سبک ایچیموکو برای ترید

سلام کسی هست از سبک ایچیموکو استفاده کنه ؟

ایا راضی هست چطوره بنظرش؟

2 لایک کرده

سلام .

سبک من ایچی هست .و راضیم خداروشکر

3 لایک کرده

من چند سال قبل استفاده میکردم و خیلی روی این سبک وقت گزاشتم بنظرم ایچیموکو ابر اندیکاتوره یکی از بهترین دوره هاش هم دوره کریس تو فراچارت بود یادمه ویدو هاشو چهار پنج بار دیده بودم ولی در کل الان اندیکاتور روی چارتم ندارم

2 لایک کرده

میشه بیشتر توضیح بدید چه جوری کار میکنید باهاش

من اونجوری که مطالعه کردم اندیکاتور نیست هر خط یک چیز مشخص رو بر محاسبه ریاضی به ما نشون میده

1 لایک کرده

بیشتر شبیه مووینگ اوریج ها هست خطوط در ایچیموکو که حالا سناریو ها و ستاپ های محتلفی با این خطوط و ابر ها مینویسن مثل قطع کردن تنکنسن و کیجنسن یا تنکنسن با ابر یا حتی تقاطع کندل ها.یا مثلا صاف بودن کیجنسن رو مقاوت و حمایت مهمی میدونن در این سبک ولی بطور کلی تو سبک های جدید منسوخ شده چون اعلام سیگنال در ایچیموکو با تاخیر زیاد اتفاق میوفته و بدرد بازار سهام میخوره تا فارکس و مومنتوم ترید محسوب میشه چون وقتی همه در حال خریدبودن به شما تازه سیگنال خرید میده و دیر سیگنال خروج و تغییر روند

بعید میدونم این باشه ایچیموکو حتما اطلاعات شما از ایچی قدیمی هست

1 لایک کرده

بله احتمالش هست

1 لایک کرده

ایچیموکو خودش به تنهایی یک سبک و استراتژی کامل هست و من راضی هستم خدا رو شکر ترکیبش با پرایس اکشن بهتر و کم خطاتر میشه

3 لایک کرده

موافقم .منم همین روش کار میکنم

1 لایک کرده

من با فهم خودم از ایچی و پرایس کار میکنم

البته روش کلی رو خودم اکتسابی بدست آوردم و هر روز بیشتر تلفیق میکنم .دنیای جالبیه ایچی و به شدت دقیق و درسته .فقط چون متغیرهاش زیادن شاید برا بعضی تریدرها سخت باشه درکش ولی بنظر من همین پارامترهان که دقتش رو بالا بردن .

1 لایک کرده

با سلام سبک معاملاتی من ایچی موکو هست ایچیوکو 3 خط اصلی داره و 2 تا خط ابری که مثل یک خوانواده به هم دیگر کمک میکنند خط اول اسمش کجونسن هست و عدد اون 9 کندل حساب میشه تو هر تایم فریم خط دو تنکانسن هست عدد اون 26 هست خط 3 اوت اسمش چیکواسپم هست که 26کندل عقب هست و هم راستا با قیمت اصلی معامله رو نشون میده و دو خط ابری کی اسمشون سنکو ای و سنکو بی هستند عدادشون 26 و 52 هست که اینده رو نشون میدند
البطه من از روش تک کراس برای تایین نواحی قیمتی استفاده میکنم و چند تا خط اضافی در چارت دارم مثل خط حمایتی 103 و 52 و برای تاییدیه گرفتن نقاط کراس تنکنسن و کجونسن برای رسم تک کراس از خط کوالتی تایم هم استفاده میکنم

2 لایک کرده

با سلام نظرتون محترم ولی اطلاعات خودتون رو اگه بهتر کنید در مورد سبک ایچی موکو نظرتون تغییر میکنه تاییده گرفتن خیلی ورود و خروج در این سبک در صورت اموزش درست خیلی اسونه بیشتر اساتید اموزش های که یاد میدند رو خودشون تست نمیکنند و به هنر جو یاد میدند واین باعث میشه هنر جو از این سبک راضی نباشه

2 لایک کرده

به تحقیق و به فایده با شما نظرم متفاوته

ایچی هنوزم در تمام مارکت ها قویتره برای کسی که زبونش رو متوجه بشه .

همون ایچیه کلاکسیک و قدیمی

از نظر من قویترین اندیکاتوره مارکته

حتی میخام بگم نامبر وان دنیای تریده

خالقش نابغه ترین بوده با نبوغی برتر از انیشتن

از مارکت خرید و فروش برنج در ژاپن اینو خلق کرده

و احسنت به این مغز

3 لایک کرده

میشه بگید اسم این اندیکاتور ایچیموکو مدرنتون چیه؟

درمورد این عکس اگه امکان داره توضیح بدین کندل ها به سنکو ای چسبیدن خودم احتمال دادم عدد 52 سنکو ای تغییر داده شده عکس دوم همچی معمولی بود با تشکر

من که تو این عکس شما فقط چند ابر پیاپی میبینم بدون کندل و خطوط میان مدتی

کدوم ابر منظورته کجا رو میگی برادر .

از نظر من این عکس ناقصه

سلام اقا مهدی عزیز سوالم از دوستمون @variable بود که این عکس رو اپلود کرده
درضمن کمی دقت کنید کندل ها روی سنکوی اسپم ای هستند سولم دقیقا به این نقطه اشاره داشت که باچه راه کاری کندل ها روی سنکو ای افتادن ایا عداد کندلی سنکو از 52 تغییر کرده خطوط کجونسن و تنکانسن و لگین اسپم در این عکس نیستند فقط خطوت سنکو ای و سنکو بی همران کندل ها هستند

بله ببخشید مث اینکه من خودمو الکی انداختم وسط صحبت شما .

و اما جواب من بله هست .

در روند ضعیف و قوی که در ابر بلند مدتی خودشو نشون میده تغییرات مدنظر شما گاهی کمتر از ۵۲ هم میشوند ولی بیشتر نه .

و معمولا در روند ضعیف این حالت هست

ایچی قدیم و جدید نداره که، برید ببینید جناب هوسودا صدسال قبل 30 سال روی این استراتژی کارکرده زحمت کشیده تا ایچیموکو شده ایچیموکو . ایچی موکو را از اساتید خودش یادبگیرین ،نه از پکیج فروشها . کریس پدر ایچی در ایرانه ، از اساتیدی مثل ، وحید اصلاحی که بنظرمن برای ایچی خیلی زحمت کشید ، استاد امینو ،اقای معمارباشی ، علیچی ،داوودخان بزرگ ،پیمان دلگرم،علی خدری.آرمان چوبین . زاغیان ووو. استراتژی تنکن از استاد وحید اصلاحی داخل یوتوب هست ،خیلی هم ساده و کاربردی

ایچی جان منست !

هواشو داشته باشین ،هواتونو داره

2 لایک کرده