سلام دوستان من چند تا آگهی توی سایت دیوار دیدم
که گفتن حساب را مدیریت می کنند و سود های خیلی بالایی یا برخی منطقی گفتن میدهند
شما بودید اینکارو می کرديد؟.
اگه می خواستید کار کنید چه اطلاعاتی ازشون می خواستید ؟
سلام دوستان من چند تا آگهی توی سایت دیوار دیدم
که گفتن حساب را مدیریت می کنند و سود های خیلی بالایی یا برخی منطقی گفتن میدهند
شما بودید اینکارو می کرديد؟.
اگه می خواستید کار کنید چه اطلاعاتی ازشون می خواستید ؟
اونا اگه تریدر بودن توی سایت دیوار نبودن!!! مراقب سرمایت باش!
قطعا کلاهبردارن
اره منکه پولی ندادم اینها ادعای مدیریت سرمایه دارن و میگن سود نصف نصف
عجیبه همیشه هم تو دیوار آگهی دارند
دوم این تتر فلش فروش ها هستن که مشخصه کلاهبردار هستن ولی دیوار هیچ برخورد باهاشون نداره
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
اول اینکه اگر تریدر بودن خب خودشون یا پراپ یا حساب شخصی کار میکردن و نیازی به مدیریت سرمایه دیگران نداشتن (به احتمال ۹۵ درصد) ؛ و اگر اگهی راجب مدیریت حساب پراپ دیدین بدونید که قطعا اخرش قراره پولتون حدر بره چون تقریبا هیچ پراپ فرمی نیست که با مدیریت اکانتتون به دست دیگران اوکی باشه و تخلف نزنه رو حساب یا حتی بنتون نکنه از شرکتش.
-پرسود و موفق باشید.
شخصی بود که میگفت میتونم ماهی ۵۰درصد سود توی فارکس ایجاد کنم
گفتم اکانت خودت رو ببینم،درست میگفت.بالانس حساب ۲۰۰ دلار بود و ماهی ۱۰۰ دلار در میآورد
کاری ندارم که مدیریت سرمایه نداشته و ورودهای پرریسک زده ، سوالم ازش این بود : آیا کسی که روی ۲۰۰ دلار ۵۰درصد سود گرفته میتونه روی ۵۰۰۰ دلار هم بگیره؟
گفت بله
و فهمیدم هیچ درکی از ۵هزار دلار نداره
این افراد معمولاً از استراتژی مارتینگل استفاده میکنند و روش مدیریت ریسک اجرا میکنند یعنی سرمایه خودشون به رقمهای کوچک تقسیم میکنند و با همون رقم کوچیک ریسک میکنند مثلاً سرمایه ۵۰۰۰ دلار به 25*200دلار تقسیم میکنند و با ۲۰۰ دلار معامله میکنند
و در نهایت لیکویید میشن!!
پنجاااه درصد در ماه
مرکب بخوای روی یه اکانت ده هزار دلاری در ماه حساب کنی سال بعد باید پولش +10 میلیون دلار باشه.
این آدم توی دیوار چیکار میکنه آخه.![]()
گول نخورید
سایت دیواره دیگه
طرف برای اینکه بگه الان توی چه بروکرهایی میشه ترید کرد ۵۰۰هزار تومن میگیره
به اسم راه حل وصل شدن متاتریدر ![]()
![]()
![]()
یکی از روشهای کسب سود در روش مارتینگل به این صورت زمانی که شما مثلاً پنچاه یا بیست یا صدرصد درصد سود کردید اون مبلغ سود را از حساب خارج میکنید و دوباره با همان سرمایه اولیه شروع به ترید میکنید
یا روش دوم میگه شما زمانی که سود سرمایه اولیه کسب کردید اون میزان سود از حساب خارج میکنید و با سرمایه اولیه دوباره ادامه میدهی تا زمانی که سرمایه شما چند برابر میشه یا کال مارجین میشوید
بله میدونم مارتینگل چیه ولی منظورم این بود که این تریدرهای دیوار لیکویید میشن!
هیچ وقت پولتون رو به هیچ احد الناسی ندید که باهاش کار کنه حتی برادرتون . کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
مثل جوک میمونن😂