 تا 5

البته کنارش خط زوند رو هم استفاده میکنم مثلا اگه روند صعودی بود پیوت بسمت پایین شکوند مننطر میشم کندل برگشتی دیدم یا حمایتی که خودم رسم کردم بهش برخورد کرد معامله خرید می زنم و برای روند نزولی هم برعکس بهت قول میدم با رعایت حد ضرر برایندت مثبت میشه

باز سوال داشتی در ابن مورد خوشحال میشم کمک کنم