آیا میشود در فارکس هم به صورت یک طرفه که اول خرید و سپسبعد هر موقع که خواستی به فروش برسانیم؟
در صورت شدن کدوم بروکر ها امکان انجام این نوع معاملات را میدهد.
آیا میشود در فارکس هم به صورت یک طرفه که اول خرید و سپسبعد هر موقع که خواستی به فروش برسانیم؟
در صورت شدن کدوم بروکر ها امکان انجام این نوع معاملات را میدهد.
آره میشه اما خب چه کاریه آنقدر کارمزدش زیاد میشه که برات نمیصرفه اگه میخوای هولد کنی الان کلی سهام و شاخص بورس و ارز بین المللی رو میتونی از طریق ارز توکنیزه شده توسط صرافی های ارز دیجیتال بخری.
خیر نمیشه …
کلا مفهوم اسپات رو دنبال کنی متوجه موضوع میشی …
فارکس در دو جهت بازار حرکت میکنه اما اسپات خیر …
گاهن تو این فروم آدم سوالات و موضوعاتی رو میشنوه اصلا به همه دانش خودش شک میکنه… و از اون عجیب تر پاسخ های تعجب بر انگیز تر…
رفیق چجور میشه آخه؟
رو همین حسابهای CFD ، میشه پوزیشن خرید رو ماهها یا حتی سالها باز نگه داشت فقط سواپ یا هزینه های کارمزد داره
جدا از اون قرارداد ها، اصلاً حساب های Deliverable FX و Multi-Currency Account برای همین هست که ارز رو بخری، نگه داری و بعداً بفروشی. در این حالت مالک ارز هستی و عملاً هولد انجام دادی.
من خودم الان حدود یک ماهه یه معامله فیوچرز رو بیتکوین باز دارم.
خب برای اوراق و سهام ها یا کالا های خاص از کجا میشه خرید کرد.مثلا نفت،اوراق شرکت های بین المللی
صرافی یا بروکری هست که امکان فراهم کرده باشه دقت کنید که برای معامله طولانی مدت مخوام و نمیخوام در صورتی در خلاف خرید من حرکت کرد کال یا حتی ضرر کنم.
مخوام مثل ارز دیجیتال یا بورس ایران برای بعضی از موارد گفته شده هولد رو انجام بدم.
شما درست میگید حساب های تحویل پذیر Deliverable FX و یا حساب های چند ارزی Multi Currency Account اینها خدماتی هستن که یسری از بانک ها به کاربر هاشون اراعه میدن اما تقریباً همهی کارگزاریهای خردهفروش در دنیا به دلایل قانونی به ایرانی خدمات نمیدهند.
و البته نمیشه بهشون گفت اسپات…