ابتدا از مجموعه ایرانبروکر تشکر میکنیم که این فضا را برای گفتوگوی تخصصیتر، آشنایی بهتر تریدرها با خدمات بازار مالی و بررسی مسیرهای مختلف معاملهگری فراهم کرده است.
از امروز، پشتیبانی رسمی رابینسود در کامیونیتی ایرانبروکر کنار شماست.
هدف ما از حضور در این فضا، ایجاد ارتباط نزدیکتر با تریدرها و ارائه توضیحات دقیقتر درباره خدمات، زیرساختها و مسیرهای مختلف رابینسود است؛ از چالشها و شرایط انتخاب پلن مناسب گرفته تا امکاناتی مثل پلتفرم معاملاتی اختصاصی، پنل آنالیز لحظهای، سامانه پگاه، منتورینگ و تراپیست معاملاتی.
رابینسود بهعنوان یک مجموعه مستقر در ایران و فعال در مسیر رسمی و قانونی داخل کشور، تلاش کرده فقط یک بستر خرید چالش نباشد؛ بلکه کنار تریدر، ابزار، پشتیبانی، مسیر پیگیری و امکانات تحلیلی هم قرار بدهد.
در رابینسود، تریدرها میتوانند بر اساس سبک معاملاتی خودشان مسیر مناسبتری انتخاب کنند؛ از چالشهایی مثل راکت و راکت پلاس تا رابینهودی، فرصتها و فورجامپ.
در کنار این مسیرها، پلتفرم اختصاصی رابینسود برای دسترسی سادهتر به فضای معاملاتی، پنل آنالیز لحظهای برای بررسی دقیقتر وضعیت حساب و سامانه پگاه برای پیگیری خدمات، درخواستها، منتورینگ و تراپیست معاملاتی طراحی شدهاند.
در این کامیونیتی، بهمرور درباره هرکدام از این بخشها توضیحات کاربردیتری منتشر میکنیم تا کاربران قبل از انتخاب چالش، تصویر شفافتری از مسیر پیشرو داشته باشند.
اگر درباره تفاوت چالشها، نحوه انتخاب پلن مناسب، پنل آنالیز لحظهای، پلتفرم اختصاصی، سامانه پگاه یا خدمات تکمیلی رابینسود سؤال دارید، در کامنتها بنویسید تا توضیحات دقیقتر برایتان ارسال شود.
خوشحالیم که از این به بعد در کامیونیتی ایرانبروکر هم کنار تریدرهای ایرانی هستیم.
رابینسود؛ انتخاب آگاهانه چالش، قبل از خرید شروع میشود.
واقعا حضور ادمین از طرف هر پلتفرم و شرکتی تو این سایت نیازه و امیدوارم مابقی هم بیان تا در صورت بروز مشکلات و شایعه های مسخره، خود شرکت بیاد دفاع کنه و شرایط رو توضیح بده
تبریک میگم به هر حال
عالیه واقعا بعضی مواردی که در این سایت ایجاد میشه صرفا به دست نماینده هر شرکت میتونه روشن بشه . امیدوارم همه شرکت ها یک نماینده واقعی از شرکت در این سایت قرار بده
امیدوارم سریعتر همه پراپ ها، بروکرها و هر شرکتی که داره این حوزه فعالیت میکنه، حداقل یک نماینده بزاره برای خودش
مرسی که توام به فکر بودی و پیشنهاد دادی
البته بماند که مدیر @admin@admin تاپیک چالش پاس کردن اکانت 200 کا فارکسیو من رو پاک کردن و یجای دگ خودشون به من پیام دادن و جواب من رو ندادن دیگر وقتی اونجا گفتم چرااا وقتی بقیه هم دارن مثل همین تاپیک رو
و حتی تو تاپیک بررسی پراپ فارکسیو، چندین بار منشن شون کردم و کامل توضیح دادم که چرا تاپیک من رو پاک کردید و چرا از بقیه پراپ های دگ هست و فقط بخاطر گزارش یک نفری ک این تاپیک هم حضور داره و اون گزارش داده تو تاپیک خودم که خیلی زود به اون جواب دادید و تاپیک من پاک کردید، تاپیکی که مثل اون خیلی هست و باز دارن میزنن
ولی جواب من رو چند روزه ندادی، چای سوال و تعجب داره
اونم از مدیر کامنیوتی که میاد خودش پیام میده که برای کنترل حاشیه ها… ولی خودش شائبه و حاشیه درست میکنه خیلییییی عجیییبه
تاپیکهایی که از موضوع اصلی خارج شوند، محتوای تکراری، اسپم، تبلیغاتی یا مغایر با قوانین کامیونیتی داشته باشند، ممکن است توسط تیم مدیریت محدود یا حذف شوند. با این حال، با توجه به تعداد بالای تاپیکها و گزارشها، ممکن است بررسی یا پاسخگویی به برخی موارد با تأخیر انجام شود.
در مورد تاپیک مشخصی که اشاره کردید، لطفاً از طریق پشتیبانی پیام ارسال کنید تا مورد شما بهصورت دقیق بررسی شود و علت حذف یا محدود شدن تاپیک به شما اعلام گردد.
هدف تیم مدیریت، اجرای یکسان قوانین برای همه کاربران و حفظ فضای سالم و منظم کامیونیتی است و قطعاً اگر در موردی تصمیم اشتباهی گرفته شده باشد، امکان بررسی مجدد آن وجود دارد.
لطفاً برای طرح سؤالات، ابهامات و موضوعات مرتبط با نحوه مدیریت کامیونیتی، مستقیماً با تیم پشتیبانی در ارتباط باشید و از مطرح کردن این موارد در فضای عمومی انجمن خودداری فرمایید تا از ایجاد مباحث تکراری، خارج از موضوع و اسپم شدن تاپیکها جلوگیری شود.
همچنین خواهشمندیم در هر تاپیک صرفاً در چارچوب موضوع اصلی همان بحث مشارکت کنید و از ارسال مطالب نامرتبط با موضوع تاپیک خودداری فرمایید.
خب در تاگیک بررسی پراپ فارکسیو چندروز بود ک در مورد پاک شدن تاپیک پاس کردن چالش فارکسیو هم خودم هم دوستان نتعب شده بودن و شمارو اونجا هم منشن کرده بودیم و جوابی نگرفته بودیم از سمت شما و همچنین در داخل پیام ها
سری که درد نمیکنه رو با دستمال نمی بندن!
تا زمانی که قانون تایید پارامترهای ارزیابی مطابق پنل آنالیز بند ۸، در این پراپ وجود داره چیزی جز مانعی بزرگ برای تریدر و از دست دادن زمان نیست . سرمایه گذار برتر هیچ کدوم از موارد بند ۸ قانون شمارو نداره پس چه دلیلی داره از پراپ شما استفاده کنیم؛ باید در هموار کردن مسیر ترید رقابت کنید شرایط و قوانین رو شفاف تر و ساده تر کنید نه اینکه مانع تراشی کنید ، قوانین بند 8 هیچ توجیهی نداره ،قوانینی نیستن که مشترک با پراپ های کل دنیا باشن صرفا قوانین شخصی مالک پراپ هست.لطفا برید قوانین بند ۸ مطالعه کنید هرکی متوجه شد بیاد اینجا توضیح بده بگه اره فهمیدم این قانون چی میگه و چی میخواد دقیقا، این قوانین بند 8 بیشتر شبیه یک نقطه ضعفه بنظرم و باید با احتیاط بیشتر برای این پراپ وقت و هزینه صرف کرد