روانشناسی کندل استیک ها

سلام بروبکس . موضوع که گفتم جالبه باش و گفت‌وگو در بارش ندیدیم .

روانشناسی کندل استیک ها .

اول اینکه کل تردینگ‌ خلاصه میشه نواحی نقدینگی جوری که بحث هارو مطالعه کردم حالا هر سبک بود ).

درکل چارت با احساسات تریدری ها جریانه پیدا می‌کنه .خلاصه مارکت .

روانشناسی کندل استیک ها چی هستن؟

به مرور نظر دوستان دوست دارم بشنوم دیدگاه شوم تا کم کم چیزهای که می‌دونم در مورد روانی کندل استیک ها رو بیان کنیم خدمت شما عزیزان

1 لایک کرده

سلام وقت بخیر…روانشناسی کندل اولا چیز صد درصدی ای نیست که بخواید روش حساب کنید و به نظرم اگر میخواید موضوعات معامله گری رو یاد بگیرید، ارکان اصلی که شامل یک روش تکنیکال بدون پیچیدگی + مدیریت سرمایه + احتمالات ..روی این ها زمان بزارید و وقتتون رو سر فرعیات هدر ندید…شما اگر دلیل حالت یک کندل رو در لحظه ای از چارت متوجه بشید، همون شکل کندل در جای دیگ باعث یک رفتار دیگ میشه و فقط شما رو سردرگم میکنه واین به علت ذات احتمالاتی این بازاره…یک استراتژی داشته باشید که چارچوبش کاملا مشخص باشه و در لحظه لایو ، کمترین ابهام رو ایجاد کنه و سهولت در اجرا داشته باشه… بیخیال بقیه داستانا بشید از نظر من…امیدوارم موفق باشید🌹

1 لایک کرده

با احترام روانشناسی کندل ها،جزو مزخرف ترین مباحثه ،یادم نمیره چقد ساده بودم اون اولا، که سعی میکردم اسمو حالت کندلارو حفظ کنم ….:expressionless_face:

با احترام خدمت عزیزان . یا می رفته بگم منظور ما نوع کندل ها نیست . مورنیگ استار یا شوتینگ استار یا وووو نوچ

روانشناسی کندل استیک ها . کندل استیک ها یک زبان برای صحبت کردن چارت با ما هستش . حالا اینکه هرکس به نوع میتونی این زبان بخونه ! هدف تاپیک هم همینه ! روانشناسی کندل استیک ها .